Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Cultura

   ABILITATILE COPIILOR CU DIZABILITATI

   Publicat: / Actualizat: /
   ABILITATILE COPIILOR CU DIZABILITATI
   'Afiș articol "ABILITATILE COPIILOR CU DIZABILITATI"
   In ultimii șase ani, copiii din cadrul Asociației Sindromul Down au avut oportunitatea de a-și arata talentele artistice la o competiție internațională nu...
   Publicat: / Actualizat:
   585 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “ABILITATILE COPIILOR CU DIZABILITATI” — In ultimii șase ani, copiii din cadrul Asociației Sindromul Down au avut oportunitatea de a-și arata talentele artistice la o competiție internațională nu...

   trimite

   In ultimii șase ani, copiii din cadrul Asociației Sindromul Down au avut oportunitatea de a-și arata talentele artistice la o competiție internațională numită ,,Perspectiva mea’’.

   Concursul sponsorizat de GlaxoSmithKline a avut ca obiectiv acordarea oportunității  copiilor  cu sindromul Down de diverse vȃrste, să-și demonstreze talentele artistice și de a arăta lumii  că și acești copii au dreptul de a participa și de a fi competitivi in orice activitate.

   Astfel, Emily Buck a primit locul I cu fotografia intitulată ,,Reflexii’’. Cȃștigătoarea a fost inspirată într-o călătorie de un peisaj.  Locul II  a fost distribuit lui  Steven Padmore și Carlos Biggemann. Steven a fost inspirat de priveliștea de la fereastră lui, unde se aflau picături de apă în urma unei ploi, iar fotografia ,,Culori de Foc’’ a lui Carlos a fost facută după imaginea unui  apus de soare australian.  Copiii care nu au luat primele locuri cu fotografiile lor, au fost recompensați cu cȃte o diplomă de participare.

   Prin intermediul competiției internaționale de fotografie, copiii au avut ocazia să-și demonstreze abilitățile artistice și de asemenea, de a explica lumii întregi că și ei au o viziune asupra tuturor imaginilor socio-culturale ca orice copil.


   Numele tau: Adresa de e-mail:
   ABILITATILE COPIILOR CU DIZABILITATI

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...