Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Sport

   Antrenamente de tenis în scaun rulant

   Publicat: / Actualizat: /
   Antrenamente de tenis în scaun rulant
   'Afiș articol "Antrenamente de tenis în scaun rulant"
   Fundația Motivation România și U.S. Embassy Bucharest a organizat o sesiune de antrenamente de tenis în scaun rulant în perioada 6-7 octombrie 2015, la Cen...
   Publicat: / Actualizat:
   132 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Antrenamente de tenis în scaun rulant” — Fundația Motivation România și U.S. Embassy Bucharest a organizat o sesiune de antrenamente de tenis în scaun rulant în perioada 6-7 octombrie 2015, la Cen...

   trimite

   Fundația Motivation România și U.S. Embassy Bucharest a organizat o sesiune de antrenamente de tenis în scaun rulant în perioada 6-7 octombrie 2015, la Centrul Național de Tenis.
    
   Sportivii români utilizatori de scaune rulante și profesioniștii din domeniul sportului prezenți la aceste antrenamente au beneficiat de experiența a doi jucători de tenis de performanță și instructori de marcă din Statele Unite, care se află la rândul lor în scaune rulante: Karin Korb – de două ori paralimpică și Paul Walker, antrenor șef al Echipei Naționale Feminine de Tenis în Scaun Rulant a SUA.

   Antrenamentele au avut loc zilnic, la Centrul Național de Tenis din București (strada Pierre de Coubertin nr 1), între orele 10.00 și 16.00 și se vor încheia cu o demonstrație de tenis în scaun rulant, care va avea loc la Ploiești, pe 8 octombrie, la Sala Sporturilor Olimpia. Activitățile au loc în cadrul programului SportsUnited - U.S. Department of State, informează Fundația Motivation pe pagina de Facebook.


   Numele tau: Adresa de e-mail:
   Antrenamente de tenis în scaun rulant

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0726150176 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...