Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Aviz favorabil pentru Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017

Publicat: / Actualizat: /
Aviz favorabil pentru Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017
'Afiș articol "Aviz favorabil pentru Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017"
In urma dezbaterilor si a opiniilor exprimate de membrii celor două comisii, acestia au hotarat, cu unanimitate de voturi, sa avizeze favorabil proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017.
Publicat: / Actualizat:
1.583 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Aviz favorabil pentru Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017” — In urma dezbaterilor si a opiniilor exprimate de membrii celor două comisii, acestia au hotarat, cu unanimitate de voturi, sa avizeze favorabil proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017.

trimite

În ședința comună a Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale și comisia de la Senat s-a avizat Proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2017.

La lucrările celor două comisii au participat, în calitate de invitați, reprezentanți din partea Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Justiției, Secretariatul General al Guvernului, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și Consiliul de monitorizare a implementării Convenției privind drepturile persoanelor cu dizabilități.

Parlamentarii prezenți au făcut observații pe marginea proiectului legii în dezbatere, adresând — în acest scop — întrebări la care reprezentanții Guvernului au dat răspunsuri lămuritoare.

În urma dezbaterilor și a opiniilor exprimate de membrii celor două comisii, aceștia au hotărât, cu unanimitate de voturi, să avizeze favorabil proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017 și au votat — cu majoritate de voturi — anexele la proiectul Legii bugetului, referitoare la bugetele Ministerului Finanțelor Publice, Ministerului Justiției, Secretariatului General al Guvernului, Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Amendamentele supuse dezbaterilor, care au fost aprobate de parlamentarii prezenți, cu majoritate de voturi, au fost în număr de 35 pentru culte, 7 pentru Ministerul Justiției și 1 amendament de redactare la bugetul S.G.G., care nu necesită cheltuieli bugetare.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Aviz favorabil pentru Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017
Articol - Aviz favorabil pentru Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017
In urma dezbaterilor si a opiniilor exprimate de membrii celor două comisii acestia au hotarat cu unanimitate de voturi sa avizeze favorabil proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...