Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Sport

   Ciucanul Robert Tamirjan, vicecampion european la WinterTriathlon

   Publicat: / Actualizat: /
   Ciucanul Robert Tamirjan, vicecampion european la WinterTriathlon
   'Afiș articol "Ciucanul Robert Tamirjan, vicecampion european la WinterTriathlon"
   Campion european in 2016 la Targu Mures la cross duathlon, probe alergare si mountainbike, Robert Tamirjan a fost clasat anul trecut pe locul 6 la mondialele de Duathlon.
   Publicat: / Actualizat:
   1.843 vizionări
   1

   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Ciucanul Robert Tamirjan, vicecampion european la WinterTriathlon” — Campion european in 2016 la Targu Mures la cross duathlon, probe alergare si mountainbike, Robert Tamirjan a fost clasat anul trecut pe locul 6 la mondialele de Duathlon.

   trimite

   Ciucanul Robert Tămîrjan a obținut zilele trecute medalia de argint la Campionatul European de triatlon de iarnă de la Otepää (Estonia) la categoria PT4 — paratriatlon (persoane cu dizabilități).

   "Am început în decembrie pregătirea specifică pentru competiția din Estonia după un program personalizat făcut de francezul Florent Horeau de la Tușnad Cycling. Mă bucură această medalie, sincer abordez orice cursă cu gândul doar la podium. Triatlonul de iarnă este încă o disciplină la început de drum în România, dar cu astfel de rezultate pe plan internațional putem atrage mai mulți tineri către acest sport minunat. Următorul meu obiectiv este o medalie la un Campionat Mondial", a declarat Robert Tămîrjan, transferat la Tușnad Cycling Team de Eduard Novak, unicul campion paralimpic din istoria României.

   Component al Tușnad Cycling Team, singura echipă continentală din România, tânărul de 19 ani a terminat cursa (3 km alergare, 7 km ciclism și 4 km schi fond) în 52 minute și 30 secunde. El a fost devansat de Rafael Torres (Spania/21 ani — 51 minute), dar l-a depășit pe experimentatul sportiv britanic White Russell (32 ani — 56 minute și 50 secunde).

   Campion european în 2016 la Târgu Mureș la cross duathlon (2 probe alergare + mountainbike), Robert Tămîrjan s-a clasat anul trecut pe locul 6 la mondialele de Duathlon.

   Delegația României la Europenele de Wintertriahtlon din Estonia a fost compusă din sportivii: Ciucanul Robert Tămîrjan, Viorel Pălici și Marian Dănilă (Elite masculin), Monika Koncz (Elite feminin) și antrenorul Alexandru Koncz.

   Numele tau: Adresa de e-mail:
   Ciucanul Robert Tamirjan, vicecampion european la WinterTriathlon

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...