Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Social

   CNAS anunta consultari cu organizatiile patronale, sindicale si profesionale reprezentative medicale

   Publicat: / Actualizat: /
   CNAS anunta consultari cu organizatiile patronale, sindicale si profesionale reprezentative medicale
   'Afiș Articol "CNAS anunta consultari cu organizatiile patronale, sindicale si profesionale reprezentative medicale",
   CNAS anunta consultari cu organizatiile patronale, sindicale si profesionale reprezentative din domeniul medical.
   Publicat:
   764 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișare header
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “CNAS anunta consultari cu organizatiile patronale, sindicale si profesionale reprezentative medicale” — CNAS anunta consultari cu organizatiile patronale, sindicale si profesionale reprezentative din domeniul medical.

   trimite

   Casa Națională de Asigurări de Sănătate organizează consultări cu organizaţiile patronale, sindicale şi profesionale reprezentative din domeniul medical în perioada 30.01.2017 – 02.02.2017.

   Întâlnirile cu C.M.R., C.F.R., CMDR, OBBCSSR, OAMGMAMR precum şi cu organizaţiile patronale, sindicale şi profesionale reprezentative din domeniul medical sunt organizate în vederea consultării/negocierii referitoare la Proiectul Normelor metodologice de aplicare în anul 2017 a Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale, medicamentelor şi dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2016 –2017.

   Potrivit dispozițiilor art. 229 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Casa Națională de Asigurări de Sănătate elaborează Norme metodologice de aplicare a Contractului-cadru, în urma negocierii cu Colegiul Medicilor din România, Colegiul Farmaciștilor din România, Colegiul Medicilor Dentiști din România, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în Sistemul Sanitar din România, precum și cu consultarea organizațiilor patronale, sindicale și profesionale reprezentative din domeniul medical.

   Ca urmare, întâlnirile organizate la nivelul Casei Naționale de Asigurari de Sănătate în perioada 30.01.2017 – 02.02.2017 au ca obiect negocierea/consultarea referitoare la proiectul de act normativ mai sus menționat numai cu organizațiile prevăzute de legea nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri in portal si relatii cu clientii va rugam sa ne contactati laPentru inscrieri in portal si alte informatii va rugam sa ne contactati la:
   Telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   Nu exista pagini...

   ASISTENTA

   Nu exista pagini...

   LEGAL

   Nu exista pagini...