Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
    Ultimele Locatii

Articol de la So.Si.Se.Sa.

/
      So.Si.Se.Sa., Str. General Henri Mathias Berthelot, nr. 46, So.Si.Se.Sa., București, România vezi harta
      COMUNICAT DE PRESA NU SUNTEM INVIZIBILI 2018
      'Afiș articol "COMUNICAT DE PRESA NU SUNTEM INVIZIBILI 2018"
      COMUNICAT DE PRESA NU SUNTEM INVIZIBILI 2018 – WE ARE NOT INVISIBLE 2018
      Publicat: / Actualizat:
      336 vizionări
      Cod de incorporare:
      Previzualizare:
      Configurare:

Conținut restrâns
      Buton interacțiune
      Afișează fundalul
      Previzualizare mesaj:
      Articole trimis de pe Observatorul Social: “COMUNICAT DE PRESA NU SUNTEM INVIZIBILI 2018” — COMUNICAT DE PRESA NU SUNTEM INVIZIBILI 2018 – WE ARE NOT INVISIBLE 2018

trimite

COMUNICAT DE PRESA

NU SUNTEM INVIZIBILI 2018 – WE ARE NOT INVISIBLE 2018

Un eveniment cultural sportiv cu ocazia zilei de 1 Iunie – Ziua copilului

Fundația Cultural Umanitară „SO.SI.SE.SA.”, cu sediul în București, str. Gen. H. M. Berthelot nr. 46, Sector 1, in parteneriat cu Asociatia Down Plus Bucuresti, Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA), Complexul Cultural Sportiv Studentesc TEI, Crucea Rosie Sector 2, Federatia Romana de Fotbal, Scoala de dans The Best Dance, Uniunea Studentilor din Romania, Trupa de teatru PAM-PAM organizeaza evenimentul cultural sportiv cu ocazia zilei de 1 iunie:

NU SUNTEM INVIZIBILI 2018 – WE ARE NOT INVISIBLE 2018

Evenimentul va avea loc in data de 31 mai 2018, intre orele 10,00-14,00 la Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, sector 2, Bucuresti.

Evenimentul consta in concursuri sportive, meciuri demonstrative, dans, flash mob,  piesa de teatru, surprize  si  premierea concurentilor.

Evenimentul reunește într-o experiență inedită 200 de copii tipici si atipici si pasiunea pentru sport, artă și oameni, respectul și dorința  lor de a-și manifesta bucuria.

Acest eveniment își propune să marcheze ziua internationala a copilului, pentru ca 1 iunie reprezintă Ziua Copilului, ziua în care toţi copiii trebuie să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună. În această zi, fiecare dintre noi îşi aminteşte de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil.

Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm şi să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieţii, precum cei mici. Vom sarbatori alături de copii, nepoţii, fraţii sau vecinii noştri şi ne vom lasa inspiraţi de bucuria lucrurilor simple.

Programul va împleti demonstrațiile sportive cu piese de teatru, flash mob cu dans, dansatorii cu implicarea activă a publicului, ce va fi invitat pe ringul de dans.

Pentru mai multe informații legate de eveniment ne puteți contacta la email: și office@sosisesa.ro și georgeta.bucur88@yahoo.com .

Participarea la eveniment este libera.

Informații suplimentare:

Fundatia Cultural Umanitara SO.SI.SE.SA.

Strada H.M.Berthelot nr.46, Sector 1, București

Telefon/Fax: 0314359724

Email: office@sosisesa.ro

Numele tau: Adresa de e-mail:

observatorul  .RO

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
      Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
      telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE