Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Utile

   Concurs, realizarea de aranjamente si decoratiuni specifice Sarbatorilor Pascale

   Publicat: / Actualizat: /
   Concurs, realizarea de aranjamente si decoratiuni specifice Sarbatorilor Pascale
   Afiș articol "Concurs, realizarea de aranjamente si decoratiuni specifice Sarbatorilor Pascale"
   Premiul este o excursie in Clisura Dunarii.
   Publicat: / Actualizat:
   278 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Concurs, realizarea de aranjamente si decoratiuni specifice Sarbatorilor Pascale” — Premiul este o excursie in Clisura Dunarii.

   trimite

   Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin a lansat o provocare în rândul centrelor de copii și persoane cu dizabilități din subordine: realizarea de aranjamente și decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale.
    
   Și pentru ca provocarea să fie luată în serios, a fost pus la bătaie și un premiu: o excursie în Clisura Dunării pentru câștigători, care astfel vor avea ocazia să facă și o plimbare cu vaporul.

   La concurs s-au înscris copiii de la Centrele Raisa și Speranța din Reșița, Casa Noastră de la Zăgujeni, dar și beneficiarii centrelor pentru persoane cu nevoi speciale: “Sfânta Maria” Reșița, “Bunavestire” Caransebeș; “Elena Ardelean” și “Nera” din Oravița.

   Competitorii au vopsit ouă, au colorat, au decupat și au realizat aranjamente florale, pe care le-au expus în așteptarea Iepurașului.

   “Miercuri, 12 aprilie și joi, 13 aprilie, o comisie formată din 3 persoane a evaluat fiecare centru, după care a stabilit câștigătorii: copiii de la “Casa Noastră” Zăgujeni dar și cei cu nevoi speciale de la Centrul “Bunavestire” din Caransebeș. Cu toții vor pleca după Paște într-o excursie în Clisura Dunării. Au fost activități distractive, iar copiii ne-au întrecut așteptările. Cei de la Centrul “Speranța” au pregătit și un mic program artistic pentru această ocazie. Au cântat, au dansat și au spus poezii”, a declarat Ana Vasile, directorul DGASPC Caraș-Severin.

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...