Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Social

   Dezbatere publica a proiectului de Ordin nr 1887 pe 2016

   Publicat: / Actualizat: /
   Dezbatere publica a proiectului de Ordin nr 1887 pe 2016
   'Afiș Articol "Dezbatere publica a proiectului de Ordin nr 1887 pe 2016",
   Dezbaterea publica a proiectului de Ordin privind modificarea Metodologiei de stabilire a nivelului contributiei lunare de intretinere datorate de adultii cu handicap asistati in centrele rezidentiale publice pentru persoanele adulte cu handicap...
   Publicat: / Actualizat:
   1.562 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Dezbatere publica a proiectului de Ordin nr 1887 pe 2016” — Dezbaterea publica a proiectului de Ordin privind modificarea Metodologiei de stabilire a nivelului contributiei lunare de intretinere datorate de adultii cu handicap asistati in centrele rezidentiale publice pentru persoanele adulte cu handicap...

   trimite

   Ministerul Muncii și Justiției Sociale - Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități organizează dezbaterea publică a proiectului de Ordin privind modificarea Metodologiei de stabilire a nivelului contribuției lunare de întreținere datorate de adulții cu handicap asistați în centrele rezidențiale publice pentru persoanele adulte cu handicap sau de susținătorii acestora, aprobată prin Ordinul ministerului muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice nr. 1887/2016, miercuri, 12 aprilie, ora 10, la sediul Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități din Calea Victoriei nr. 194, sector 1, București.
    
   În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, în data de 13.03.2017 a fost publicat pe site-ul Ministerului Muncii și Justiției Sociale, în vederea consultării, proiectul de Ordin privind modificarea Metodologiei de stabilire a nivelului contribuției lunare de întreținere datorate de adulții cu handicap asistați în centrele rezidențiale publice pentru persoanele adulte cu handicap sau de susținătorii acestora, aprobată prin Ordinul ministerului muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice nr. 1887/2016, se arată într-un comunicat.

   Ședinţa publică de dezbatere a proiectului de Ordin are următoarea ordine de zi:
   •    prezentarea proiectului de ordin;
   •    prezentarea şi discutarea observaţiilor şi propunerilor referitoare la proiectul de ordin.

   Ministerul Muncii și Justiției Sociale – Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități adresează mulțumiri tuturor celor care au transmis sugestii/propuneri de îmbunătățire a proiectului de Ordin privind modificarea Metodologiei de stabilire a nivelului contribuției lunare de întreținere datorate de adulții cu handicap asistați în centrele rezidențiale publice pentru persoanele adulte cu handicap sau de susținătorii acestora, aprobată prin Ordinul ministerului muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vârstnice nr. 1887/2016, publicat spre consultare.
    
    

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   Telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   Nu exista pagini...

   ASISTENTA

   Nu exista pagini...

   LEGAL

   Nu exista pagini...