Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 1 aprilie, 8 aprilie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 1 aprilie, 8 aprilie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 1 aprilie, 8 aprilie 2017"
   Invatarea corecta a unor lectii karmice cu ecou vital!
   Publicat: / Actualizat:
   1.259 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 1 aprilie, 8 aprilie 2017” — Invatarea corecta a unor lectii karmice cu ecou vital!

   trimite

   Motto: “Un cvartet astral cu o conotatie absolut esentiala  privind viata la modul cel mai concret, un repertoriu in care refuzul fata de compromis….preluarea initiativei vizand propria viata…..corectitudinea situata in prim plan si nu in ultimul rand….decizia finala cuvantata de “justitiarul sufletesc”…..,vor reprezenta cu adevarat o suita muzicala intitulata pe drept cuvant: “Invatarea corecta a unor lectii karmice cu ecou vital!” Marusia


   Evenimente astrale / Istoric astral saptamanal / Generalitati luna Aprilie 2017


   Evenimente astrale;

   -    Soare/Berbec pana in 19.04.a.c./ apoi in Taur;
   -    Luna Plina/Balanta in 11.04.a.c./ Luna Noua/Taur 26.04.a.c. ;
   -    Mercur retrograd aparent invers/Taur pana in 10.04.a.c. / apoi in Berbec pana la finalul lunii aprilie;
   -    Venus retrograda/Berbec pana in 03.04.a.c./ apoi retrograd aparent invers /Pesti pana in 15.04.a.c., dupa care intra in miscare directa;
   -    Jupiter/Balanta retrograd toata luna; Uranus retrograd/Berbec toata luna;
   -    Saturn/Sagetator transzit direct pana in 05.04.a.c./ apoi retrograd / Sagetator;
   -    Neptun/Pesti toata luna;
   -    Pluto/Capricorn pana in 19.04.a.c./apoi tranzit aparent invers /Capricorn;


   Istoric astral saptamanal / Generalitati luna Aprilie 2017

   Un debut de “Prier”, care va forma un tandem interesant si deloc intamplator cu mare parte din capitolul “Generalitati astrale” ale acestui ”mijloc de primavara 2017”. Aceasta a doua luna din anotimpul primaverii, soseste din start cu un mesaj clar/mobilizator/marcant in tot ceea ce se va consuma, vizand “trezirea cu adevarat la viata!” Poate ca noi nativi ai zodiilor ce ne reprezinta, inca nu am reusit cu adevarat sa ne impunem acest moment de “renastere concreta” in tot ceea ce ne dorim pe parcursul acestui an; dar astrele …..nu stau la “discutie”…..cu putinta sau neputinta noastra, ci isi urmeaza acel ciclu astral bine stabilit acolo sus, amprentandu-ne treptat prin tot ceea ce vom trai, pe noi cei….. mireni de rand! Din punct de vedre al tabloului astral/aprilie 2017, vom asista la foarte multe ipostaze aspectate prin retrogradante/reveniri ale planetelor in zodii pe care le-au mai tranzitat de la debutului anului si pana in acest moment; dar deopotriva si la noi schimbari de lacasuri zodiacale pentru unele dintre planete. Per ansamblu insa, oricum ar fi privit/nuantat intreg acest tablou astral cu titulatura de “Prier”, esenta sa este definita prin dictonul: “ Reintoarcere la adancul profund”, intr-un context de primavara in care totul…. este “dantelat/garnisit parca in exces cu prea multe ingresuri planetare”, marcante prin obligativitatea impusa zodiilor de a intui si rezista intreg acestui tumult energetic astral, pentru ca finalul absolut, sa fie unul de bun augur atat la nivel personal cat si in tandem cu ceilalti semeni, fara prezenta a ceea ce poate reprezenta ……o mica retinere prezenta doar in gand! Concret, iata cum arata creionata traiectoria fiecarei planete in aceasta luna:

   -    Venus aparent retrograda/Pesti( aflata in aceasta ipostaza astrala inca din martie a.c. si pana in 15.04.a.c.), continua sa “faca jocurile” la capitolul iubire ”deziluzii”,  intr-o maniera dura pentru toata lumea dar, dorindu-si intr-un final…..”tamaduirea definitiva si implicit nepermitandu-ne abandonul in aceasta lupta!”; atentie insa vorbim despre o perioada tensionata cu discernamant introspect maxim pe segmetul relatie de cuplu (concret, cat cedez in favoarea iubirii?....ce reprezinta partenerul/ra pentru mine si ce este de facut ca binele reciproc sa fie concret de bun augur pe mai departe )! Acest moment (08.04.a.c.) este influentat de careul astral pe care Venus in ipostaza de retrogradanta il realizeaza cu Saturn/Sagetator. Cat priveste clipa de gratie Venusiana (iesirea din retrogradanta si implicit linistirea noastra sufleteasca 15.04.a.c.), aceasta este reprzentata metaforic prin reconectarea noastra ca individ cu adancul cel mai profund, unde: “ Iubirea nu trebuie sa insemne decat o distinctie clara intre cunoasterea sa in adevaratul sens al cuvantului si sacrificiile/compromisurile impuse de viata, dar…..fara a intina cumva numele “iubirii adevarate”! ”Deci…..o testare aspectata printr-o “conjuntura atonica”,un  caracter inflamabil vizand ipostaze de viata in care suntem deja antrenati si cat de bine/corect putem respecta matur cele propuse in relatia de cuplu.

   -    Saturn/Sagetator retrograd(05.04.a.c.), cuvanta despre acele repere stabile cu adevarat, o noua testare tipic Saturniana, unde vizate sunt propriile noastre valori conceptuale despre viata, amprentate atat negativ/pozitiv inca de la debutul acestui an. Concluzia: renuntarea /modificarea nu intra in aceasta ecuatie Saturniana, ci din contra ni se impune cat mai multa mobilizare justa.

   -    Marte/Berbec apoi in Taur cand va forma un Trigon cu Pluto/Capricorn(05.04.a.c.), o trilogie “Realism-Practic-Palpabil” in care armonia astrala daruita, va infuza pozitiv acel “aplomb in curaj’, prezent in evolutia noastra ascendenta spre bine (cu predilectie segmentul profesional);  acum fiecare nativ avand o viziune realista asupra vietii, incepand cu banalul cotidian si ajungand pana la obiective de maxima importnta. Atentie la intuitie care va trebui sa primeze “instantaneu” de foarte multe ori si, la momente delicate/dificile(21.04.a.c./Gemeni) generate de excesul de forta Martiana si amalgamarea haotica (risipire/epuizare) tipic Mercuriana!

   -    Mercur retrograd/Taur(10.04.a.c.) vizeaza concret capitolul comunicare, influentandu-l negativ/insuficient/retinut/distorsionat, plasandu-ne aproape constant intr-o stare de “expectativa”, unde reflectarea asupra relationarii (relatia de cuplu) poate sa ne traga Norocul inapoi! Despre Mercur si ipostaza astrala din aceasta luna, vom aprofunda mai multe in analiza saptamanii viitoare, cum de altfel vom reveni si asupra altor tranzite ale planetelor prezente/influentabile in acest Prier.

   Concluzia finala si deopotriva acea parte frumoasa cu adevarat a lunii aprilie 2017:

     “ Un mijloc de primavara deja matur/intelept, in care ne vom regasi treptat dar sigur acea forta/energie interioara pozitiva pentru a merge inainte spre ceea ce ne-am propus, gratie lui Saturn cel Matusalemic in gandire!”

    Titulatura saptamanii 01.04.- 08.04.2017: “O flancare puternic resimtita pe toate segmentele de viata pentru  toate zodiile, generata de retrogadanta Venusiana/Pesti in tandem cu Mercur in aceeasi ipostaza de retrogradanta/Taur !

   BERBEC
   Pentru voi ca nativi Berbec (vedetele zodiacului pentru o luna de zile), conteaza si primeaza in mod exceptional mentinerea acelei stari de bine resimtita acum. Va este impusa multa lejeritate in profesie si atentie la aglomerarea existenta in rezolvarea obiectivelor propuse; context in care se poate naste o “umbra de tensiune” vizand gradul de importanta care trebuie acordat/respectat constant si …..familiei/relatiei de cuplu! Incercati sa va bucurati cu adevarat si sa imprimati “primavara” in iubirea voastra! Karmic: Nu intotdeauna ceea ce voi ca nativi Berbec (influentati major cu forta/energia in exces daruita de propriul vostru guvernator zodiacal Marte) considerati de bun augur pentru tot ceea ce va inconjoara, va putea fi inteles/perceput reciproc si de ceilalti! Invatati sa ganditi macar printr-o soapta-n gand…..ceea ce-si doresc semenii si abia apoi luati decizii juste spre binele celorlalti, totul intr-o nuanta de “andante!”

   TAUR
   Nu cedati impulsurilor tentante care va pot dezechilibra pe segentul sanatate, atata vreme cat urmeaza o saptamana cu foarte multe oportunitati la capitolele afaceri/investitii/financiar, unde insa va este recomandata o analiza amanuntita /corecta pe termen lung. Cat priveste iubirea in relatia de cuplu/familie, aceasta impune clar o daruire mult mai profunda ca de obicei, cu un efect pe masura a ceea ce reprezinta inr-adevar beneficul pentru toti cei dragi.
   Karmic: Vi se impune o simplificare majora dar fireasca in tot ceea ce reprezinta viata personala cu adevarat! Concret: de acum pe mai departe alegeti doar ceea ce va prieste cu adevarat si de bun augur pentru voi, facand inainte o “ordine desavarsita”, matura/inteleapta si cu un consum minim de energie interioara, pentru a va autoproteja intreaga fiinta.

   GEMENI
   Sub impulsurile negative ale Lunii angrenata intr-o ipostaza astrala de careu “delicat” , se pot resimti din plin “tensionari interioare” care vizeaza viitorul (segmentul financiar in special), iar astrele sfatuiesc spre impunerea unei doze de optimism, pentru ca……”adevarul nu-i intotdeauna precum pare nici pozitiv dar….nici negativ!” Aici aveti parte de o sustinere Venusiana aflata totusi in retrogradanta, dar care infuzeaza pozitiv un soi de “reinventare personala pe segmentul cariera”. Iubirea daruita de voi in acest “Prier”…..detine un rol absolut esential in relatia de cuplu/familie! Karmic: Vi se arata calea justa spre a putea intelege cu adevarat ca nu totul se poate realiza de unul singur in aceasta viata! Acceptati realitatea asa cum este ea si renuntati la cea pe care v-ati creionat-o voi pana acum, caci totul este doar in folosul vostru personal.

   RAC
   Saturn aparent retrograd/Sagetator (casa sanatatii) vizeaza mentinerea unui echilibru constant in contextul in care consumati energie interioara in exces pe toate segmentele de viata. Atentie la segmentul financiar – “balansul”riscant/alert existent (primiti dar si risipiti repede banutii), un context in care din nou….”riscati o ratacire financiara” din care va veti reveni destul de anevoios! Capitolul cariera/profesie este si el amprentat cu “blocaje disonante”, iar familia/relatia de cuplu trebuiesc avute in atentie constant, daruind iubire si respectand-o just intru totul!
   Karmic: Nu va mai este permis acel “lux riscant” de a infaptui greseli care se pot repara (segmentul profesie cu predilectie)! Atentie enorma la fiecare pas, caci puteti castiga dar si…..pierde masiv pe propria voastra mana, de asta data din pacate pentru voi…..”proasta”!

   LEU
   Luna va imprima o “stare afectiva mai delicata”, care va poate influenta negativ daca nu va controlati in mod constant “sufletul”! Rasfrangerile negative pot amprenta segmentele profesional/financiar in egala masura, iar aici atentie la intuitie care trebuie sa fie nu doar primordiala dar si intr-un tandem pozitiv cu o “cumpatare matura!” Segmentul iubire sub aceeasi stare negativista (Saturn aparent retrograd/Sagetator chiar in casa iubirii), poate sa va plaseze intr-un context de “sucire a mintii”…..aruncandu-va in plasa unei iubiri de moment (fixatie/dorinta de cucerire cu orice pret a unei persoane); o conjunctura riscanta cu efect de “subrezire a relatiei de cuplu” deja existenta. Saturn continua sa va testeze dur iubirea si …..nu mai iarta nimic!
   Karmic: Introvertirea in care v-ati adancit de prea multa vreme (ani), s-a transformat intr-un adevarat ”inamic”ce va distruge “lent dar sigur”! Vi se impune “moderarea temperamentului vulcanic” prin care va exprimati sentimentele, totul doar pentru a va elibera de acel “rau” provocat pana acum de oameni si viata in general.

   FECIOARA
   Luna rascoleste absolut totul in sufletele voastre iar de aici, o stare proasta ca dispozitie, unde ceea ce va macina acum vizeaza o anume ”dependenta” de anumite personaje care va cam “trag Norocul indarat!” Retrogadanta Venusiana va poate influenta contextul acestei saptamani in mod pozitiv (nu in exces) pe segmentul socio-profesional, dar impune o conditie de baza: “Intuitia sa primeze constant!” Pe segmentul familie/relatie de cuplu, Saturn /Sagetator aparent retrograd poate genera cu “darnicie”…..tensiuni maxime greu de digerat!
   Karmic: Karma suferintei cu care veniti in aceasta viata si prin care deopotriva sunteti obligati de a-i tamadui pe altii mult mai suferinzi….., va influenteaza in mod concret sufletul, iar rasfrangerile negative se abat asupra familiei/relatiei de cuplu. Este timpul sa verificati minutios tot ceea ce ati trecut cu vederea in mod voit sau din neputinta la capitolul familie/relatie de cuplu, si sa intelegeti ca nu puteti inainta spre bine, decat daca veti regla absolut orice durere care vizeaza acest segment de viata…..  esential!

   BALANTA
   Si pentru voi ca nativi, aceeasi Luna amprenteaza marcant cu un spirit autocritic in exces….. multe dintre cele traite, infuzand negativ relationarea cu toata lumea, constatand intr-un final……ca ati cam tulburat apele chiar fara rost! Cat priveste “briza lui Prier”…., aceasta va este daruita in mod benefic de retrogradanta Venusiana/Pesti pe segmentul profesional/colaborare, dar va impune deopotriva mentinerea acestei stari de bine cat mai mult posibil. Segmentul relatie de cuplu/familie, este amprentat de Saturn aparent retrograd/Sagetator, vizand cu predilectie “fragilitatea” ce va imprima o nuanta dificila la capitolul comunicare in general si din pacate pentru voi……valabila pe mai departe, cateva saptamani!
   Karmic: Vi se cere un anume gen de “tribut” metaforic vorbind, aspectat concret printr-o “ordine si o corectitudine absoluta”, prezenta in tot ceea ce inseamna viata! Tot ceea ce traiti de acum pe mai departe nu este deloc intamplator ci…..doar dictat de cel numit Destin.

   SCORPION
   Luna nu avea cum sa va “scape din vedere” tocmai pe voi ca nativi, atunci cand vorbim despre disconfort la nivel sufletesc/emotional, mai cu seama acolo unde in relatia de cuplu/familie lucrurile sunt deja cam……subrezite sentimental! Dar….Saturn aparent retrograd/Sagetator soseste cu oportunitati financiare si o atentionare asupra “cumpatarii intelepte” vizand banutii/investitiile pe mai departe! Aceeasi Luna discofortanta, incearca totusi pe parcurs a va infuza o stare de bine, daruita prin prezenta unor prieteni dragi revazuti cu mare placere dupa multa vreme.
   Karmic: Convinsi sau nu de sustinerea astrala ce planeaza asupra voastra ca nativi, trebuie sa constientizati pana la urma acele schimbari majore/radicale prezente in situatii de viata ce pareau de neclintit; si unde acum….voi veti fi aceia care dati o noua “turnura” pozitiva lucrurilor! Va reinventati/renasteti chiar si spre propria voastra uimire, mai cu seama pe segmentul profesional.


   SAGETATOR
   Urmeaza o perioada marcanta si uneori…..insotita de o anumita ”devitalizare” generata de Saturn propriul vostru guvernator zodiacal, cu un ecou pe masura prezent pana la finalul acestei luni aprilie a.c. Nu se poate vorbi despre “ingrijorare”, dar este bine venit un echilibru emotional autoimpus in toate asa ca drept….preventie! Segmentul finaciar este plin de surprize si amprentat cu un “balans continuu”, am versus nu am….., deci si aici preventia constanta si egala la capitolul chibzuinta trebuie sa primeze. La capitolul iubire, totul este amprentat printr-o “pauza” ….., o imposibilitate de a fi cu adevarat voi cei de zi cu zi, carismatici/cuceritori / joviali; toata aceasta ipostaza afectandu-va major cu neincredere in voi/in ceilalti la capitolul relatie de cuplu/iubire!
   Karmic: Loviturile dure primite de ceva ani din partea Destinului, continua dar vizeaza numai binele vostru absolut! Aveti obligatia de a rezolva personal de acum pe mai departe (primavara aceasta), poveri karmice dintr-un trecut indepartat, unele mostenite/preluate de la strabuni; intelegand prin multe presentimente/vise clare ca….doar Destinul cuvanta acum pentru voi!

   CAPRICORN
   Propriul vostru guvernator zodiacal Saturn aflat acum intr-o retrogadanta aparenta/Sagetator, va amprenteaza destul cu idei preconcepute in exces…., iar pe acest fundal veti trai din plin o stare sufleteasca deloc pe placul vostru  si deopotriva pe cel al partenerilor/familiei. Venus retrograda/Pesti, incearca sa sustina pe cat posibil capitolul comunicare, dar recomanda in mod special…..ascultarea sufletului intr-un mod aparte, pentru a intui just tot ceea ce aveti de facut…..ce aveti de raspuns inainte de a cuvanta! Iubirea……impune la randul sau acum un “alint distinct” in relatia de cuplu/familie (Luna va infuzeaza in execes sentimental), iar sensibilitatea voastra ca nativi Capricorn pe acest segment de viata, cere/impune o vizibilitate mult mai profunda ca de obicei!
   Karmic: Astrele va impun pretentii majore/radicale, rabdare si maturitate maxima in deslusirea/talmacirea justa a unor “taine adanci”, obligandu-va sa inversati rolurile intr-un mod aparte: ”nativii introvertiti trebuie sa comunice mai mult, iar cei cu sufletul precum o “carte deschisa” pentru toata lumea, trebuie sa fie mult mai retinuti! Renuntati sa va mai irositi energia interioara pentru a lamuri pe toata lumea, atata vreme cat voi insiva aveti o “acerba nevoie” in a va reface sufleteste pe deplin!

   VARSATOR
   Incercati sa acordati, pe cat posibil, minima importanta rautatilor provenite din “gura lumii sloboda si neostenita niciodata!”, pentru a nu va strica intr-adevar buna dispozitie! Retrogradanta Venusiana/Pesti va ofera sanse mari/noroc la pachet prin oportunitati diverse si deloc putine pe segmentul financiar; iar la capitolul iubire, indeamna spre o “maturitate/intelepciune aparte chiar daca este primavara, vizata fiind gasirea acelei strategii de bun augur , mai cu seama acolo unde “fragilitatea in cuplu” este mai mult decat vizibila in ultima vreme sau……de ceva ani!
   Karmic: Se pare ca inca nu ati invatat tot ceea ce trebuia, mai cu seama la capitolul “reorientare corecta” pe multe segmente de viata (un aspect esential cu ecou pregnant pe termen lung). Aveti nevoie cu adevarat de un “sfatuitor sincer” dar atentie….ales cu grija si netinand seama de rang/demnitate/imagine sociala, uneori…..inferioara voua ca persoana!

   PESTI
   Venus retrograda chiar in zodia voastra va amprenteaza pozitiv, daruindu-va o energie interioara de zile mari si un aplomb vizibil in curajul de a va implica in cat mai multe activitati (atentie totusi la riscul epuizarii energetice). Profesional, inteleptul Saturn/Sagetator aparent retrograd, poate “incetini” bunul mers al lucrurilor pentru cateva saptamani pe mai departe; dar maturitatea sa este binevenita atata vreme cat controleaza aceasta infuzie energetica resimtita de voi in aceste zile. Segmentul iubire este patronat/amprentat de influxurile Lunii, recomandand “reaprinderea focului de altadata” in relatia de cuplu, bineinteles pe cat posibil!
   Karmic: Maturitatea isi spune cuvantul in multe dintre cele traite, dar mai aveti de invatat destule! Atentie la aplombul in exces prezent in curajul de a va “avanta in ape mult prea tulburi/adanci”, unde astrele sfatuiesc matur spre multa intelepciune/chibzuinta pe segmentul financiar, dar si la capitolul sanatate (epuizare masiva de energie interioara).
      
   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...