Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 11 februarie, 18 februarie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 11 februarie, 18 februarie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 11 februarie, 18 februarie 2017"
   Titulatura saptamanii este caracterizata de neprevazut, nuantat prin bulversari si testari majore.
   Publicat: / Actualizat:
   3.518 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 11 februarie, 18 februarie 2017” — Titulatura saptamanii este caracterizata de neprevazut, nuantat prin bulversari si testari majore.

   trimite

   Motto: “Traind prin iubire toate acele dureri ramase suferinde si necuvantate…..,nu inseamna decat….. “ A invata sa iubim cu adevarat….Iubirea!” Marusia

   Evenimente astrale / Istoric astral saptamanal

   Evenimente astrale:

   -Eclipsa de Luna Plina prin penumbra/Leu - (11.02.2017), cu ecou pregnant pentru “6 luni pe mai departe “ absolut pentru toate zodiile;
   -Venus retrograd/Berbec (accentueaza in multe contexte de viata “fateta sa negativa”);
   -Luna Neagra – Lilith (prezenta pana pe 14.02.a.c./Scorpion, va intra in zodia Sagetatorului, iar pe mai departe timp de “9 luni” va amprenta major fiecare zodie);
   -Soarele/Varsator ; Saturn/Sagetator ; Marte – Uranus/Berbec;

   Istoric saptamanal

   Titulatura saptamanii: ”Neprevazut“……, nuantat prin ”radical-bulversari-testari majore”, existente pe toate segmentele de viata, cu efect de - a infuza - fiecare zodie in parte printr-o accentuare a intuitiei/premonitiei in tot ceea ce se va trai!”

   Eclipsa de Luna Plina/Leu/11.02.a.c., reprezinta unul dintre cele doua momente astrale de referinta prezente pe parcursul lunii februarie, eveniment cu o conotatie majora/marcanta la nivel sufletesc/emotional pentru toate zodiile/nativii; resimtit profund de toata lumea, insa cu predilectie de zodiile reprezentate ca ”semne de pamant”. Acesta este de fapt primul pas pe care il vom face “cu sau fara de voia noastra”, respectand mesajul astral ce vizeaza necesitatea acelei “vindecari afective” cu debut inca de la sfarsitul lunii august si prelungit pe parcusul toamnei din 2016; urmand ca in data de 26.02.2017 cand va avea loc Eclipsa inelara de Soare cu Luna/Pesti, sa definitivam acest “Test major” pentru fiecare in parte si implicit, a lasa pe mai departe cale neteda “Binelui ce pluteste pe langa noi in acest an in tandem cu Tamaduirea propriei noastre persoane“ pe care avem obligatia/posibilitatea de a o infaptui.

   Vobim despre o perioada propice si deopotriva adanc rascolitoare/solicitanta maxim la nivel ”sufletesc- mental-trupesc”, atata vreme cat pe fundalul acestei ultime luni de iarna (un februarie deloc prietenos), toata lumea resimte o devitalizare energetica masiva in ceea ce “traim-simtim-intuim”, peste care se aseaza acum, acest “tumult de forta/energie Lunara” prezenta la randul sau intr-o zodie puternica (Leu); deci un fundal astrologic menit sa copleseasca in mare masura, dar si benefic prin acea viziune clara, oferita zodiilor/nativilor asupra acelui “rest de prisos” , un risc ce trebuie inlaturat definitiv spre a ne infaptui un bine!

   Teoretic lucrurile stau foarte bine clarificate, insa ramane de vazut pe mai departe, cati dintre noi vor avea puterea sa puna in practica aceasta strategie de viata vizand sufletul intru totul si…..cati vor ramane “prinsi” in capcana Trecutului (uneori cu buna stiinta), pentru ca intr-un final de an sa poata beneficia de acea “Intuitie” care trebuie sa primeze in 2017, sau dimpotriva…….sa plateaca deja un Tribut dificil cu ecou pe mai departe (2018-2019), deloc la indemana si mai cu seama fara suport astral! Sfatul astrologului: “Ganditi cu inima si sufletul, ascultati fiecare soapta in care va graiesc amndoua, ca mai apoi….. sa va puteti bucura de viata, fara teama de a fi luat o decizie gresita!”

   BERBEC
   Luna Plina/Leu pentru voi ca nativi, nuanteaza acel “Neprevazut” printr-o atentie sporita asupra “premonitiilor daruite de propria voastra intuitie”, unde vizata este increderea pe care o aveti in acele persoane cu rol major in ascensiunea profesionala; si de care acum, sub influenta acestui exces de forta/energie interioara simtiti nevoia a va detasa pentru a va impune voi de asta data ca “lider”!

   Karmic: Nativele Berbec, vor resimti un marcaj emotional extreme (dorinta de revolutionare pe toate segmentele de viata), iar aici astrele atentioneaza asupra relatiei de cuplu, unde este bine sa ganditi de doua ori inainte de a cuvanta odata! Ecoul Lunii Pline/Leu cu durata de 6 luni pe mai departe, reprezinta pentru voi ca nativi “intrebari ale caror raspunsuri” vor trebui acceptate firesc, atata vreme cat nimic nu este intamplator in viata (cuvanta Luna Neagra de asta data)!

   TAUR
   Relationarea reprezinta un capitol foarte dificil pentru voi in aceasta saptamana, un context la care se adauga o alta nuanta negativa generata de eventuale ”barfe-contestari”, ce vor umbri si afecta destul sufletul. Luna Plina/Leu transmite clar acel mesaj astral vizand relatia de cuplu/familia, unde “balanta intre profesie si famile/partener de viata” poate sa ramana echilibrata, dar totul depinde doar de voi. Altfel talmacit: “In noianul de prioritati si dragostea reprezinta un aspect major, deci tineti cont de existenta sa, respectand-o la justa valoare!”

   Karmic: De foarte multi ani in dorinta de a va lupta pentru binele celorlalti, v-ati situat sufletul intr-un “con de umbra”, de unde nu i-ati mai auzit glasul firav!.....; iar acum, a sosit momentul sa–l asculati temeinic, pentru ca al sau cuvant conteaza enorm in “starea de indecizie pe care o traiti” si care, vizeaza intocmai propriile voastre dorinte…..necuvantate pana acum!

   GEMENI
   Luna Plina/Leu vizeaza in mod direct pentru voi ca zodie, acea casa a sanatatii, acel echilibriu stabil dintre “minte-trup” care trebuie mentinut constant in mod egal pozitiv, luand in calcul prezenta riscului in a deveni coplesiti de influxurile astrale foarte puternice si marcante. Acum esential pentru voi in tot ceea ce veti trai, trebuie sa primeze doar “Intuitia”, pentru ca segmente de viata importante (profesional/relatia de cuplu) sa se poata derula intr-un tandem armonios, aspectat prin “profesionalism absolut si asumarea simtului raspunderii!”

   Karmic: Marte-Venus/Berbec va impun in continuare o selectie dura pe segmentul relational (colaboratori/prieteni/parteneri), atentionand insa in egala masura asupra unei ”zaboviri mature” pana la o decizie finala/radicala, atata vreme cat tabloul astral este atat de dificil aspectat in aceste zile.Traiti in continuare pentru destula vreme, o stare de adevarata deruta vizand propria voastra dorinta de a “straluci”, lovindu-va din pacate pentru voi de un context real care va complexeaza aceasta stralucire!

   RAC
   Luna Plina/Leu este axata pentru acesti nativi cu predilectie pe segmentul sanatate (probleme digestive), context in care se impune “Moderatia-Precautia” intr-un tandem echilibrat constant. Pe segmentul cariera/profesie vor aparea blocaje trecatoare, care implica deopotriva rationament si rabdare in a putea fi depasite; aspect similar de altfel si pentru relatia de cuplu/familie, unde aceeasi Luna Plina/Leu va amalgama/condimenta treptat….o nota aspectata prin total dezacord cu cei dragi.

   Karmic: Incercati sa beneficiati din plin de “rabdare in adevaratul sens al cuvantului” pentru ca doar asa veti dezarmosa aglomerarea formata din contexte delicate! Luna Neagra pentru 9 luni pe mai departe, ridica intrebari majore si impune deopotriva raspunsuri sincere/decizii radicale asupra profesiei/carierei voastre, in contextul in care aceasta va multumeste/reprezinta sau nu!

   LEU
   Desi aceasta Luna Plina in propria voastra zodie va marcheaza din plin cu aspecte importante, dictate de cel numit “Destin”, se pare ca de asta data nu va prinde cu “garda jos!” ci din contra, foarte bine pregatiti in a va atrage binele si deopotriva, cu o maturitate absoluta in gestionarea unor situatii de viata unde se impune Corectitudinea! Totusi Pluto, va atrage atentia pe segmentul sanatate (afectiuni bine cunoscute), unde se impune mai mult respect fata de organism, iar pe segmentul relational obliga la Inteleptire deplina atunci cand aveti de cuvantat ceva radical (ganditi de doua ori inainte de a cuvanta odata)! Relatia de cuplu poate deveni delicata pe parcursul saptamanii, aceasta tensionare riscand sa fie provocata chiar de voi….., totul pe fondul efectului de Luna Plina/Leu care v-a marcat temator sufletul deja ostenit!

   Karmic: Aveti puterea de a va determina pe mai departe propriul Destin, intr-un mod benefic si inedit cu o sustinere astrala de zile mari; dar atentie la riscul de a va abate de la notiunea de baza si implicit, supraestimarea “aplombului” vizand increderea in sine, mult prea efervescenta acum. Din 28.04.2017, Nodul Nord al Lunii va impune pentru voi ca zodie, o regandire radicala care va activa “nevoia in a deveni o prioritate pentru voi insiva!” Atentie la dezamagiri amare prezente pe segmentul parteneriate/prieteni/relatii, toate trairile avand conotatii deloc intamplatoare.

   FECIOARA
   Optimismul resimtit pe acest fundal de Luna Plina/Leu, reprezinta cu adevarat “leacul cel mai simplu/rapid”in gasirea acelui echilibru emotional absolut necesar pentru a dovedi tot ceea ce inseamna ”blocaje”! Debutul saptamanii desi este aspectat ca fiind delicat pe segmentul financiar (deja dezechilibrat), va fi “flancat pozitiv” pe parcurs de oportunitati benefice din partea unor apropiati; iar in relatia de cuplu (final de saptamana), pot aparea dialogari nuantate cu dizarmonie, totul fiind generat de o tematica delicata, in care protagonistii sunt rude/prieteni mai vechi ce dau de furca nativilor Fecioara.

   Karmic: Veti reactiona de asta data exact asa cum ar fi rezolvat parintii acest gen de probleme, autoimpunandu-va o introspectie pe cat de dura, pe atat de radicala, a carei obligativitate consta in refacerea benefica a legaturii indestructibile intre voi ca persoana si propriul suflet! Intuitia va va ghida pasii in mod pozitiv, iar multe blocaje care v-au secatuit pana in prezent si carora poate nu le mai dadeati nicio sansa in rezolvare, iata ca incep sa se finalizeze pozitiv dar…..intr-o maniera total atipica modului vostru de a gandi/trai viata.

   BALANTA
   Mesajul transmis de Luna Plina/Leu pentru voi este urmatorul: “Lucrurile marunte carora nu le acordati absolut nicio importanta, reprezinta cu adevarat fundamentul de baza care poate face viata sa fie frumoasa si pretioasa”!

   Karmic: Desi perioada care urmeaza nu va fi una linistita asa cum va doriti, exista totusi o protectie Divina care amprenteaza totul asa cum este corect, nuantand multe episoade de viata printr-o “briza cu parfum de Noroc”, pe care insa aveti obligatia de a vi-l apara cu tot curajul pe care il detineti!

   SCORPION
   Luna Plina/Leu vizeaza pentru voi in egala masura segmentele profesional/familie, inclinand pe rand balanta destul de impovarator de ambele parti. De aici, o nevoie acut resimtita de voi in a gestiona correct, atat energia interioara, dar si tensiunea existenta, pentru a nu “gafa” fata de fiecare parte a balantei. Financiar/partenerial/profesional totul se indreapta spre o cale neteda cu adevarat, insa mare atentie cum va gestionati banii pe mai departe, pentru a nu mai repeta greseli ale trecutului, aspectate acum sub o noua forma!

   Karmic: Va doriti enorm a elimina definitiv din viata voastra tot ceea ce v-a secatuit energia interioara, indiferent de natura problemei, dar trebuie sa fiti sinceri macar fata de voi daca nu si de ceilalti, asupra faptului ca……inca mai traiti un conflict tacit cu propriul vostru Destin, desi pentru ceilalti acest lucru nu va fi afisat niciodata (nici macar pentru familie)! Protectia Divina va secundeaza la fiecare pas facut.

   SAGETATOR
   Luna Plina/Leu va confrunta cu propria voastra filozofie de viata, unde trairile de pana acum v-au “demontat” multe strategii bine stabilite pentru voi ca zodie/nativi. Mesajul concret al acestui eveniment astral vizeaza rolul vostru in a va susine partenerul de cuplu, care acum traieste episoade de viata cu adevarat “radicale”, generate de propria sa familie; si deoptriva reinnodarea unor legaturi cu rude din partea propriei voastre familii, care sunt departe de tara.

   Karmic: Misticul va reprezenta o atractie accentuata mai mult ca niciodata in viata voastra, insa deloc intamplator atata vreme cat…..multe dintre raspunsurile pe care nu le aveti se vor regasi aici! Pe de alta parte, Saturn/Sagetator trage de maneca in mod vizibil reamintindu-va de faptul ca “tot ceea ce tine de Trecut, trebuie rupt definitiv”, chiar daca acest lucru va produce o mare durere cu adevarat!

   CAPRICORN
   Luna Plina/Leu se centreaza pentru voi ca zodie pe trairi importante, ale caror efecte pot avea un profund ecou emotional in masura sa va marcheze viata. Vorbim despre inca un “Test major” prin care sunteti obligati dea va verifica rezstenta interioara si implicit puterea sufleteasca de a acumula noi lectii de viata! Rasfrangerea acestui test va fi resimtita pe toate segmentele de viata, cu predilectie pe segmentul financiar unde acum comunicarea va este primordiala spre a reusi totul. Relatia de cuplu/familia este vizata de LunaPlina/Leu prin impunerea rolului de a reaseza armonia intr-un mod aparte si deopotriva, acceptarea faptului ca “totul se imparte in mod egal, indiferent de nuanta pozitiva/negativa”! Viata personala poate implica schimbari majore vizand propria voastra existenta, obligandu-va in reevaluarea a tot ceea ce este cu adevarat important sau nu, recurgand pe mai departe la “selectie radicala”!

   Karmic: Aceeasi Luna Plina/Leu, va plaseaza intr-un context distinct in care intrati in contact direct cu propriul vostru suflet, aspectat acum…..precum un “vulcan” dar, cu o eruptie “pasnica”!Saturn si Luna Neagra va testeaza dur Credinta pe mai departe, iar conotatia esentiala a acestei testari pe toate segmentele vietii, consta in aflarea raspunsurilor dorite doar prin aceasta Credinta, in care de multe ori veti intreba….:”De ce Doamne eu?!”

   VARSATOR
   Luna Plina/Leu vizeaza pentru voi ca nativi, acea stare de bine a trupului, atata vreme cat orice nuanta negativa generata fie de banalul cotidian sau de factori concret provocatori, va amprenteaza cu o resimtire a efectului, in mod dublu/triplu fata de celelalte zodii. Aveti obligatia impusa de astre, in a face o “distinctie” corecta intre ceea ce merita sau nu a va osteni sufletul, iar pe segmentul profesional, leacul de care aveti atata nevoie consta in “daruirea neconditionata si in egala masura cu ceea ce voi va doriti la randul vostru, tuturor semenilor, indiferent de rang/demnitate/imagine sociala”!

   Karmic: Inca mai aveti de platit “poveri karmice” pentru ca viitorul sa se poata naste pe un teren pasnic si frumos! Daca este cazul, nu ezitati sa va lasati “umiliti din bun simt”, pentru ca asa veti rezolva multe blocaje profesionale, iar cel mai important lucru pentru voi este acela de va lasa gandul sa se odihneasca macar…..in somn, caci altfel nu veti mai avea putere in a continua lupta!

   PESTI
   Luna Plina /Leu vizeaza in mod direct segmentul sanatate, pacea /linistea care va lipsesc, dar si “inima” la modul propriu (eventuale puse delicate). Profesional mult efort dar si beneficii pe masura, iar in relatia de cuplu/familie resimtirea unei sustineri astrale atat de mult dorita/asteptata de voi, totul vizand gasirea acelui numitor comun armonios in relatia cu cei dragi.

   Karmic: Neptun propriul vostru guvernator in tandem cu Chiron (vindecatorul ranit) va ajuta sa va “tamaduiti” propria sanatate, iar protectia Divina este prezenta cu voi la fiecare pas, chiar daca Destinul va mai incearca destul de dur!

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...