Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 13 mai, 20 mai 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 13 mai, 20 mai 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 13 mai, 20 mai 2017"
   Cate ceva din cele multe si marunte cu parfum de Trecut, prezente acum intr- un Laic ce- i deja parca mult prea Laic, revine in viata noastra sub forma unui ecou pregnant si rasunator...
   Publicat: / Actualizat:
   1.276 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 13 mai, 20 mai 2017” — Cate ceva din cele multe si marunte cu parfum de Trecut, prezente acum intr- un Laic ce- i deja parca mult prea Laic, revine in viata noastra sub forma unui ecou pregnant si rasunator...

   trimite

   Motto: “Cate ceva din cele multe si marunte cu parfum de Trecut…, prezente acum intr-un Laic ce-i deja parca mult… prea Laic, revine in viata noastra sub forma unui ecou pregnant si rasunator, intocmai pentru a trai cu adevarat tot ceea ce nu am trait la timpul cuvenit si fara de care…viata nu poate merge inainte pe un drum dictat de cel numit…propriul Destin!” – Marusia.


   Evenimente astrale / Istoric astral saptamanal (cu amprentare pana la final de Mai- 2017)

   Din punct de vedere al tabloului astral specific saptamanii pe care o analizam, intreaga configuratie este aspectata interesant, provocator, influentabila radical la capitolul decizii majore vizand toate segmentele de viata si nu in ultimul rand, o perioada in care vom trai din plin “ecou imediat versus efect concret” generat de Luna Plina/Scorpion in tandem astral cu schimbarea axei celor doua Noduri Lunare in noi lacasuri zodiacale (Nodul Nord al Lunii/Leu-Sensul vietii si Nodul Sud al Lunii/Varsator –Pedeapsa in viata). De retinut faptul ca acest “ecou”, va amprenta vietile unora dintre zodii, atat pe o perioada de cateva saptamani (Fecioara) si nu numai, iar pentru cele doua zodii gazda (Leu si Varsator), efectul este mult mai indelungat (un an si jumatate) la care se adauga evident…un proces de transformare pe cat de dur, pe atat de anevoios! In alta ordine de idei, data de 19.05 a.c. reprezinta un moment astral delicat/dificil de gestionat/acceptat pentru toata lumea, dar si in functie de propriul istoric astral personal (Trigon Saturn retrograd/Sagetator cu Uranus retrograd/Berbec si opozitie Venus/Berbec miscare directa cu Jupiter retrograd/Balanta); deci doua contexte astrale al caror mesaj cuvanta deopotriva despre: ”Tensionarea armoniei existente in relatiile parteneriale de tot felul si nevoia unei rabdari excesive in tandem cu foarte multa toleranta vizand nuanta de fragilitate care va amprenta acest capitol de viata”. Apoi, macar teoretic daca nu si practic ar trebui sa intuim ca tot ceea ce vom trai acum, reprezinta “o intrebare si un partial raspuns…care se va finaliza abia in data de 25.05.a.c. Luna Noua/Gemeni”, referitor la regandirea/retrairea a tot ceea ce nazuim spre binele nostru personal, dar de asta data prin prisma celor de langa noi! Cat priveste influenta Mercuriana/Gemeni( din 16.05.a.c.) aceasta vizeaza capitolul comunicare unde orice cuvant in plus este taxat dur, iar Marte/Gemeni toata luna Mai, cuvanta despre acelasi capitol, insa cu particularitatea aspectata prin “contexte delicate unde tonul face muzica…concret (data de 29.05.a.c. ecou de Luna Noua/Gemeni) respectul pe care ti-l acord mi-l doresc reciproc in aceeasi masura”! Talmacit oarecum mai simplu mesajul acestei saptamani: ”Neprevazutul ne secundeaza la fiecare pas facut, dar indiferent cat de mare ne-ar fi teama in tot ce vom trai, ar trebui sa luam taurul de coarne (cum se spune in popor),  regland odata pentru totdeauna tot ceea ce ne apasa din urma, vizand un “Trecut fara de care atat Prezentul cat si Viitorul nu pot evolua”!

   BERBEC
   Mijlocul acestui final de primavara 2017 va surprinde plasati intr-o balanta in care de asta data nu doar ca totul inclina ciudat… dar va amprenteaza cu trairi distincte atat la nivel emotional cat si la capitolul cariera/profesie (in prima ipostaza vorbim despre o apatie nefondata versus vitalitatea necesara in a trai tumultos totul tipic zodiei voastre, unde cauza este generata de ecoul/efectul fazei de Luna Plina/Scorpion; iar in cazul celei de-a doua ipostaze, vorbim despre nevoia unei mobilizari concrete, gestionata pe masura evenimentelor care se desfasoara si care vor impune decizionari finale asupra unor obiective majore, cu rolul de a  va indrepta  pasii spre o ascensiune vizibila vizand adevaratul benefic. Segmentul financiar (ecou cu rezonanta valabila doua saptamani pe mai departe) vizeaza “cumpatare maxima versus investitiile care se deruleaza intr-un ritm alert”si posibile surprize majore/de bun augur, aspectate prin “mosteniri concrete” cu importanta financiara dar si…marcaj spirituala!
   Karmic: Stergeti definitiv capitolul Trecut si tot ceea ce v-a tinut Norocul blocat pana acum, pentru ca altfel…Prezentul/Viitorul nu pot a se desavarsi!

   TAUR
   Ecoul imediat al fazei de Luna Plina/Scorpion versus amprentare din plin cu irascibilitate sufleteasca, iar pe acest fundal capitolul comunicare/cuvantare sloboda/gandire superficiala, poate afecta toate segmentele de viata! Cariera/profesia sunt aspectate pozitiv prin oportunitati bine venite/concrete, iar relatia de cuplu/familia impune o armonizare aparte, context in care totul trebuie sa fie vizibil amprentat de o relaxare constanta.
   Karmic: Destinul obliga in renuntarea la acele poveri karmice pe care inca le aveti de achitat si deopotriva, punerea in practica a acelei “inteleptiri dobandite acum la capitolul incredere absoluta in sine” totul doar spre binele vostru concret!

   GEMENI
   Propriul vostru guvernator zodiacal Mercur va tranziteaza  incepand cu 16.05.a.c.”profundul sufletesc“ si va amprenteaza cu foarte multa ambiguitate rasfranta pe toate segmentele de viata. Sfatul astrelor in acest context, cuvanta despre o “maleabilitate constanta” prezenta in tot ceea ce traiti de acum si pana la finalul acestei primaveri 2017. Profesia/Cariera incercate/testate din greu pana acum, incep sa ofere oportunitati concrete (mai cu seama pentru nativele zodiei), dar si o nuanta delicat aspectata prin prezenta unor partucilaritati riscante…, concretizate printr-o tendinta de abatere de la teorema/conceptul initial vizand acest segment de viata. In relatia de cuplu/familie astrele va sustin stralucirea cu conditia de a respecta in propriile dorinte si cele nutrite de cei dragi.
   Karmic: Energia interioara benefica resimtita acum din plin, va impune constientizarea unei increderi in sine bine fundamentata si bazata pe sinceritate, aspect pe care trebuie sa-l amprentati  si celor cu care colaborati/cei apropiati.

   RAC
   O saptamana in care vi se impune astral un autocontrol matur/intelept asupra unei “gandiri rationale”, atat vreme cat sunteti infuzati in exces cu o nostalgie fata de Trecut, ce poate sa va distorsioneze pe toate segmentele de viata; iar odata cu intrarea Soarelui /Gemeni sa amplifice/complice aceasta incertitudine sufleteasca pentru o luna de zile pe mai departe. Cariera/profesia/segmentul financiar, toate sunt aspectate distinct, iar diplomatia trebuie sa primeze constant (mai ales financiar), atata vreme cat anumite beneficii pe acest segment vor depinde din pacate pentru voi…de anumite persoane care blocheaza bunul mers al lucrurilor. Relatia de cuplu/familia impun o apropiere sufleteasca mai profunda/vizibila si o rabdare menita sa armonizeze tot ceea ce a ramas inca ”fragil” pe acest segment de viata.
   Karmic: Prezentul/ Viitorul versus Trecutul (acesta din urma impunand reglarea definitiva a incertitudinii care inca planeaza si care trebuie repusa pe tapet in mod obligatoriu).

   LEU
   Ecoul imediat si efectul fazei de Luna Plina/Scorpion va amprenteaza disconfortant, atat trupeste, dar si pe toate celelalte segmente de viata, totul aspectat prin episoade dureroase (sanatate) si trairi greu in a putea fi acceptate/gestionate mai cu seama in relatia de cuplu/familie. Cariera/profesia/financiar/relatiile parteneriale, impun deopotriva nevoia unei colaborari pasnice/mature bazata pe o comunicare diplomata si cu o atentie distincta vizand chiar si cel mai banal amanunt existent in aceste contexte. Relatia de cuplu/familia reprezinta inca un punct cu adevarat “nevralgic”, iar pe acest fundal “Soarele noptii-Luna” va atentioneaza major asupra unei inteleptiri definitive cu care trebuie sa armonizati deplin relatia de cuplu/iubirea, ambele suferinde de ani buni; totul concret infaptuit prin cuvantare pasnica a tot ceea ce inseamna neimpliniri personale ce au condus relatia cu partenerul de viata in pragul unei “prapastii”!
   Karmic: Nodul Nord al Lunii/Leu incepe sa-si puna amprenta profund inca din debutul sau in zodia voastra, pe acea “schimbare radicala/obligatorie” la care trebuie sa contribuiti constant spre binele vostru si acelor dragi; chiar daca acest proces de transformare radicala este lung/anevoios si cu amprenta presanta timp de un an si jumatate pe mai departe! Ecoul de Luna Plina/Scorpion pentru voi ca zodie, este valabil sase saptamani de acum incolo!

   FECIOARA
   Si pentru voi ecoul imediat al fazei de Luna Plina/Scorpion se rasfrange vizibil negativ pe segmentul sanatate (episoade dureroase), dar si pe segmentele cariera/profesie/financiar (unde debutul acestei saptamani este amprentat cu un ritm alert/solicitant in derularea evenimentelor - cu predilectie intervalul, 16-18.05.a.c.); totul necesitand intr-un final “o renuntare definitiva la acea rutina cu care v-ati obisnuit, adoptand concret o reconfigurare majora aupra conceptelor personale despre viata si punerea acesteia in practica printr-un nou inedit”! Atentie sporita asupra dozei de subiectivism care va poate distorsiona major obiectivismul pe segmentul cariera, iar pe acest fundal ratarea banala a unor oportunitati de bun augur; iar in ceea ce priveste relatia de cuplu/familia, totul depinde de voi pentru ca armonia sa fie resimtita vizibil, astrele daruindu-va o libertate decizionala de zile mari!
   Karmic: Poate ca per ansamblu, saptamana aceasta si cele ce vor urma…, este/vor fi cu adevarat solicitante si tensionate, dar uneori pe acest fundament fragil, exista riscul ca si voi…sa amplificati mai mult anumite contexte in care pretindeti o corectitudine absolut matematica, din pacate un capitol la care multi se vor simti stanjeniti maxim!

   BALANTA
   Ecoul de Luna Plina/Scorpion se rasfrange asupra segmentelor sanatate (dezechilibru generat de toxicul existent in organism) si  cariera/profesie/financiar(unde prezenta sentimentului de intuitie incerta…impune obligatoriu un dialog transparent, vizate fiind cele mai banale amanunte din context)! Relatia de cuplu/familia este amprentata de influenta Mercuriana/Gemeni, adica aceeasi incertitidine versus obligativitatea punerii pe tapet tot ceea ce a generat/condus relatia de cuplu in stadiul actual.
   Karmic: Trecutul inca domina prezentul si multe rani nu par a se vindeca…insa binele vostru pe mai departe depinde doar de “stergerea concreta/definitiva” a tot ceea ce inseamna teama data de un trecut ce s-ar putea…repeta!”

   SCORPION
   Ecoul de Luna Plina in propria voastra zodie cu infuzare solicitanta,alerta, tensionata si uneori dureroasa (segmentul sanatate), iar per ansamblu pe toate segmentele de viata! Cariera/profesia/financiar, toate trei impun o inteleptire “ad-hoc” spre a reusi sa fiti pe aceeasi lungime de unda cu ritmul alert/coplesitor in care se desfasoara totul; pe un fundal sufletesc”ravasit”/ un context delicat, in care lupta pentru evitarea riscului vizeaza atat ratarea unor oportunitati financiare (o balanta care poate inclina pozitiv maxim sau…spulbera sperante majore) si deopotriva, acel benefic pe termen indelungat dar care…nu este intuit corect la timp! Relatia de cuplu/familie impune cugetare maxima versus cuvantare pe masura, cu o finalizare radicala a unor incertitidini negative care inca persista in iubire!
   Karmic: Recunoasteti cu glas tare “unde-cand-cum-cat anume ati gresit”…si implicit ce aveti de facut imediat pentru a indrepta aceste erori; iar daca o lupta este pierduta…acest lucru nu reprezinta deopotriva pierderea unui razboi! Atentie la dusmanii fatisi!

   SAGETATOR
   Pe de-o parte, o ipostaza astrala destul de “dificila” care amprenteaza segmentul cariera/profesie, unde rabdarea/gandirea matura ar trebui sa primeze constant pentru ca pozitivul sa nu  fie perturbat de o degringolada in raport cu colaboratorii; iar pe de alta parte, relatia de cuplu/familia sustinuta benefic in debutul saptamanii de Soare care va intra cat de curand in Gemeni, “rastalmacita” de influenta Saturniana-Luna Neagra-Marte, un trio astral care va incalci destul acest capitol prin disconfort major in sentimentele resimtite.
   Karmic: Revine pe tapet testarea majora/radicala vizand relatiile parteneriale versus promisiuni…, increderea acordata acestor ”prieteni” si ramanerea in suspans deazamagitor atunci cand se cuvine ca acestia sa-si dovedeasca ”prietenia adevarata/sincera/concreta”!

   CAPRICORN
   Intreg contextul astral cuvanta prin amprentarea pozitiva daruita, despre acel bine aplicat cu propria mana pe toate segmentele de viata.Vi se impune foarte multa blandete/armonie pe care sa o rasfrangeti din plin (relatia de cuplu/familie/copii), iar resimtirea personala a unor poveri de-a dreptul coplesitoare pentru voi vizand grija purtata de unul singur pentru toti ceilalti…sa nu fie nicicum aspectata/cuvantata sub forma de repros…fata de cei dragi/semeni! Cariera/profesia/relatiile parteneriale, reprezinta segmente de viata cu prezenta unor trairi pozitive/negative (acestea din urma aspectate concret prin umilinta provenita din partea unor parteneri ce va aduc acuze nefondate, cu efect dureros pentru voi la nivel sufletesc).
   Karmic: Saturn propriul vostru guvernator zodiacal, insista dur pe acesti “dusmani stiuti si nestiuti”…incercand a va deschide ochii sufletului si a decide intr-un final cine va merita si cine nu…spre a nu va mai consuma; un context de viata interesant/solicitant in care “Destinul-Luna-Nodul Sud al Lunii/Varsator-Pedeapsa in viata” va vor testa din nou viata intr-o profunzime absolut distincta/majora!

   VARSATOR
   Ecou de Luna Plina/Scorpion nuantat foarte delicat versus resimtirea unei stari difuze pe toate segmentele de viata si cu o rasfrangere implicit negativa asupra acestei saptamani (inversunare absolut nefondata). De aici, Cariera/profesia pot inregistra “gafari de exceptie” in contextul unor oportunitati pentru care intr-un viitor apropiat veti regreta amarnic…; iar in relatia de cuplu/familie vi se impune pentru cateva saptamani pe mai departe, o comunicare constant armonioasa vizata fiind de asta data perfectarea unor neimpliniri/situatii incerte ramase in suspans, care trebuiesc repuse pe tapet obligatoriu!
   Karmic: Desi “alchimistii zodiacului” inzestrati cu un Har aparte, incercati sa coborati totusi cu picioarele pe pamant, recunoscand firesc/sincer ca si cei mai destepti oameni au o limita care trebuie respectata…pentru ca nici voi nu sunteti “atotstiutori”!

   PESTI
   Acelasi ecou al fazei de Luna Plina/Scorpion va plaseaza si pe voi intr-o ipostaza delicata cu amprentare prin tristete/teama la nivel sufletesc, dar si cu o rasfrangere evidenta asupra vietii per ansamblu. Toate celelalte segmente de viata stau sub titulatura ”comunicare bine gandita/cuvantata si daruirea unei armonii adevarate in tot ceea ce traiti”, aceasta reprezentand o obligativitate impusa de astre fara de care bateti pasul pe loc!
   Karmic: Protectia Divina versus certitidinea vizibila vizand echilibrul ”Minte-Trup-Suflet”, desi inca sunteti testati dur si de ce nu pe drept cuvant…tematori in exces!

                                              


   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...