Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 15 aprilie, 22 aprilie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 15 aprilie, 22 aprilie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 15 aprilie, 22 aprilie 2017"
   Aceasta saptamana, la nivel sufletesc, o resimtim ca recunoastere de Incarcatura sentimentala Divina benefica intru binele nostru absolut.
   Publicat: / Actualizat:
   513 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 15 aprilie, 22 aprilie 2017” — Aceasta saptamana, la nivel sufletesc, o resimtim ca recunoastere de Incarcatura sentimentala Divina benefica intru binele nostru absolut.

   trimite

   HRISTOS A INVIAT !

   Motto: “Dumnezeu a zis: “Sa fie lumina! Si a fost lumina.” (Facere 1,3)

   “Foloseste lumina pe care o ai……Cum vrei mai mult, daca nu folosesti ceea ce ai?” ( Sf. Vasile cel Mare)


   Evenimente astrale / Istoric astral saptamanal (Saptamana LUMINATA)

   In saptamana pe care o analizam, multe dintre planetele importante raman in ipostaza astrala aflata ca si pana acum (unele dintre ele chiar pana la finalul lui PRIER), dar pe de alta parte, trebuie de remarcat faptul ca: Venus/Berbec iese din retrogrdanta pe 15.04.a.c. (data deloc intamplatoare-Invierea Domnului), Luna/Capricorn ultimul patrar pe 19.04.a.c., Soarele intra in zodia Taurului pe 19.04.a.c.. Totusi, oricum am privi aceasta saptamana nu se poate sa nu intelegem la nivel sufletesc, sa resimtim fie ca recunoastem sau nu……acel tumult de “Incarcatura sentimentala Divina benefica intru binele nostru absolut”; si al carei mesaj este unul si acelasi pentru absolut toate zodiile deopotriva: “Am primit in Dar Lumina, iar obligatia noastra este de a o trai cu adevarat in tot ceea ce reprezentam, ca mai apoi sa o  contopim cu cel de-al doilea Dar Dumnezeiesc….”Iubirea”, purtandu-le pe amandoua in suflete drept candela ce nu se stinge niciodata……si  daruind la randul nostru celorlalti…….Lumina si Iubire neconditionat sub forma de……Iertare! ”Depinde doar de noi si sufletul nostru….. pentru ca Viata sa fie si frumoasa …..si sa merite a fi traita cu adevarat!”

   Titulatura saptamanii: “Deloc intamplator, Venus/Berbec isi reia tranzitul direct amprentandu-ne cu liniste si calm la capitolul Corectitudine absoluta…..atata vreme cat suntem in Saptamana LUMINATA!”

   BERBEC
   Intreaga perioada de retrogradare Venusiana/Berbec, a vizat major/constant deopotriva, o autoanaliza amprentata cu un discernamant distinct, o rabdare cu totul aparte pentru voi ca nativi la capitolul “sentimente proprii” si cu o concluzie/decizie finala care s-a dorit a fi bazata pe extrem de multa sinceritate-ratiune-luciditate sufleteasca, atat fata de voi insiva dar si fata de ceilalti (familie/cuplu/partenerei de afaceri). Pe segmentul cariera, acelasi context astral vizeaza/atentioneaza asupra egalitatii dintre voi si semeni, indiferent de rang/demnitate/imagine sociala, acest aspect reprezentand inca un test important care va influenta major beneficul asupra carierei voastre pe mai departe, dar si a segmentului financiar. Cat priveste sanatatea, poate ca nu v-a fost usor sa intelegeti “amprenta Venusiana retrograda in propria voastra zodie”, dar …..urmeaza pe mai departe o perioada de respiro sufletesc/trupesc, in care ideal ar fi sa tratati lucrurile cu maturitate si intelepciune fata de corpul vostru; atata vreme cat….momente delicate vor mai exista pe parcursul acestui an 2017!

   TAUR
   Pentru voi, titulatura corecta este “retrogradanta Venusiana/Berbec versus vindecarea regretelor existente pe toate segmentele de viata, unde greselile s-au infaptuit fie din cauza voastra sau……din varii motive care v-au afectat major! Pana la finalul primaverii aveti obligativitatea impusa de astre in a invata “lectia intelegerii vinovatiei si implicit vindecarea” prin propria voastra gandire/actiune, mai cu seama in relatia de cuplu/parteneriate (astrele va sustin deci depinde doar de voi cum actionati). In cariera, vi se impune aflarea corecta a zonelor dificile/riscante, existente deja in relatiile parteneriale, un context al carui final este definit foarte simplu si corect prin ”reorientare/reconfigurare” a propriior concepte pentru ca totul sa nu devina o “rutina coplesitoare”! Sanatatea cuvanta despre avertizarile de pana acum ce trebuiesc privite cu seriozitate, iar faptul ca Marte/Taur (10.03.-21.04.a.c.) va “revigoreaza oarecum……”, nu inseamna ca totul s-a terminat, ci din contra insista pe rezolvarea acelor “puncte delicate” depistate sau nu…..prin semnalele transmise de corpul vostru.

   GEMENI
   Venus retrodrada/Berbec versus ambiguitatile existente in relatia de cuplu….., context care abia dupa 15.04.a.c. va fi amprentat cu un discernamant/luciditate pe masura evenimentelor, spre a se putea decide corect! Aceeasi conjunctura astrala versus popularitatea voastra ca nativi amprenteaza si cariera (aici rolul vostru personal este esential cu conditia de abordare constanta a unei diplomatii/finete continua); iar capitolul sanatate, vizeaza ponderarea exceselor prezente in energia interioara aflata deja la limita consumului, unde vi se recomanda o suplinire prin tot felul de remedii, chiar si…..avangardiste!

   RAC
   Retrogrdanta Venusiana/Berbec versus iubirea acordata propriei voastre fiinte, o reconectare concreta cu propriul Destin….unde acum aveti obligativitatea de a decide voi ce doriti pe mai departe in numele iubirii; intr-un context in care veti trai un adevarat ”apogeu” la capitolul conflicte conjugale si concluzii amprentate major de explicatii logice! La capitolul cariera, tot ceea ce cuvantati acum deschis, fie ca aveti dreptate sau nu…..va obliga in asumarea unui risc pe care il veti suporta fara discutie, iar ecoul acestui context este pregnant pana la final de PRIER! Sanatatea……versus alimentatie cu un ecou pe masura pana in 20.12.a.c., o perioada indelungata in care tot ceea ce reprezinta ”moment delicat”, se traduce doar prin lupta continua a propriului vostru organism, in a se despovara de tot ceea ce este toxic pentru voi.

   LEU
   Daca pana la momentul in care Venus/Berbec isi inceteaza retrogradanta/ reintrand in tranzit direct, nu v-ati “ratacit din nou……..!” pe cararile iubirii, atunci este foarte clar ca ati invatat destul din anii anteriori tot ceea ce trebuia sa evitati; dar pentru acei nativi care totusi au continuat sa ignore avertizarile astrale….acest final Venusian le va lasa cu siguranta  pe mai departe……un gust “amar ca pelinul”! Aceeasi ipostaza astrala (desi delicata) va sustine oportunitatile ivite pe segmentul cariera, un context in care dupa 15.04.a.c. puteti decide sigur ce va este de bun augur; iar la capitolul sanatate, amprenta astrala generala vizeaza si contribuie “indirect” la acea schimbare benefica/adevarata acolo unde exista probleme instalate de buna vreme si care, acum pot fi rezolvate cu adevarat!

   FECIOARA
   Venus retrograda/Berbec versus perioada de lamurire justa in iubire, atat ce ofera partenerul dar si ceea ce voi aveti ……sau….. mai aveti de oferit in relatia de cuplu! In cariera, aceeasi ipostaza astrala cuvanta despre o lupta acerba/continua in contextul infruntarii unor obstacole existente la fiecare pas, totul vizand “castigul financiar” culmea……pentru toti partenerii; iar aici banutii vor veni in cele din urma, dar cu o nevoie constanta in a verifica totul aproape pas cu pas si…..multa justete. Nu traiti deloc intamplator aceste momente dificile in care de foarte multe ori increderea v-a fost “ranita” prin reactiile partenerilor de tot felul; avand in vedere ca astrele va testeaza “selectia” impusa inca din debutul acestui an la capitolul relatii parteneriale, pentru ca intr-un viitor apropiat si amprentat cu rezultate favorabile, sa stiti sigur pe cine va puteti baza sau nu……in momentele de balans ale vietii! Sanatate, retrogradanta Venusiana versus “minte-trup-suflet”, un echilibru care trebuie mentinut pozitiv constant nu doar teoretic ci si practic, atata vreme cat va sta in putinta!

   BALANTA
   Desi vedetele acestui an (cel putin pana la jumatatea lui octombrie), nu sunteti nici voi scutiti de incercari in ale iubirii….., dar cu predilectie pentru zodia voastra, retrogradanta Venusiana/Berbec aduce surprize de proportii la capitolul relatie de cuplu; unde chiar si dupa reluarea tranzitului direct, Venus va amprenta prin anumite ”reorientari sentimentale/impacari/despartiri” care se pot produce “instantaneu”! La capitolul cariera, “diplomatie-armonie-tact” versus relatii parteneriale indiferent de testarile (uneori dure) la care sunteti supusi, generate de colaboratori/parteneri; iar in ceea ce priveste sanatatea, este drept a recunoaste faptul ca nu v-a fost deloc “lejera” pana acum intreaga perioada, traind destule momente in care nu v-ati regasit deloc in starea voastra de bine! Un strop de rabdare inca si la debutul ultimei luni de primavara, veti afla /resimti concret/corect cum sa va “ordonati” viata intru totul spre a va recapata acea stare de bine dorita!

   SCORPION
   Desi sunteti recunoscuti cu o reputatie aparte in a detine controlul absolut la capitolul relatie de cuplu/iubire…..ati parcurs o perioada amprentata din plin cu incertitudini si impuneri in a lasa de la voi mult prea mult in numele iubirii; iar in acest context delicat/ostenitor si….coplesitor, retrogradanta Venusiana/Berbec(aflata pana acum pe zona suferintei/sacrificiului), cuvanta de acum pe mai departe: “Demnitatea va trebui impusa partenerului de viata in tot ceea ce vizeaza iubirea/relatia de cuplu/familia, caci ajunge cu atata libertate acordata, o ecuatie de viata in care voi……nu ati fost inclusi!” Aceeasi ipostaza astrala amprenteaza cariera, cu predilectie “justa selectie in relatiile parteneriale” si implicit……atentia acordata acelor colaboratori indispensabili; iar la capitolul sanatate, pe cat de multe semnale transmise de corp, pe atat de multe diagnostice…..totul cu un deznodamant corect/final abia dupa 04.05.a.c. (Mercur retrograd/Berbec), un moment oportun in debutul unui respect constant fata de voi!

   SAGETATOR
   Iubire/tentatii versus intuitie matura/circumspectie sentimentala maxima, spre a nu repeta greseli din trecut sub influenta unei noi primaveri! La capitolul cariera, retrogradanta Venusiana versus siguranta/increderea in sine si in parteneri, vizand beneficiul in debutul unor noi obiective. Acelasi context astral amprenteaza puternic sanatatea pin “excese” vizand toxicul existent, iar pe acest fundal fragil, uneori pot exista tendinte de exagerare in anumite trairi (atacuri de panica nefondate).

   CAPRICORN
   O ipostaza astrala cu amprenta dura/constanta versus relatia de cuplu/familia, unde aveti obligatia de a mentine armonia fara doar si poate! Schimbari majore aspectate tumultos atat cantitativ dar si ca ritm alert peste masura, prezente in viata conjugala si in contexte care va vor solicita maxim, luand in calcul cat sunteti voi ca nativi de….tipicari/cerebrali si…..organizati in tot ceea ce traiti! Segmentul cariera sta sub titulatura ”Optiuni fara retineri pentru solutii cat mai avantajoase economic/eficient, pentru ca pe mai departe sa puteti filtra/adapta informatiile primite dupa modul vostru tipic de a actiona; iar pe de alta parte, efortul fizic sa fie minim dar, cu o gandire matura/inteleapta!” La capitolul sanatate, retrogradanta Venusiana/Berbec a rascolit cu “tavalugul” tot ceea ce se putea, sensibilizandu-va maxim tot organismul; dar odata cu reintrarea sa in tranzit direct, veti resimti o perioada de respiro cu adevarat, insa fara a va putea permite “luxul” de a va neglija sanatatea! Aceasta obligativitate va este impusa deopotriva si de Pluto/Capricorn prezent aici pana in 2024!

   VARSATOR
   Pentru voi ca nativi, continua acea “primavara ostenitoare/coplesitoare” pe aproape toate segmentele de viata (relatia de cuplu cu predilectie), un context in care doar Marte/Taur (debutul lunii mai) poate tempera treptat (iunie efectiv) acest “aplomb de razvratire Venusiana retrograda/Berbec”! Cariera, este aspectata prin oportunitati versus binele efectiv pe mai departe, cu amprentare majora/decisiva pe toate segmentele de viata. La capitolul sanatate, aceeasi ipostaza astrala Venusiana versus reorientarea spre o vizune corecta vizand propriul vostru organism si grija fata de el!

   PESTI
   Retrogradanta Venusiana/Berbec versus rabdare/intelegere matura si de durata, pentru ca pana la final de PRIER sa resimtiti cu adevarat acel surplus de succes/castig! In cariera, aceeasi conjunctura astrala vizeaza cu predilectie o temperare inteleapta la capitolul efort depus pentru a castiga mai multi banuti. Sanatatea sta sub amprenta directa vizand alimentatia/dieta, foarte important de controlat in mod constant, pentru ca tot ceea ce va este toxic sa nu mai consumati.

                                                                            

       

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...