Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 18 martie, 25 martie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 18 martie, 25 martie 2017
   'Afiș Articol "Horoscop saptamanal, 18 martie, 25 martie 2017",
   Acum, o data cu debutul zodiei Berbecului si prezenta propriului guvernator Marte in acelasi lacas zodiacal, in mod firesc se va rasfrange asupra tuturor zodiilor un exces de forta, energie tipic Martiana, care pentru multi dintre noi va parea aproap
   Publicat: / Actualizat:
   1.622 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 18 martie, 25 martie 2017” — Acum, o data cu debutul zodiei Berbecului si prezenta propriului guvernator Marte in acelasi lacas zodiacal, in mod firesc se va rasfrange asupra tuturor zodiilor un exces de forta, energie tipic Martiana, care pentru multi dintre noi va parea aproap

   trimite

   Motto: “Nu trebuie sa lupti contra timpului caci oricum…..se va scurge ca apa! Iar apa……isi va gasi locul, indiferent de loc si timp….,deci totul trebuie lasat in voia Destinului….incepand chiar ……cu Timpul!” - Marusia

   Evenimente astrale / Istoric astral saptamanal / Generalitati luna martie( pana la final)

   -    Soarele intra in zodia Berbecului /debutul Echinoctiului de Primavara -20.03.2017;
   -    Luna tranziteaza Sagetatorul (ultimul patrar) -20.03.2017;
   -    Conjunctie Marte/Berbec-Uranus/Berbec – 26.03.2017;
   -    Venus retrograd/Berbec si Saturn/Sagetator(casa a 12 a);
   -    Cuadratura Mercur – Pluton/Capricorn ;
   -    Luna Noua/Berbec 28.03.2017;

   Pana la finalul acestui debut de primavara, tabloul astral este nuantat intr-o paleta de culori “delicata-dificila-tensionata”, context in care nu doar planetele guvernatoare sunt restrictionate in a ne influenta pozitiv viata ca zodii, ci si noi ca nativi, vom resimti din plin aceasta stare cu adevarat incomoda aproape pana la extrem uneori….., in tot ceea ce vom trai. Acum, odata cu debutul zodiei Berbecului (intrarea Soarelui in aceasta zodie) - 20.03.2017 si prezenta propriului guvernator Marte in acelasi lacas zodiacal, in mod firesc se va rasfrange asupra tuturor zodiilor (cu predilectie insa asupra nativilor Berbec)  un exces de forta/energie tipic Martiana; care pentru multi dintre noi va parea aproape imposibil de gestionat in mod corect si in folosul fiecaruia. Pe acest fundal, intervine si influenta lui Venus retrograd/Berbec (04.03.-15.04.2017), care desi teoretic reprezinta armonia/linistea, de asta data gratie posturii astrale dificila /delicata, va infuza la nivel sufletesc totul cu o doza de “subiectivism exagerat la capitolul emotional), distorsionand astfel multe contexte de viata in care este implicat in mod direct…..”Trecutul versus Prezent!” Si pentru ca finalul acestui debut  de primvara sa fie complet, in toata aceasta ecuatie de viata complicata din start….Jupiter/Balanta-Marele Benefic, nu poate oferi sustinere astrala pozitiva, fiind “flancat” din toate partile de energiile negative generate” gratie “intregului tablou astral foarte dur aspectat acum! De aici, comunicarea, radicalul subestimat/supraestimat deseori in diverse ipostaze ale vietii, trebuiesc deopotriva bine gandite, gestionate si pe cat posibil….,amanata decizionarea finala pana la iesrirea din retrogradanta a lui Venus din zodia Berbecului (15.04.2017).

   Concluzia saptamanii:


   “Per ansamblu, multe dintre cele traite in saptamana anterioara se vor repeta pentru toata lumea independent de noi…., iar daca exista un element nou, acesta poate fi catalogat metaforic, prin “adaugarea unei dantele asortata atipic/negativ/disonant cu ceea ce ne dorim, cu ceea ce sufletele noastre asteapta atat de insetate……din partea unei primaveri……inca nedefinita!”

   BERBEC
   Opozitia dintre Venus retrograd/Berbec si Jupiter/Balanta este direct raspunzatoare pentru ceea ce traiti intens in plan afectiv/emotional, capitol unde acum aveti obligativitatea de a va lamuri sentimentele cu adevarat. Acest “proces de suflet” va dura pana la jumatatea lunii aprilie, iar conotatia sa este cu atat mai importanta, atata vreme cat rasfrangerea trairilor va amprenta pe parcurs si segmentul relational intru totul (aveti o nevoie acerba in a va convinge cine va iubeste cu adevarat, cat si…mai ales pentru ce anume?!) Cariera va impune acum multa “diplomatie-politete-eticheta”, un trio delicat pe care trebuie sa-l respectati cu adevarat, valabil atat cu superiorii dar si cu subalternii. Sanatatea necesita o atentie deosebita asupra toxicitatii existente in organism si semnalele transmise de acesta inca de la finalul lunii februarie; sensibilitati care v-au suparat in trecut si care acum, revin in prim plan.
   Karmic: Nimic nu se capata gratuit, iar sanatatea primeaza. Atentie la conflictele cu propria mentalitate, atata vreme cat viata voastra profesionala este inca in continua reinventare sub amprentarea benefica a Destinului!

   TAUR
   Simtiti nevoia de a va “tamadui iubirea/sufletul”, iar uneori…. va trebui sa recunoasteti ca acest lucru nu-l puteti realiza singuri! Un proces anevoios care implica renuntarea definitiva la acele “tipare /concepte personale Tabu”, pentru ca oamenii trebuie sa se mai schimbe uneori…..chiar si atunci cand vorbim despre iubire (aici Venus retrograd/Berbec si Marte va imprima multa incredere si putere de convingere asupra propriului vostru suflet). In cariera, aceeasi amprenta Venusiana va daruieste acum puterea de a descifra clar, firesc tot ceea ce reprezinta “toxic/povara/blocaj”si deopotriva, va detaseaza de colaboratori rau intentionati, abordand o stare de “espectativa” in relatiile parteneriale. Sanatatea este amprentata de primavara, cu o sensibilitate pe care ati mai trait-o in 2009 (raceli/infectii), capitol unde totul trebuie tratat cu respect/seriozitate pentru a evita complicatii nedorite.
   Karmic: Inca platiti datorii karmice prin dependenta de altii pentru a va rezolva probleme de viata importante. Destinul va indeamna pasii pe o traiectorie corecta/benefica, dar cu conditia de a va intari si mai mult legatura sufleteasca dintre voi si Dumnezeu!

   GEMENI
   Retrogradarea Venusiana/Berbec va asterne treptat peste sufletul vostru ca nativi, o “liniste-luciditate-clarificare” aparte cu predilectie pe segmentul iubire, concret, o verificare justa a sentimentelor pe care le nutriti acum fata de partener si reciproc. Inca sunteti marcati de o “ambiguitate constanta” la acest capitol, iar teama existenta va poate juca adevarate feste, deci mare atentie la un discernamant matur/intelept in iubire! Cariera este aspectata interesant si deopotriva, va situeaza intr-un rol principal atunci cand doar de voi depinde cat de bine veti reusi a va remarca prin popularitate, atragandu-va astfel cat mai multi sustinatori credibili. Aici se cuvine a preciza/atentiona asupra colaboratorilor aflati in preajma, care nu intotdeauna contribuie benefic la capitolul “imaginea voastra publica”; iar Venus careia nu-i scapa absolut nimic, va sfatuieste asupra unei selectii de bun simt si….bine venita! Cat priveste sanatatea, aceeasi Venus retrograd/Berbec intr-un tadem cu Marte/Berbec(pe parcurs cu Marte/Taur), atentioneaza asupra unui somn cu adevarat linistit si deopotriva luarea in seama a unui repaos adevarat atunci cand se impune. Nu uitati faptul ca… nimeni nu este invincibil!
   Karmic: Evitati tot ceea ce inseamna tentatie atat vreme cat in adanc se poate ascunde o capcana a vietii, iar ceea ce reprezinta capitolul ”dusmani ascunsi” trebuie sa va dea de gandit si sa va sporeasca atentia (31.03.a.c.)!In plus, Marte/Berbec foarte agresiv, deformeaza adevarata realitate si poate subrezi echilibrul dintre ”Mental si Spiritual”.

   RAC
   Venus retrograda/Berbec,este raspunzatoare in mod direct pentru marcajul aparte resimtit pe segmentul iubire (03-04.2017), concret aspectat printr-o decizionare absolut curajoasa/definitiva vizand intreg acest capitol. Nuanta in care este conturat acest tablou din punct de vedere al deciziilor, este aspectata acum doar prin “Alb si Negru”, intelegand firesc de asta data ca: ”Intr-o relatie de iubire exista parteneri/familie dar……si cel care iubeste are niste drepturi ce trebuiesc respectate la justa lor valoare!” In cazurile in care divortul a fost inevitabil, se poate vorbi despre o noua casatorie. Cariera este marcata de conjunctia Mrte/Berbec-Uranus/Berbec, context care aduce un aplomb efervescent, amprentat cu foarte multa originalitate si schimbari radicale, valabile chiar si pentru cei mai indecisi nativi Rac. Sanatatea, este amprentata de acelasi context astral si atentioneaza acum asupra unor interventii chirurgicale (zona capului infectii dentare /O.R.L.), tot acest aspect dificil fiind generat de acumularea in timp a unei incarcaturi emotionale negativa.
   Karmic: Astrele va plaseaza in postura de “propriu judecator” fata de tot ceea ce inseamna viata personala, daruindu-va claritatea si justetea in a decide corect! Atipicul va predomina in rezolvarea multor situatii dificile, chiar daca nu va este la indemana aceasta caracteristica voua ca zodie!

   LEU
   Retrogradanta Venusiana/Berbec, poate da cu adevarat peste cap intr-un mod marcant/dureros in cele din urma viata sentimentala a Leilor, avand in vedere aceasta primavara efervescenta care ii poate impinge spre o relatie amoroasa (cu grad de risc) si  un final al carui gust va fi cu siguranta”amar”! Pe acest fundal, acolo unde relatia de cuplu este deja “subreda”, despartirea va “curta” si va invinge. Cariera este sustinuta de astre in mod benefic, dar va impune anumite obligatii/reveniri la proiecte abandonate cu opt ani in urma. Cat priveste sanatatea si aici exista mari sanse de reusita in aflarea unui terapeut/terapie adevarat/corecta, iar in acest context va veti putea raspunde singuri la multe intrebari ce pareau a nu avea niciun raspuns.
   Karmic: Anumite tributuri karmice incep a se anula intr-un mod absolut inexplicabil/inevitabil, despovarandu-va astfel de multe greutati, fara a regreta catusi de putin ceva anume! Atentie insa la riscul “dualitatii” existent in anumite context (Jupiter/Balnta nu va poate sustine astral), atunci cand este vorba despre reformularea raportului dintre voi ca nativi si Dumnezeu! Luna Noua/Berbec 28.03.a.c., va marcheaza major in tot ceea ce veti trai.

   FECIOARA
   Fie ca veti recunoaste sau nu, luna martie si aprilie pana la jumatatea sa, reprezinta acea perioada in care din nou revine pe tapet contextul trait inca din toamna - 2016, unde intrebarea majora vizand ”ceea ce daruieste partenerul de viata?”, continua sa va macine constant! Raspunsul va sosi cu siguranta, dar abia la sfarsitul primei jumatati din aprilie a.c., corect si final in egala masura cat sa va influenteze in functie de harta astrala personala (ascendent) spre a  decide, atat tacit, cat si practic ceea ce aveti de facut pe mai departe. Cariera este amprentata de indemnul Venusian retrograd/Berbec, care va obliga in a va sustine cauza cu orice pret, chiar daca acest proces anevoios implica acum ridicarea unor noi pretentii atat profesionale cat si financiare. Nu va pierdeti speranta in reusita profesionala caci data de 15.04.a.c. va reprezenta momentul de bun augur in care veti dispune de absolut toate strategiile corecte pe care sa va bazati (ecou benefic valabil pana la debutul verii –iunie a.c.). Sanatatea vizeaza in mod exceptional echilibrul ”Minte-Trup-Suflet” care trebuie sa fie prezent drept constanta in tot ceea ce traiti atat in banalul cotidian cat si in cele mai solicitante situatii(un somn linistit si o relaxare adevarata atunci cand se impune, va va ajuta la depasirea episoadelor incarcate cu disconfort, generate de Luna Neagra/Sagetator care va vizeaza de acum pe mai departe timp de noua luni). Karmic: Va este testata rezistenta sufleteasca prin datorii karmice care inca se platesc, iar reprosurile pe care le primiti, reprezinta greseli din trecut al caror mesaj actual consta in “axarea doar pe problemele voastre cu adevarat importante si nicidecum…..pe problemele altora!” Nu va indoiti nicio clipa de propriile voastre aspiratii, caci Saturn/Sagetator va sustine astral si deblocheaza in beneficiul vostru chiar si conteste care pareau “o cauza pierduta!”

   BALANTA
   Destul de “mofturoasa-pretentioasa - malitioasa” aspectata iubirea in relatia de cuplu pentru acesti nativi acum in debutul primaverii, totul fiind generat de contextul astral Venusian/Berbec dificil pozitionat, iar pe acest fundal ar trebui sa va intrebati daca nu cumva……sunteti perceputi in mesaje doar “trunchiat” de partener?! Cariera este amprentata astral de acelasi context, insa aici va ajuta la reglarea/stabilirea corectitudinii in relatiile parteneriale, unde surprizele pot fi nuantate uneori si negative (anumiti colaboratori de incredere/prieteni vechi pot taragana bunul mers al lucrurilor). Sanatatea aflata sub influxurile propriului vostru guvernator zodiacal Venus retrograd/Berbec, va imprima teoretic o stare de bine cu adevarat, dar nu toti nativii se vor bucura intru totul de aceasta (diverse infectii dentare, rigiditate in miscari/luare in greutate).
   Karmic: Destinul va imprima o efervescenta bine venita, daruindu-va claritatea spre a va indrepta pe o cale lina si sigura. Detineti posibilitatea de a schimba major firescul evenimentelor, gratie mesajelor Divine pe care le primiti/presimtiti/intuiti acum. Tot ceea ce ati amanat in trecut, revine acum in prim plan cu o rezolvare fireasca si benefica in viata personala.

   SCORPION
   Pentru voi ca nativi Scorpion,  primavara este structurata pe segmentul iubire in doua ipostaze interesante, dar in egala masura solicitante sufleteste/dificile uneori, luand in calcul reflectarea personala asupra “sacrificiului vostru in relatia de cuplu” si implicit, nevoia in a va “tamadui” singuri iubirea/relatia cu partenerul de viata. De aici, riscul in a “amalgama haotic” problemele personale/iubirea si segmentul cariera/profesie, unde acum aveti nevoie de foarte multa maturitate/intelepciune luand in calcul oportunitatile ivite si …..gestionarea corecta/chibzuita la capitolul financiar. Sanatatea, vizeaza acele semnale dureroase transmise de organism, generate de gradul de toxicitate acumulat de-a lungul anilor; si care acum trebuiesc luate foarte in serios (risc de intoxicatii/reactii alergice de tot felul).
   Karmic: Destinul va sustine/protejeaza in tot ceea ce doriti, dar atentie pe mai departe cateva saptamani, la suferinta unor persoane aflate in jurul vostru, care va impune un consum energetic interior marcant!

   SAGETATOR
   O primavara Venusiana periculos de tentanta, incandescenta sentimental si amprentata pe buna dreptate cu un “tumult de gelozie” manifestat din partea partenerului de viata! Atentie mare la fiecare pas facut (trecutul va bantuie si…va curteaza!), luand in calcul un adevar dur: “intr-un final de primvara cu iubire incandescenta, partenerul de viata este singurul spre care pasii va indreapta!” Cariera implica foarte multe oportunitati tentante, dar amprentate din plin cu “risc” in pateneriate, ceea ce va obliga la o selectie constanta/justa privind prietenii/partenerii. Sanatatea vizeaza acele excese care trebuiesc eliminate definitiv, atata vreme cat retrogradarea Venusiana/Berbec va sustine pozitiv in a face aceste schimbari radicale doar spre binele vostru.
   Karmic: Prin tot ceea ce traiti acum…..veti avea de trait…..va puteti considera cu adevarat un “Maestru al lectiilor karmice”! Obligativitatea impusa de astre, consta in a va retrage pentru o vreme undeva, unde sa va reincarcati energetic pozitiv, inconjurati doar de persoane resimtite benefic in viata voastra, pentru ca altfel…..totul se va rasfrange negativ asupra sanatatii si nu este de dorit acest lucru!

   CAPRICORN
   Aveti nevoie de foarte multa armonie in relatia de cuplu, de reglarea unor situatii dificile existente/generate de amprenta pe care cariera o impune in viata de familie, pentru ca astfel mersul firesc/linistit in relatia de cuplu/familie sa nu fie afectat. Retrogradanta Venusiana/Berbec in tandem cu Marte/Berbec(apoi in Gemeni pe mai departe), va ajuta/sustine in luarea unor decizii corecte/rapide la acest capitol. Cariera este aspectata printr-o perioada efervescenta si cu ecou pana la debutul verii, context in care trebuie sa dati dovada de foarte multa flexibilitate si deschidere spre nou, indiferent despre ce domeniu este vorba. La capitolul sanatate, primavara v-a marcat deja si continua sa o faca pana la jumatatea lunii aprilie (15.04.a.c, cand Venus iese din retrogradanta) prin episoade cu adevarat dureroase (sistemul osos,articulatii); contexte care trebuiesc tratate serios, luand in calcul ecoul prezent pe tot parcursul acestui an , vizand acest segment de viata important.
   Karmic: Sunteti destul de incercati (Saturn/Sagetator casa a 12 a si Pluton/Capricon inca va impovareaza karmic), dar va reinventati benefic printr-o iesire efectiva din aceasta stare de plafonare care v-a devitalizat pana acum. Cineva de Sus……va indreapta pasii spre calea dorita si va imprima o energie benefica ce va marcheaza radical, renuntand la multe lucruri/excese care v-au subrezit in timp. Nu uitati ca Dumnezeu va iubeste, deci Credeti cu tarie in El.

   VARSATOR
   Venus retrograd/Berbec poate genera in acest debut de primavera (martie) si pana in 15.04.a.c.(iesirea din retrogradanta Venus) un adevarat “camp de lupta” in relatia de cuplu, amprentand totul uneori cu violenta verbala /stres peste masura; atata vreme cat vechi probleme de familie/cuplu pot reapare pe tapet, rascolind cu adevarat rani ce nu s-au cicatrizat inca! Este vorba de un pasaj trecator, dar marcant intr-o masura incat sa amprenteze dureros relatia. In cariera, tot ceea ce apare drept oportunitate, trebuie gandit foarte obiectiv prin prisma existentei unui tandem pozitiv intre viata personala/familie/cuplu si sanatate, chiar daca financiar va aranjeaza mai mult decat sperati! Sanatatea vizeaza in mod special acele aspecte/semnale transmise de organism, pe care nu le-ati tratat nici macar cu…… un minim de respect!
   Karmic: Totul va decurge intr-un ritm mult prea alert/energic, iar in acest context mare atentie la capitolul comunicare, unde exista riscul de a nu fi intelesi corect de cei din jur! Rezolvari majore in blocaje adevarate, unde Dumnezeu dicteaza deci…..nu puneti intrebari nici macar in gand…..ci doar……multumiti printr-o Rugaciune!


   PESTI
   Retrogradanta Venusiana/Berbec, impune foarte multa rabdare/diplomatie/maturitate in decizii, mai cu seama in relatia de cuplu unde lucrurile stau foarte dificil aspectate (exista riscul major de separare definitiva)! Din pacate, pe acest fundal fragil/dureros va surveni inca o ipostaza negativa, aspectata concret prin “nevoia finanaciara vizand costuri impuse de o separare, un divort, partaj” privind bunuri comune; iar aceasta ipostaza se va mentine ca perioada pana in a doua jumatate a lunii aprilie, cand astrele incep sa fie de partea voastra cu adevarat. Cariera vizeaza/atentioneaza asupra oportunitatilor tentante dar…riscante (sub impulsul nevoii financiare puteti gresi enorm), care bizar sau nu……va pot afecta deopotriva si sanatatea. La capiolul sanatate concret, vorbim despre gradul de toxicitate existent in organism si implicit despre investigatii serioase pentru a vedea cu adevarat ce va este benefic sau nu.
   Karmic: Chiar daca va simtiti coplesiti cu adevarat de multe si deloc marunte, totul este doar spre binele vostru si…..doar cu voia lui Dumnezeu! Debarasati-va fara regret de tot si toti aceia care va devitalizeaza, selectand foarte clar/radical totul, chiar si in relatia de cuplu!      

    

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   Telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   Nu exista pagini...

   ASISTENTA

   Nu exista pagini...

   LEGAL

   Nu exista pagini...