Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 21 ianuarie, 28 ianuarie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 21 ianuarie, 28 ianuarie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 21 ianuarie, 28 ianuarie 2017"
   Lectia anului 2017 spune ca trebuie sa tineti seama de ceea ce ganditi si cui ganditi caci veti primi in aceeasi masura, fiecare ceea ce merita!
   Publicat: / Actualizat:
   457 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 21 ianuarie, 28 ianuarie 2017” — Lectia anului 2017 spune ca trebuie sa tineti seama de ceea ce ganditi si cui ganditi caci veti primi in aceeasi masura, fiecare ceea ce merita!

   trimite

   Motto:
   “Ce e Bine, ce e Rau,
   Le accept ca’s ale mele,
   Rugandu’l pe Dumnezeu
   A’mi tine sufletul bland;
   Iar Rabdare si Putere Sa’mi daruie ne’ncetat,
   Spre a merge mai departe Intelept si…..cugetat!” Marusia

   “Lectia anului 2017: “Tineti seama de ceea ce ganditi si cui ganditi……caci veti primi in aceeasi masura, fiecare ceea ce merita!”

   Istoric astral saptamanal / Evenimente astrale

   Ultimele doua luni ale anotimpului de iarna “Ianuarie si Februarie (pana spre finalul lunii)”, pot fi catalogate deopotriva, luni amprentate cu o claritate absolut certa in tot ceea ce vom dori a infaptui pe parcursul anului 2017.

   O mare parte din energia interioara/forta resimtita in ultima parte a lui”Gerar”, va continua sa persiste drept constanta de baza (uneori amplificata execesiv cu momente delicate in viata fiecarui nativ) si pe parcursul lui “Fereca si Desfereca”; o perioada in care toate segmentele de viata vor fi solicitate maxim si unde din pacate pentru noi…”Comunicarea va fi aspectata vulnerabil iar Diplomatia nu va exista in aceasta ecuatie de viata!”Altfel talmacit….., in tot acest episod de viata, singura care va avea un cuvant greu de spus si care in egala masura ar trebui respectata la justa sa valoare, este doar “Propria noastra Intuitie!”

   Cat priveste configuratia astrala din aceasta saptamana, este deosebita, atat prin tranzitul planetar, dar in egala masura si prin influxurile pozitive/negative resimtite de fiecare zodie prin tot ceea ce va trai; un rastimp cu concluzie finala. “Anumite lucruri nu se produc deloc intamplator in viata fiecaruia dintre noi ci…….cu siguranta bine gandite si trimise la momentul potrivit de Dumnezeu!”

   Elementul surpriza astrala din aceste zile, este aspectat prin faza de Luna Noua/Varsator (prin penumbra), care contrar unor alte contexte de acest gen de asta data nu va amprenta vietile noastre nici prin teama, nici prin schimbari majore, ci efectiv va nuanta definitiv acel tablou personal “revizuirea matura /certa” vizand tot ceea ce ne-am dorit la debutul acestui an 2017, cu drept ”retus final” in noile strategii de viata. Acest lucru nu este deloc intamplator atata vreme cat Noul An Chinezsc (Cocosul de Foc) debuteaza in aceeasi zi cu Luna Noua/Varsator (28.01.2017)!

   Revenind insa la configuratia astrala prezenta in aceasta saptamana, este de remarcat faptul ca fiecare zodie in parte/nativ va resimti in mod treptat dar concret: o detensionare pe multe segmente de viata in care blocajele au indreptat pasii catre”deznadejde si esec”, aici Lilith/Luna Neagra/Scorpion va parasi intr-un final aceasta zodie; o amprentare cu calm bine venit si o lejeritate obiectiva in nevoia gestionarii emotionalului (gratie lui Saturn/Sagetator mult mai detensionat in tandem cu Neptun/Pesti); un aplomb intelept vizand increderea in sine pentru a reusi sa ne indeplinim dorintele (Soarele /Varsator in exil) si nu in ultimul rand, resimtirea unui tumult energetic/forta interioara in exces, care va trebui gestionat corect/echilibrat constant in favoarea noastra, pentru a intelege atat Binele cat si Raul existent (Marte/Berbec este vinovat de aceasta ipostaza astrala).

   BERBEC
   O stabilire concreta/corecta atat fata de voi cat si de ceilalti a tot ceea ce reprezinta viata asa cum este ea aspectata (chiar daca nu va este pe plac); un accept firesc/logic a realitatii printr-o viziune radicala si nu in ultimul rand, reamintirea lectiei de viata impusa de Saturn “Nu puteti reusi de unul singur pe nici un segment de viata!” Astrele aduc destule schimbari majore in viata voastra personala/profesie/financiar/sanatate, toate acestea avand sanse mari de reusita dar…. cu conditia de a va asuma pe deplin “lipsa Egalitatii dorite de voi in toate tipurile de relatii”, caci viata isi are propriile sale reguli!Karmic: Totul poate ajunge la un numitor comun armonios (desi debuteaza incandescent) cu conditia ca voi sa nu dati frau liber acelor “orgolii exacerbate”, cu care pana la urma sunteti inzestrati ca zodie! Zile dificile (perioada 21-26.01.a.c.).

   TAUR
   Zile in carea comunicarea va fi foarte “delicat” aspectata in tot ceea ce reprezinta relatiile (cu predilectie relatia de cuplu), unde fiecare cuvant trebuie gandit matur inainte de a deschide gura; caci efectul de “bumerang” asupra voastra reprezinta un risc major! Afectivul vostru este amprentat profund in aceasta saptamana, context in care astrele astentioneaza asupra pastrarii acelui echilibru necesar atunci cand va implicati in ajutorarea celor cu probleme; atata vreme cat Lilith (Luna Neagra/Scorpion) inca va ingreuneaza sufletul-mintea –trupul. Karmic: Aveti sustinerea astrala necesara si forta interioara de a “renaste” intr-un mod absolut inedit, asemenea unui vulcan care prin lava sa va scoate la suprafata toate temerile adanci de pana acum….., lasandu-va sub amprenta “Noului“ de care aveti nevoie , dar cu conditia ca arma de baza in tot acest razboi sa va fie doar ”Iubirea” !

   GEMENI
   Saptamana cuprinde deopotriva “final si debut”, sfarsit de ianuarie-inceput de februarie in tot ceea ce reprezinta “Teama” pe segmente de viata importante, mai précis pe gasirea si respectarea ca drept constanta a echilibrului intre cele trei elemente esentiale (este vorba de lectia de viata impusa de Saturn inca de acum doi ani de zile in urma)! Totusi astrele va confera si un moment de bun-augur in care Norocul poate fi cu adevarat atins, prin mentinerea seriozitatii-maturitatii dobandite, iar Luna Noua/Varsator va aprofundeaza filozofia sufletului prin pasi concreti facuti in tot ceea ce traiti (cu predilectie profesia/cariera). Karmic: Atentie la “aplombul” daruit de Marte/Berbec ce poate distorsiona bunul mers in aflarea armoniei dorite pe segmentele de viata importante (relatia de cuplu); si incercati sa puneti in practica ceea ce teoretic ar trebui sa fi inteles……”Lumea nu se invarte doar in jurul vostru si a propriilor cerinte, chiar daca sunteti adolescentii zodiacului!”

   RAC
   Pentru voi ca nativi guvernati de Luna, aceasta faza de Luna Noua/Varsator si influxurile Saturniene deopotriva, soseste cu obligativitatea de a va “curata sufletele de absolut tot ceea ce v-a macinat pana acum”, indiferent de segmentul de viata vizat. Atentie insa la acele transformari/miscari vizibile(profesie) unde se impune un temperament aparte-gasirea acelui echilibru emotional absolut vital, pentru a evita riscurile ce va pandesc cuprinse in ”Neprevazut”! Karmic: Chiar daca pe segmentele financiar-relatia de cuplu mai exista inca aspecte negative bine resimtite, aveti curajul sa mergeti inainte pe calea aleasa si veti rezolva tot ceea ce va doriti, caci a sosit momentul sa iesiti in primele randuri!

   LEU
   Un final de ianuarie solicitant, urmat de o ultima luna de iarna (februarie) de-a dreptul “clocotitoare”din punct de vedere al majoritatilor segmentelor de viata; unde tumultul trairilor se imparte distinct in doua categorii: lucruri bine asezate si lucruri dezordonate/solicitante/presante! Totusi astrele (unele dintre ele potrivnice pana acum) incep sa va sustina concret: Soarele/Luna in Varsator va indreapta pasii spre binele asteptat, Jupiter/Balanta vegheaza asupra comunicarii pe care nu o agreati de felul vostru, Pluton/Capricorn va ofera o viziune clara si benefica in general, iar Luna noua/Varsator va daruieste curaj fata de viitor. Karmic: Intr-o balanta a vietii in care profesia si iubirea sunt prezente drept prioritati, Inteleptirea si Maturitatea va sunt singurele arme de baza care sa incline egal totul; iar orgoliul trebuie scos din aceasta ecuatie de viata! Spiritual incepeti sa resimtiti ca…..Dumnezeu chiar va iubeste desi nu sunteti inca pe deplin convinsi (atentie luna lui ”Fereca si Desfereca” reprezinta ultima luna in care Norocul va “curteaza”…..iar de nu-l vedeti, nu va mai reintalniti cu el decat prin……2018/2019 )!

   FECIOARA
   Energii planetare (Mercur formeaza un Trigon cu Nodul Nord al Lunii/Fecioara)de-a dreptul benefice pentru voi ca nativi, context in care desi incercarile vor fi prezente din plin, charisma si inteligenta voastra nativa va ajuta sa reusiti a le trece pe toate! Luna Noua/Varsator vizeaza in principla profesia/sanatatea, doua segmente de viata foarte importante unde oportunitatile aparute, au rolul de a tranforma radical multe ipostaze dificile (nu insa si propria voastra gandire) si care vor capata pe parcurs (inclusiv luna februarie) o doza de “pragmatism” bine aspectat si gestionat spre a iesi din rutina in care simtiti ca v-ati adancit (valabil si pentru relatia de cuplu). Karmic: Atentie la influxurile negative (Marte/Berbec- Pluton/Capricorn) prezente ca risc in comunicare, context in care se pot atinge sensibilitati cu efecte de boomerang asupra voastra pe viitor. De asemenea, Saturn va poate amprenta cu o “dualitate intunecata” vizand viata personala unde considerati ca nu primiti ceea ce meritati….., iar Neptun /Pesti in tandem cu Chiron (vindecatorul ranit) si Luna Noua/Varsator va indeamna la “Agresivitate versus Iubire!”

   BALANTA
   Protejati si sustinuti de Jupiter in propria voastra zodie, lucrurile ar trebui sa curga lin pentru voi, dar contextul astral per ansamblu dificil aspectat acum, poate genera conflicte pe toate segmentele de viata. Rabdarea va este pusa din greu la incercare, dar Saturn va ofera acea doza de echilibrare sufleteasca intre voi ca nativi si restul lumii! Karmic: Se contureaza un trio format din “Noroc-Sansa-Protectie” aspectat de-a dreptul “magic” si pentru voi ca persoane, vazand cum blocajele de pana acum se risipesc atat de lejer. Atentie la ce si cum cuvantati, lasati intuitia sa primeze pentru a deveni cu adevarat o “arta in bine!”

   SCORPIONUL
   Cat de curand Lilith (Luna Neagra va parasi zodia voastra, iar lucrurile se vor indrepta singure spre fagasul firesc. Financiar gratie lui Saturn veti profita/fructifica strategiile alese, iar castigurile deloc neinsemnate vor fi cu ecou indelungat si satisfacatoare din plin. Atentie la forta/agresivitatea cu care va amprenteaza Marte/Berbec si care se va rasfrange “riscant” asupra celor cu care colaborati; si deoptriva atentie la excesul de energie interioara consumat in mod debordant pe segmente de viata importante! Karmic: Luna Noua/Varsator vizeaza pentru voi echilibrul emotional cu nuanta pozitiva pe segmentul familie/relatie de cuplu, context in care “Trecutul trebuie sa reprezinte ca necesar, doar ceea ce inseamna cu adevarat Frumos!”

   SAGETATOR
   Urmeaza o perioada in care sub amprentarea astrala Luna Noua/Varsator-Marte/Berbec, veti fi dispusi a va depasi propriile limite pe un fundal destul de riscant din punct de vedere financiar; unde atentionarea vizand asocierile ramane valabila prin dictonul ”Totul sau Nimic!” Karmic: Saturn/Sagetator va daruieste maturitatea de a vedea lucrurile intr-o armonie obiectiva, nicidecum subiectiva asa cum va caracterizeaza; iar Luna Noua /Varsator indeamna a nu adopta acest “Nou”, resimtit prin prisma unui “Trecut neamplinit” in care ati depins de ceva/cineva intr-u totul.

   CAPRICORN
   Un fundal astrologic cu influxuri aspectate, atat prin provocari intense, dar si ipostaze de viata (blocaje) in care de asta data total illogic gandirii voastre de Capricorn, totul se rezolva, dar cu conditia sa aveti “infinita Rabdare!” Saturn/Sagetator propriul vostru guvernator zodiacal, indeamna in continuare la Credinta absoluta, dar si la o viziune obiectiva asupra adancului sufletesc, unde multe dintre cele traite pana acum vor fi retraite, dar gestionate matur si cu experienta de viata necesara. Luna Noua/Varsator sustine noul pe segmentele financiar/parteneriate/comunicare, aceasta din urma fiind mult mai lejera acum; considerand ca va este de bun augur pe mai departe ca o necesitate cu nuanta de “nou absolut!” Karmic: Incercati sa ramaneti ”ancorati” in tot ceea ce va satisface si va reincarca pozitiv, iar in relatia de cuplu/familie evitati absolut “reprosurile”.

   VARSATOR
   O luna Noua in propria voastra zodie, cu influxuri pozitive de a va regasi acea stare de bine in propriul vostru “trup-suflet-minte”, dar si o Luna Neagra/Scorpion care v-a calcat in picioare pana acum propria personalitate, bulversandu-va viata pana la extrem! Este nevoie de foarte multa diplomatie (uneori chiar in exces) pentru ca “tonul face muzica sa fie dulce sau amara” pe multe segmente de viata importante! Karmic: Soarele in Varsator si Luna Noua deopotriva, va obliga in a va defini pe mai departe in raport cu viata/cerintele celorlalti oricare ar fi acestea si deopotriva, la o sinceritate absolut debordanta fata de voi insiva-tradusa prin ”Ce am fost odata vazut in mod obiectiv….si ce sunt acum identic!” Lasati intuitia sa cuvante pentru voi in aceste zile pe segmentul tranzactii, caci nu va gresi!

   PESTI
   Prudenta pe capitolul comunicare (risc in distorsionarea cuvintelor) trebuie mentinuta ca avertizare inclusiv in luna februarie. Neptun in propria voastra zodie va concluzioneaza intr-un mod misterios multe blocaje din viata, iar pe segmentul financiar Marte/Berbec sfatuieste spre o gestionare echilibrata vizand acei banuti care vor veni de unde nici nu gandeati. Luna Noua/Varsator va certifica prioritatile bine stabilite ca strategie de viitor, iar Iubirea va este cruciala in a va fi cu adevarat bine. Karmic: Vor exista zile incarcate cu “adevarat Noroc” si care trebuiesc exploatate la maximum (aici intuitia primeaza), iar Soarele in casa Credintei va ajuta sa percepeti realitatea intr-un mod diferit ca pana acum, context in care lucrurile trebuiesc vazute si altfel decat sunt, pentru a va atrage Binele de partea voastra.

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...