Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 22 aprilie, 29 aprilie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 22 aprilie, 29 aprilie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 22 aprilie, 29 aprilie 2017"
   Uneori in viata pentru a intelege cat de frumoasa este avem nevoie ca de aer si apa, de un semn Ceresc si o Luna Noua ca mai apoi sa putem trai cu adevarat iubirea.
   Publicat: / Actualizat:
   1.468 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 22 aprilie, 29 aprilie 2017” — Uneori in viata pentru a intelege cat de frumoasa este avem nevoie ca de aer si apa, de un semn Ceresc si o Luna Noua ca mai apoi sa putem trai cu adevarat iubirea.

   trimite

   Motto: “Uneori in viata…..pentru a intelege cat de frumoasa este …..avem nevoie ca de aer si apa, de un semn Ceresc si  o Luna Noua….ca mai apoi sa putem trai cu adevarat iubirea, iar cel ce-i suflet…. sa-si afle cu  tihna cu adevarat, in orice lucru oricat de neinsemnat ar parea!”  Marusia


   Evenimente astrale / Istoric-generalitati saptamanale

   In saptamana care urmeaza, tabloul astral este pe cat de interesant pe atat de complicat aspectat, o conjunctura care ne va afecta din plin pe toate segmentele de viata. Insa  din toata aceasta imagine astrala delicata/dificila, cele mai importante nuante sunt reprezentate de: amprentarea Mercuriana retrograda/Berbec (20.04.a.c.) o ipostaza astrala cu nu mai putin de “tei faze” (20-24-28.04.a.c.) absolut coplesitoare/naucitoare prin tot ceea ce vom trai din pacate negativ si cu un ecou marcant pana la jumatatea lunii mai a.c.; intrarea Soarelui in Taur (19.04.a.c.); Luna Noua/Taur(26.04.a.c.); Nodul Nord al Lunii/Leu din 28.04.2017 pana in 2019 (doi ani de zile). Celelalte planete  raman in lacasurile zodiacale de pana acum (Uranus retrograd/Berbec, Saturn retrograd/Sagetator, Pluto retrograd/Capricorn, Jupiter retrograd/Balanta,Venus/Berbec de asta data in miscare directa, Neptun/Pesti, iar Marte/Taur (pana in 21.04.a.c., dupa care va tranzita zodia Gemenilor). In concluzie….., vom avea nevoie de foarte multa rabdare, incredere in noi si in tot ceea ce inseamna parteneri (cuplu/parteneriate), un dialog pe cat posibil amprentat cu o tonalitate pasnica si…..o acuratete sufleteasca de exceptie pentru a discerne binele existent in tot ceea ce se poate complica pe parcursul acestei saptamani, “gratie” acestui tablou astral complicat!

   BERBEC
   Luna Noua/Taur, vizeaza pentru voi ca nativi Berbec propria voastra persoana si acea “noutate inedita” care sa va amprenteze toate segmentele de viata (cu predilectie iubirea in relatia de cuplu/familie/ cariera/profesie). Venus/Berbec aflata acum in miscare directa, va infuzeaza cu foarte multa energie interioara pozitiva, dar atentioneaza in utilizarea acesteia cu o masura potrivita/temperata si o maturitate spre binele vostru. Aceeasi sustinere pozitiva (gratie de asta data Lunii Noi/Taur), vizeaza cariera/segmentul financiar (aici oportunitatile impun din nou maturitate si o intuitie inteleapta), atata timp cat ritmul de desfasurare a lucrurilor va fi unul extrem de alert, iar in relatia de cuplu/familie, atmosfera in care vor decurge lucrurile  este dictata de un “sarm aparte”, firesc, natural si amprentat cu o adiere de benefic pe care il veti darui celor in jur cu mare drag. La capitolul sanatate, pot exista semnale dureroase in regiunea coloanei, capului, iar pentru nativele zodiei chiar dureri de sani, toate acestea impunand in cele din urma un control medical preventiv, dar bine venit.

   Karmic: Astrele va impun o ordine desavarsita in tot ceea ce inseamna viata de acum pe mai departe, iar Nodul Nord/Lunii-Leu, pentru voi vizeaza cu predilectie acea “stralucire tipica unui semn de foc”, dar care trebuie sa merite cu adevarat laudele!

   TAUR
   Luna Noua/Taur, vizeaza sanatatea prin trairi interioare intense, presentimente cu nuanta de datorie karmica, temeri personale si limite impuse de viata pana acum, toate acestea dorindu-se a fi depasite. Amprentarea voastra ca nativi gratie acestui eveniment astral in propria voastra zodie, se va dovedi benefica in cele din urma, resimtind o revitalizare concreta si cu un ecou pe mai departe timp de doua saptamani, iar in ceea ce priveste prezenta acestui benefic pe toate segmentele de viata, acesta va fi prezent deopotriva. Segmentul sanatate atentioneaza pentru nativii Taur la capitolul hernie inghinala, iar pentru nativele acestei zodii la sarcini care ar putea reprezenta o adevarata ”surpriza”! Karmic: Ascultati-va cu blandete si corectitudine sufletul, mai ales cand cuvanta despre acea “intuitie sub titulatura Destinului”, iar despre Nodul Nord/Lunii-Leu, pentru voi acesta se axeaza in mod pozitiv pe ceea ce reprezinta familia intru totul!

   GEMENI
   Luna Noua/Taur poate sa accentueze o doza de “inversunare” cu efect negativ la capitolul “insistenta  prin prisma unor concepte personale tabu”, iar in acest context nu este rau sa mai lasati si de la voi cate ceva……caci uneori prinde bine. Atentie sporita la capitolul cariera/profesie, unde “expectativa” va este o arma la indemana si deopotriva, evitarea oricarei provocari atata vreme cat astrele nu va ofera sustinere pana la final de luna. Sanatatea atentioneaza nativele (probleme tiroida) iar pe nativii zodiei (raceli/intoleranta alimentara.

   Karmic: Schimbari radicale pe segmente de viata importante cu rezolvari aspectate sub titulatura ”noroc chior”, iar Nodul Nord/Lunii-Leu pentru voi cuvanta despre ascultarea sufletului deja ostenit si ceea ce va propune pe mai departe spre a merge pe un drum linistit. Ajutorul pe care l-ati oferit candva sau ar trebui acum oferit……vi se intoarce benefic intr-un mod miraculos!

   RAC
   Luna Noua/Taur va va sensibiliza in exces, perturbandu-va cu adevarat perceperea adevarului asa cum este de fapt, iar pe acest fundal veti resimti in mod implicit existenta unei “osteniri marcante” la nivel sufletesc. Aceeasi ipostaza astrala va amprenta si segmentul cariera, dar cu un final benefic in cele din urma (obiective cu sanse de realizare maxima intr-un ritm foarte alert); iar la capitolul relatie de cuplu/familie/parteneriate, se pare ca este nevoie de foarte multa armonie si in plus….. dintre parteneri/prieteni, deja stiti pe cine va puteti baza oricand. Sanatatea vizeaza retinerea apei in organism, factorul termic oscilant si dureri de cap ce pot strica ziua cu adevarat.

   Karmic: Multe contexte de viata sortite esecului se vor rezolva intr-un mod absolut inexplicabil, iar Nodul Nord/Lunii-Leu pentru voi, vizeaza segmentul financiar, o redresare vizibila dar conditionata deopotriva de foarte multa incredere in sine!

   LEU
   Luna Noua/Taur, va amprenteaza (chiar si dupa consumarea acestei ipostaze astrale) cu o stare de spirit mult mai “subiectiva” si fara chef in a mai da curs acelor sperante pozitive! Nu este cazul sa va lasati coplesiti de aceasta “infuzie Lunara/Taur”, atata vreme cat profesional lucrurile tind spre ascendenta, iar ceea ce traiti reprezinta de fapt o “lejeritate astrala” spre a va testa propriile puteri. Sanatatea poate fi amprentata cu pusee arteriale si probleme hemoragice (nativele).

   Karmic: O noua viziune intr-o armonie deplina cu ceea ce sunteti de acum pe mai departe, prezenta obligatoriu si in relatia de cuplu chiar daca…..inca mai exista tensiuni (aici Saturn va testeaza final intr-o maniera dura/dificila si definitiva, iar Destinul va tine cont de nota pe care o veti primi)! Nodul Nord/Lunii in zodia voastra pentru “doi ani “pe mai departe, cuvanta despre o provocare radicala, o redefinire absoluta in tot ceea ce reprezinta acum viata pentru voi, o iesire la rampa in postura de “artisti desavarsiti”!

   FECIOARA
   Luna Noua/Taur pentru voi ca nativi, se traduce prin ”Provocari pe segmentul valori/principii personale versus beneficiul pe mai departe, tinand cont de consecventa /maleabilitate prezente in tot ceea ce traiti (ecou pe termen indelungat)!” Pe segmentul Cariera/profesie deplasarile pe alte meleaguri, dorinta/obligativitatea unei perfectionari constante, reprezinta amprenta generata de acest eveniment astral, totul fiind bine venit pe mai departe pentru voi. Relatia de cuplu/familia impune acum o ordine fireasca/pasnica la nivel afectiv, context in care “Justitia sufleteasca” va avea un cuvant greu de spus, aspectat printr-o maturitate deplina la capitolul ordine. Sanatatea poate fi afectata de presiunea atmosferica instabila, factorul termic, oscilatii arteriale si oboseala.

   Karmic: Schimbari radicale cu final benefic, o retrospectiva matura asupra vietii intru totul cu o acceptare inteleapta a propriei misuni dar…..in acest context de acum. Nodul Nord/Lunii care v-a fost musafir indelung….., isi schimba lacasul zodiacal/Leu, insa acest lucru nu inseamna ca nu va influenteaza ca de altfel pe toata lumea, concret: Impune ascultarea glasului sufletesc intr-o cuvantare neconditionata, vizand cerintele fata de semeni, cu predilectie iubirea!

   BALANTA
   Luna Noua/Taur versus testarea majora la capitolul transformare emotionala, cu concluzia de verificare reala a puterii detinute de voi ca nativi. Cariera, beneficiile comune trebuie puse pe tapet si impartite just/transparent de ambele parti; iar in relatia de cuplu/familie se impune obligativitatea absoluta in a intelege foarte clar ce inseamna iubirea pentru voi…..pentru partenerul de cuplu, evitand astfel riscul in a va “rataci” unul de celalalt! Sanatatea poate fi amprentata cu dureri de cap (native) si risc de accidente casnice (nativi).

   Karmic: Atentie la o comunicare bazata concret pe maturitatea/intelepciunea cuvantului, iar in ceea ce priveste Nodul Nord/Lunii-Leu acesta vizeaza pentru voi luarea unor decizii benefice cu rol esential in a scoate la suprafata acea stare de bine, inteleapta, prezenta in bucuria resimtita fata de ce inseamna “frumusetea vietii cu adevarat!”

   SCORPION
   Luna Noua/Taur va amprenteaza major acel consum de energie interioara/vitalitatea in mod concret, atentionandu-va asupra mentinerii unui echilibru constant spre a nu va resimti intr-un anume moment……vlaguiti pana peste poate (ecoul poate dura chiar si doua saptamani pe mai departe). Cariera/profesia implica un ritm alert in desfasurare iar pe acest fundal, maleabilitatea trebuie sa fie constanta si ceea ce inseamna “orgoliu”….. sa lipseasca cu desavarsire. In relatia de cuplu/familie chiar daca “briza revigorarii” va pluti in aer ….., este totusi nevoie de o “contabilizare corecta a greselilor facute pana acum pe acest segment”, pentru a nu ramane nimic nedefinit. Sanatatea poate inregistra episoade aspectate prin raceli si dureri ale sistemului osos.

   Karmic: Vor exista contexte de viata in care de foarte multe ori……raspunsurile se vor dovedi mult prea multe raportate la intrebari….! Nodul Nord/Lunii-Leu cuvanta pentru voi timp de doi ani de zile pe mai departe…., despre cariera/imagine sociala si un succes nesperat, dar cu conditia….. ca multe ipostaze de viata sa aiba un fundament absolut matur/intelept faurit de voi!

   SAGETATOR
   Luna Noua/Taur versus mentinerea unui echilibru constant la capitolul ”excese”, dieta/alimentatie, totul doar spre binele vostru. Cariera/profesia este amprentata pozitiv (realizarea multor obiective propuse), iar in relatia de cuplu/familia, gratie unei conjuncturi astrale favorabila (Mercur-Uranus in casa iubirii in tandem cu Venus vizand aceeasi directie) se va instala o armonie bine venita si resimtita cu adevarat. Sanatatea atentioneaza asupra axei hepato-biliare si investigatii preventive vizand anumite boli deja existente.

   Karmic: Iubirea trebuie sa cuprinda pentru voi pe mai departe  acea incredere deplina in sine si in partenerul de cuplu, armonizandu-va perfect cu propriul vostru Noroc, sustinatator acum in mod concret desi…..  o face intr-un mod “expansiv” si greu de inteles! Nodul Nord/Lunii-Leu cuvanta pentru voi despre revigorare/redefinire intr-un context dificil, dar unde Destinul va traseaza pasii pe mai departe!

   CAPRICORN
   Luna Noua/Taur versus o atentie aparte asupra sanatatii (sistemul muscular ), context in care nu v-ar strica un repaos. Cariera/profesia sunt amprentate pozitiv/benefic si cu sanse mari de reusita in cele spre care nazuiti, iar capitolul relatie de cuplu/familie cu aceasta Luna Noua/Taur este amprentat la randul sau printr-o nevoie in a darui celor dragi cat mai multa iubire, cu efect de adevarat “balsam tamaduitor”. Sanatatea atentioneaza asupra unei digestii aspectata delicat.

   Karmic: Aveti o nevoie ”acerba” in a va regasi sufleteste pe aceeasi lungime de unda cu cei dragi, iar aceasta ipostaza astrala reprezinta exact acel moment ideal. Nodul Nord/Lunii-Leu cuvanta pentru voi despre “explorarea delicata/mistica a vietii”, adaptand aceasta conjunctura a vietii voastre intr-un mod benefic. Va autotestati dur in multe contexte de viata dorindu-va perfectiunea, iar aici mare atentie la “comunicare”, unde o gandire matura/inteleapta inainte de a cuvanta (asa cum va sade bine ca zodie) ….este “Mana Cereasca” pe segmentul cariera/profesie!

   VARSATOR
   Luna Noua/Taur sensibilizeaza in exces starea voastra de confort cu care sunteti obisnuiti, amprentandu-va cu o resimtire delicata, atat emotional, cat si fizic. Amprenta pozitiva a acestei ipostaze astrale se va resimti in cariera/profesie chiar din debutul saptamanii, iar la capitolul relatie de cuplu/familie se contureaza un ritm alert si un tumult de evenimente, context in care veti fi obligati a va afla constant in preajma celor dragi. Sanatatea este vizata de presiunea atmosferica instabila si uneori…probleme cardiac (multa odihna).

   Karmic: Recunoasterea obligatorie a oricarui ajutor primit si implicit a faptului ca….de unul singur nu le puteti realiza pe toate! Nodul Nord/Lunii-Leu cuvanta pentru voi despre lectia modestiei, concret: ”Renuntarea la a va situa doar voi in prim plan atunci cand in realitate…..succesul implica si munca altora”!

   PESTI
   Luna Noua/Taur versus comunicare, cu amprenta majora pe descoperirea adevaratului potential detinut. Cariera/profesia, un capitol in care este vizata socializarea si argumentarea concreta prin fapte inaintea celei verbale. Relatia de cuplu/familia/parteneriatele sunt plasate in contexte lejere si nu prea….., iar aici sfatul astral recomanda “punerea cartilor pe fata” pentru a va face clar intelesi de toata lumea si de ce nu……in beneficiul vostru pe mai departe! Sanatatea este aspectata prin tahicardii pe un fond de stres, unde din nou exista un sfat……mentinerea unui echilibru constant la capitolul ”placeri necesare” cu rol de a putea face fata efortului.

   Karmic: Beneficiati de Protectie Divina si ar trebui sa vedeti mai des partea “plina” a paharului. Nodul Nord/Lunii-Leu vizeaza casa muncii, context in care aveti obligativitatea de a va despovara/elibera de propriile voastre conflicte sufletesti, lasand deoparte subiectivismul si abordand cu incredere obiectivismul in tot ceea ce traiti. Momentul este absolut oportun!

       

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...