Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 24 martie, 31 martie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 24 martie, 31 martie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 24 martie, 31 martie 2017"
   Deciziile ce se impun a fi luate in aceasta perioada stau sub influenta directa a unor tenebre ce tin de trecut.
   Publicat: / Actualizat:
   1.578 vizionări
   1
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 24 martie, 31 martie 2017” — Deciziile ce se impun a fi luate in aceasta perioada stau sub influenta directa a unor tenebre ce tin de trecut.

   trimite

   Motto: “Iubire – Credinta – Iertare” , o trilogie prin care sufletul trebuie sa inteleaga doar atat: “Dumnezeu si voia Sa intru totul se va infaptui negresit pentru fiecare in parte”! Marusia

   Evenimente astrale / Istoric astral saptamanal

   -     Careu in T Jupiter/Balanta- Pluto/Capricorn-Uranus/Berbec in tandem cu Venus retrograda/Berbec, ipostaza astrala dificila cu rol de mentinere a “complicatiilor” in tot ceea ce vom trai pana la finalul acestei luni, prima din debutul primaverii 2017;
   -     Din 27.03- 02.04.2017, ipostaza astrala aspectata printr-un sextil armonios format de Marte/Taur si Neptun/Pesti, care va amprenta toate zodiile cu o “cumpatare” mai mult decat binevenita, vizand luarea unor decizii majore in actiuni concrete (favorizati vor fi cu predilectie in acest context astral, toti nativii care isi desfasoara activitatea in domeniul artei) ;
   -     28.03.2017 Luna Noua/Berbec(casa a-I-a / personalitatii -vizand actiunea/initiativa la nivel individual), dar deopotriva si inflamarea segmentului relational pe toate segmentele de viata; unde dorinta excesiva in a dobandi o certitudine absolut vizibila/palpabila in tot ce traim, poate complica major totul. De aici, deciziile vor fi amprentate “efervescent” cu un aplomb riscant generat de impulsul momentului, iar rezultatele pot deveni cu usurinta mai degraba negative decat…..pozitive, afectandu-ne cat de curand viitorul cel apropiat;

   Istoric astral saptamanal

    Un “Neprevazut” al carui impact asupra a  tot ce se va consuma ca trairi pentru fiecare zodie, va amprenta constant exprimarea celor mai adanci sentimente (cu predilectie capitolul emotional); iar deciziile ce se impun a fi luate in aceasta perioada, stau sub influenta directa a unor “tenebre ce tin de trecut”……, rastalmacite intr-o maniera greu de inteles/acceptat si……renuntat la acestea intr-un final; totul filtrandu-se doar la nivel sufletesc, unde din pacate pentru noi ca nativi, teama de a pasi concret spre viitor este nuantata  deloc suav…..prin adevarate “blocaje sentimentale”- subiective aproape de o limita extema!

   BERBEC
   Luna Noua/Berbec, vizeaza pentru voi ca nativi acel “tumult de forta/energie” infuzata de Soare/Berbec, ce poate sa actioneze  pe drept cuvant in “exces” asupra tuturor trairilor din aceasta saptamana; iar de aici, aparitia inopinata a unui risc major vizand “epuizarea energetica” la scara mare, pe care nu o veti putea recupera atat de curand si facil. Pe de alta parte aceeasi ipostaza astrala, va tensiona toate tipurile de colaborari (subalterni/superiori), iar astrele sfatuiesc spre o “lejeritate naturala” abordata in contextele in care sunteti invitati de asta data…..sa mai lasati si de la voi, caci nu veti gresi, ba chiar este in folosul vostru absolut! In relatia de cuplu, o alta fateta a voastra ca nativi va fi amprentata pozitiv (stralucire aparte) gratie Soarelui/Berbec in tandem cu Luna Noua/Berbec; o ipostaza prin care veti atrage multa admiratie in iubire, insa deopotriva vi se impune o ”sinceritate-justete-ratiune aparte”, pentru a decide foarte clar legatura reala dintre propriile voastre sentimente si daruirea acestora doar acelora care le merita cu adevarat.

   TAUR
   Luna Noua/Berbec vizeaza “adancul sufletesc”, iar de aici aparitia unei stari de fapt mai delicata/sensibila, predispusa chiar spre o “tensionare” in trairi, impune obligativitatea unui autocontrol maxim (macar teoretic daca nu si practic). Aceeasi ipostaza astrala, influenteaza pozitiv segmentul financiar (oportunitati aducatoare de banuti), dar atentioneaza in egala masura asupra unei “chibzuiri mature” in privinta investitiilor imediate! Afectiv, relatia de cuplu/familia sunt nuantate si aici pozitiv, rolul vostru primordial constand acum prin amprentarea acestora cu un exces de armonie si energie benefica pentru toti. Vi se impune deopotriva, “tamaduirea acelor rani sufletesti/acuze” pe care le purtati cu voi drept “povara karmica”, pentru ca multe “lectii de viata”le-ati invatat, dar……..acum urmeaza punerea acestora in practica la modul concret!

   GEMENI
   Luna Noua/Berbec va infuzeaza cu o “flexibilitate aparte”, dar si cu influxuri astrale specifice zodiei Taur, aspectate concret prin “risc de incapatanare/incrancenare” vizand propriile concepte despre viata. Aceeasi ipostaza astrala  benefica, se rasfrange asupra carierei (vizate sunt proiectele de viitor / intuitia voastra pozitiva asupra conceptului de “inedit” in desfasurarea concreta a situatiilor), iar in relatia de cuplu/familie, Luna Noua/Berbec va plaseaza intr-o “ascensiune vizibila” la capitolul iubire, totul concretizandu-se cu finalizarea pozitiva vizand idealurile ce tin de viitor. Totusi, vi se impune un “Discernamant” fundamentat pe o luciditate absoluta, atunci cand vorbim despre un echilibru constant in iubire-relatia de cuplu-sentimente concrete si sincere!

   RAC
   Luna Noua/Berbec rastalmaceste adancul sufletesc, iar realitatea ar putea devein ”distorsionata”  intr-un anumit moment al acestei saptamani. Sfatul astrelor este acela de a va ordona/risipi deopotriva si imediat pe cat posibil, tot ceea ce va poate abate de la o gandire obiectiva, pentru ca doar asa va veti regasi acel echilibru constant atat de necesar acum. In acelasi context, cariera implica la randul sau mai mult aplomb si incredere in sine, atata vreme cat dispuneti de foarte multa sustinere astrala; iar in ceea ce priveste relatia de cuplu, aceasta poate aduce in prim plan, momente ”delicate” pe care de asta data aveti obligatia de a vi le rezolva armonios absolut singuri, fara niciun ajutor din partea cuiva! Altfel talmacit……., o nevoie maxima vizand “Demnitatea” in deciziile luate, infuzate din plin cu foarte mult curaj atunci cand iubirea, reprezinta subiectul principal!

   LEU
   Luna Noua/Berbec, concluzioneaza radical/definitiv pentru cateva saptamani pe mai departe, tot ceea ce reprezentati cu adevarat la justa voastra valoare, atat in conceptul personal dar si fata de semeni; insa atentie……desavarsirea cu adevarat a acestui proces, depinde doar de voi ca nativi in tot ceea ce veti infaptui! Cariera aduce in prim plan oportunitati diverse de bun augur (gratie aceluiasi context astral), iar in relatia de cuplu/familie, astrele impun obligativitatea unei initiative armonioase, concretizata prin reluarea unor vechi relationari (chiar si in plan partenerial), totul cu nuanta de “iertare neconditionata”. Oricum, veti trai intens o “verificare profunda” la capitolul sentimente adevarate (valabila in relatia de cuplu) unde……in functie de “bunul mers ori…alterarea relatiei”…., o anumita “rutina a vietii” v-a amprentat iubirea de altadata!

   FECIOARA
   Luna Noua/Berbec detine o conotatie absolut marcanta in viata voastra personala (cu ecou indelungat si la fel de marcant in momentul in care se va produce faza de Luna Plina/Berbec); iar pe acest fundament astral cu impact major sufletesc, trebuie sa intelegeti/acceptati ca va sta in putinta sa treceti cu succes anumite teste de viata si….atat! Cariera sub amprenta conjuncturii astrale prezente, va scoate in evidenta o “inegalitate” prezenta in raportul de forte dintre voi si partenerii de afaceri; unde din pacate, voi “truditi”….iar ceilalti prospera! Relatia de cuplu este la randul sau plasata tot sub amprenta aceluiasi “dezechilibru sentimental”, unde numitorul comun necesar este “invaluit” de necunoscute/diferente vizibile; iar astrele sfatuiesc asupra unei retrospective mature asupra “primului moment in care v-ati unit iubirea ca Destin comun”!

   BALANTA
   Luna Plina/Berbec este egala cu un alai de tensiune emotionala/sentimente profunde, menite sa rascoleasca trairi pe masura contextului astral, iar de aici riscul unui dezechilibru afectiv cu implicatii firesti dar care totusi…… poate fi tinut sub control, este absolut inevitabil. Cariera vizeaza relatiile parteneriale, unde anumite asocieri nu va sunt in avantaj pe viitor, iar diplomatia (uneori in exces) trebuie sa primeze constant. In relatia de cuplu, aceeasi ipostaza astrala impune obligativitatea de a atentiona partenerul de cuplu, la respectarea numitorului comun privind echilibru constant in iubire, existand riscul a intra intr-un declin cu nuanta de…….singuratate in relatie! Atentie sporita la decizionarea finala in aceasta luna de primavara, privind iubirea!

   SCORPION
   Luna Noua/Berbec sensibilizeaza destul sanatatea (zona capului/dentara), prin prezenta unor dureri care trebuiesc tratate acum cu foarte multa seriozitate/investigatii/ tratament corect, pe termen indelungat. Cariera  este amprentata tumultos ca perioada, imprimata cu un ritm alert/tensionat (deloc pe placul vostru ca zodie); iar din punct de vedere al relatiei de cuplu, aceasta implica amprentarea iubirii/familiei cu un exces vizibil de “armonie”, al carei efect benefic sa fie resimtit la cote maxime de cei dragi. Inca reflectati “subiectiv”, asupra tributului pe care l-ati platit cu sau fara voie de-a lungul anilor in numele iubirii, iar acest lucru poate afecta major deciziile finale pe mai departe!

   SAGETATOR
   Luna Noua/Berbec vizeaza pentru voi ca nativi, mentinerea ca drept constanta a acelei stari de bine resimtita acum de organism intru totul. Cariera este marcata sub influenta contextului astral prezent, printr-o desfasurare tumultoasa, iar astrele sfatuiesc la adoptarea unei stari de calm (macar teoretic daca nu si practic); iar in relatia de cuplu, vi se impune obligativitatea unui “inedit absolut” prezent in recucerirea partenerului de viata/renasterea iubirii de altadata cu adevarat! Traiti un moment “fascinant si riscant in egala masura” la capitolul iubire amprentata major de ”Trecut”, unde tot ceea ce a insemnat “libertate negandita ci doar…..traita din plin pe atunci!.....”, nu va este de bun augur pe mai departe daca sunteti tentati sa repetati experienta!

   CAPRICORN
   Luna Noua/Berbec, readuce in prim plan marcaje ale trecutului care vor influenta sufletul in destula masura incat sa reapara “suferinte adanci”, iar sfatul astral reaminteste renuntarea la acest “trecut” in mod definitiv si irevocabil! Cariera implica o desfasurare alerta/neprevazuta/tumultoasa a activitatilor si implicit, un consum energetic pe masura, deci se impune pe cat posibil gasirea unui echilibru de protectie in acest sens. Relatia de cuplu, impune la randul sau obligativitatea de armonizare in exces a tuturor contextelor tensionate, care pot si vor apare cu siguranta in aceasta saptamana (relatia de cuplu/familie). Altfel talmacit…….sufletul pus gaj in numele iubirii dar total neconditionat……ramane valabil ca drept constanta primordiala pentru voi ca nativi, in tot ceea ce veti trai!

   VARSATOR
   Luna Noua/Berbec trebuie sa va declanseze acel “click” detinut in suflet si care vizeaza ascensiunea profesionala/cariera (detineti multa lejeritate /intuitie debordanta la capitolul comunicare/socializare, cu o concretizare efectiva prin reluarea unor contracte mai vechi, aspectate benefic de acum pe viitor). Relatia de cuplu/familia stau sub imperiul dictonului: ”Orgoliul personal trebuie inlocuit doar cu armonie/caldura sufleteasca pentru binele vostru si al celorlalti.”

   PESTI
   Luna Noua/Berbec sub amprenta Neptuniana/Pesti poate readuce in prim plan reprosuri dureroase din partea celor dragi, pe care le veti percepe mult prea personal/distorsionat ca informativ (fundal astral delicat/dificil direct raspunzator). Cariera, ofera oportunitati (segmentul financiar, unde proverbul: “Mai bine mai putin dar sigur si de durata, decat……mult si nesigur!”, va prima in mod matur. Relatia de cuplu/familia sub amprenta astrala existenta, poate nuanta atat pozitiv/negativ totul, intr-o masura cu efect resimtit din plin sufleteste; iar aici, iubirea inseamna pentru voi de acum  pe mai departe……”Intelegere matura- Credinta constanta-Rabdare de fier”, o trilogie care sta sub titulatura “Tact desavarsit!”


       


   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...