Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 29 aprilie, 6 mai 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 29 aprilie, 6 mai 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 29 aprilie, 6 mai 2017"
   Omul din afara nu- i decat o oglinda a celui dinlauntru...
   Publicat: / Actualizat:
   476 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 29 aprilie, 6 mai 2017” — Omul din afara nu- i decat o oglinda a celui dinlauntru...

   trimite

   Motto: “Omul din afara nu-i decat o oglinda a celui dinlauntru.” (Sf. Macarie cel Mare omil.XVI,7, p.109)

    “Cei ce nu stiu ca au dobandit ceva ce nu aveau, aceia nu se afla pe calea propasirii.” (Sf. Macarie cel Mare omil. XXVII, 5, p.160)


     Evenimente astrale/ Istoric astral saptamanal

      Tranzit astral saptamanal/luna mai 2017

   -    Soarele/Taur pana in 20.05.a.c./ apoi in Gemeni;
   -    Luna Plina/Scorpion  10.05.a.c. / Luna Noua/Gemeni 25.05.a.c.;
   -    Mercur/Gemeni intra in tranzit direct din 04.05.a.c./ apoi in Taur pastrand acelasi tranzit direct pana in 16.05.a.c.;
   -    Venus/Berbec tranzit direct toata luna mai a.c.;
   -    Marte/Gemeni tranzit direct toata luna mai a.c.;
   -    Jupiter/Balanta retrograd toata luna mai a.c.;
   -    Saturn/Sagetator retrograd toata luna mai a.c.;
   -    Uranus /Berbec retrograd toata luna mai a.c.;
   -    Neptun /Pesti toata luna mai a.c.;
   -    Pluto /Capricorn aparent in retrogradanta toata luna mai a.c.;
   -    Nodul Nord/Lunii in Leu (din 28.04.a.c. pentru o perioada de doi ani pe mai departe) vizand Sensul Vietii;
   -    Nodul Sud/Lunii in Varsator (din 26.04.a.c. pentru o perioada de doi ani pe mai departe) vizand Pedeapsa in viata;

   Ambele aceste doua Noduri Lunare situate in lacasuri zodiacale diferite si avand o conotatie distincta fiecare, vor influenta major/radical atat zodiile gazda cat si celelalte zodii deopotriva; mesajul cuvantand foarte clar: “Stralucirea in adevaratul sens al cuvantului (Nodul Nord /Lunii in Leu) versus a ramane umili in tot ceea ce traim/infaptuim (Nodul Sud/Lunii in Varsator)!” Deci…din nou testari karmice, dar de asta data cu o decizie finala/ corecta atat in ceea ce ne priveste, dar si…din partea astrelor fata de noi ca nativi zodiacali.

   Istoric astral saptamanal

   Un final de primavara 2017 amprentat constant  cu o nuanta de Neprevazut, un context in care…”Parfumul coplesitor al salcamilor innebuniti de atata iubire cu mult inainte de vreme…, il va precede pe cel al teilor, recunoscut pe drept cuvant…afrodisiacul cel mai greu de indurat pentru cei singuri fara de iubire…; sau de ce nu?..., pentru unii dintre noi mireni de rand pana la urma, de asta data insemnand renasterea cu adevarat la viata, gasind intr-un final acea ”Iubire si Iertare” de care avem atata nevoie pentru a trai impliniti!”

   BERBEC
   Finalul de Aprilie si debutul acestui Mai invaluit in toata splendoarea forilor, sosesc deopotriva cu adevarate “revelatii” care vizeaza obtinerea reusitei printr-o franchete absolut tipica voua ca native (semn de foc), dar si cu un anume “tribut” la capitolul stres! Se va consuma o perioada cu ecou pana la inceputul primelor luni de vara, in care relationarea pe toate segmentele de viata reprezinta subiectul principal, iar deciziile luate acum vor cantari enorm pe mai departe in “Balanta vietii voastre!” Pe segmentele Cariera/profesie/financiar, aici va doriti si bizar sau nu…veti fi cu adevarat ”curtati” de foarte multi parteneri (22-23.05.a.c. zile propice), dar raspunsul definitiv la acest context il veti resimti cu adevarat abia spre finalul lui Florar (28-29.05.a.c.). Astrele va atentioneaza asupra riscului generat de tentatii care mai de care in investitii si va recomanda foarte multa rabdare/justete la capitolul “achitare a datoriilor mai vechi inaintea noilor investitii”! Sanatatea este si ea vizata in aceasta perioada prin dictonul “Efort versus Relaxare (odihna concreta)”, mai ales pe segmentul cardio-vascular.
   Karmic: Nodul Nord al Lunii/Leu va amprenteaza cu o detasare fata de tot ceea ce va este “toxic” mai ales in  comunicare, iar pe de alta parte, aveti o nevoie acerba in a va asculta/respecta deopotriva semenii, atunci cand au ceva de cuvantat (adica foarte multa rabdare, ceva atipic pentru voi ca zodie), mai ales in relatia de cuplu/familie.

   TAUR
   Un debut de Mai destul de “firav” aspectat atat la propriu cat si la figurat, amprentat cu o tensiune vizibila in tandem cu nevoia de foarte multa luciditate la capitolul ”Trup-Suflet”, pentru a putea face fata pe mai departe efortului necesar volumului de munca impus. De aici, exista riscul de amalgamare sau tratare in mod egal a ceea ce inseamna “iubirea/familia si cariera/profesia”, un context de viata in care puteti gafa cu brio si nu este cazul! Cariera/profesia/banii, toate se vor derula intrun ritm mult prea alert pentru voi ca nativi, iar o temperare autoimpusa v-ar prinde bine, mai ales ca doar asa veti putea depasi acele momente  cu nuanta de “poticnire pasagera” si…atat! Sanatatea impune si ea foarte mult autocontrol asupra stresului (episoade aspectate prin tahicardii/aritmii), care nu trebuie sa va panicheze dar nici sa le ignorati.
   Karmic: Nodul Nord al Lunii/Leu vizeaza familia in special, concret prin resimtirea unui entuziasm aparte in mijlocul celor dragi, iar pe acest fundament sufletesc armonios intru totul, trebuie sa acceptati just glasul sufletului care cuvanta acum incotro trebuie sa va indreptati pasii, pentru ca totul sa fie bine pe mai departe.

   GEMENI
   Finalul de primavara se axeaza in mod concret pe o “comunicare absolut fireasca/constanta”, existenta pe toate segmentele de viata, dar…in special la capitolul relatie de cuplu/famili, luand in calcul faptul ca in acest an 2017, zodia voastra este impulsionata in exces cu acea “libertate” atat de mult dorita/asteptata, prin care sa va puteti deschide cu adevarat sufletul si inima fara retineri! Atentie insa la acea “diplomatie sufleteasca” pe care aveti obligatia sa o raspanditi pe toate segmentele de viata si aspectata printr-o “armonie distincta”! Cariera/profesia/banii, sunt segmentele de viata in care v-ati simtit de-a dreptul “coplesiti/vlaguiti” de testarile karmice prezente pana in acest moment in viata voastra, dar de acum pe mai departe (luna Mai) osteneala sufleteasca va va fi rasplatita cu acel “moment de glorie personala”, context cu ecou pana in debutul verii (inclusiv luna iunie) si deopotriva cu concluzia vizibila: “Infrangerea efectiva a adversarilor printr-o combativitate absolut forte ”daruita de sustinerea astrala pozitiva si cu un moment  de zile mari in data de 20.05.a.c. Sanatatea vizeaza echilibrul “Minte-Trup-Suflet” si punerea in aplicare a tot ceea ce inseamna “orice remediu spre binele meu”!Karmic: Invatati sa multumiti cu glas tare atat lui Dumnezeu cat si semenilor de rand pentru binele facut, caci nu va cade rangul…, iar Nodul Nord al Lunii/Leu, cuvanta pentru voi  despre reusita inregistrata in colaborare cu ceilalti si nicidecum…de unul singur!

   RAC
   Finalul primaverii acestui an 2017, reprezinta pentru voi un context interesant/marcant printr-un radical absolut, unde pe tot parcursul acestei luni veti resimti din plin /vizibil inlocuirea “timiditatii cu o indrazneala ce va este destul de atipica”; iar pe acest fundal pot exista eventuale “conflicte deschise” care impun o decizionare clara atat pe segmentele de viata importante cat si in banalul cotidian. Oricum, acest Florar va linisti tumultul trairilor existente si va oferi foarte multe explicatii care va vor satisface pe deplin nelinistea sufleteasca (relatia de cuplu/familia cu predilectie). Cariera/profesia/banii vor fi amprentate cu acelasi “ritm alert in desfasurare”, iar pe acest fundal totul trebuie aprofundat just/corect si cu foarte multa rabdare, luand in calcul faptul ca luna Mai pentru voi ca zodie, aduce  per ansamblu o nuanta de ”ascensiune pozitiva”, dar conditionata de eliminarea acelei doze de ranchiuna exprimata fata de oricine! Sanatatea este aspectata frumos in aceasta luna, un final de primavara pe care ar trebui sa-l resimtiti drept ”balsam sufletesc” bine venit pe fondul stresului existent pana acum in viata voastra.
   Karmic: O sustinere Divina prezenta la fiecare pas facut, dar care atentioneaza asupra a “cat puteti duce pe umerii vostri din punct de vedere al sustinerii relatiei de cuplu/familie”; iar Nodul Nord al Lunii/Leu cuvanta despre “lectia stabilitatii materiale” cu efect de renastere concreta in propria voastra mentalitate.

   LEU
   Finalul primaverii va plaseaza intr-o postura de “cirac/novice”, vizand cunoasterea aprofundata a propriei voastre persoane, insa de asta data cea de acum (Nodul Nord al Lunii/Leu), unde aveti de invatat/reanvatat capitole karmice care cuvanta despre acea nevoie acerba la capitolul incredere absoluta in sine si vointa, prezenta acestor doua elemente esentiale influentandu-va major deciziile pe viitor. Aici exista un risc major aspectat delicat/sensibilizat pe segmentul relatie de cuplu/iubire, unde de-a lungul anilor sinceritatea a devenit extrem de fragile (voi purtati vina), iar astrele atentioneaza asupra acestui aspect si indeamna/obliga la “tamaduirea” acestei sinceritati fara de care nu puteti sa va recapatati linistea, ba chiar…va puteti pierde iubirea definitiv! Cariera/profesia/banii stau in acest final de primavara sub titulatura de “contradictoriu” prezent la fiecare pas facut, iar obligativitatea voastra ca nativi cu o conotatie absolut esentiala, consta in bazarea pe propriile voastre concepte/decizii juste si inedite acum, pentru ca astfel viitorul sa poata fi amprentat de “noua voastra viziune asupra vietii intru totul”! Sanatatea implica multa prudenta mai cu seama in debutul acestei luni, unde echilibrul “Minte-Trup-Suflet” trebuie armonizat constant, iar odihna trupului/gandului trebuie just respectata si considerata drept “Mana Cereasca!”
   Karmic: Destinul in tandem cu inteleptirea Saturniana continua sa va testeze (cel putin sase luni pe mai departe), prin lectii karmice care se cer puse in practica, iar Nodul Nord al Lunii/Leu cuvanta despre o trilogie distincta” trup-sanatate-suflet”, context in care timp de doi ani pe mai departe aveti obligativitatea de a analiza just/concret aceasta noua viziune armonioasa privind viitorul vostru!

   FECIOARA
   De toate si din toate…prezente intrun constant neprevazut, rastalmacit coplesitor cu o gratie desavarsita…unde nimic nu pare nou si totusi…, bizar sau nu urmeaza un moment de adevarat “respiro” resimtit pe deplin si cu rasfrangere vizibila pe toate segmentele de viata! Capitolul relationare (relatia de cuplu/familie) impune si el o abordare obiectiva aspectata prin “lasarea lucrurilor sa curga asa cum sunt acum…”; iar pe de alta parte, mentinerea ca drept constanta a acelei griji fata de voi si atat, neuitand ca si voi existati! Cariera/profesia/banii sunt amprentate in acest final de primavara printr-un grad ridicat (tonalitate accentuata in forte) vizand modul prin care va exprimati de acum pe mai departe strategiile pe care va bazati,o expansiune de zile mari a carei titulatura reprezinta “recunoasterea nivelului de munca just pretuit, recunoasterea propriilor capacitati profesionale si nu in ultimul rand…, recunoasterea deplina a calitatilor de necontestat” toate acestea intr-un final versus “lasarea masca a rivalilor” indiferent de ce soi in ale blocajelor vor mai genera (21-23.05.a.c.). Sanatatea per ansamblu va ofera deja o intuitie destul de clara asupra celor ce inseamna “puncte sensibile “pentru voi, iar de aici obligativitatea ce vi se impune, vizeaza tratarea cu corectitudine a stresului resimtit si deopotriva a unor “raceli pasagere instalate ad-hoc”!
   Karmic: Nodul Nord al Lunii/Leu insista pe “sustinerea cu o indrazneala pe masura” in tot ceea ce gandeste/doreste adancul vostru sufletesc, iar karmic, urmeaza o saptamana absolut decisiva in tot ceea ce aveti de indeplinit, tinand cont de un amanunt absolut vital: “Destinul v-a incercat pana acum din greu…dar tot el este acela care va ajuta radical/major pe mai departe!”

   BALANTA
   Relationarea face jocurile pentru voi in aceasta luna de Mai, dar conditia de reusita deplina in toate depinde doar de voi si anume…”propriile voastre dorinte versus ceea ce primiti din partea celorlalti!” Trecutul se aseaza la locul cuvenit, iar prezentul se contopeste armonios cu viitorul intr-o nuanta pozitiva si cu bucuria de a trai din nou cu adevarat viata (un ecou valabil pentru nu mai putin de zece ani pe mai departe). Cariera/profesia/banii atentioneaza asupra unui anume risc, aspectat prin rutina si care, va tinde spre amprentarea negativa a parteneriatelor; deci bine venita v-ar fi o analiza justa/constanta pe aceste segmente. Financiar, deopotriva este bine venita o “espectativa inteleapta” la capitolul investitii, macar pana in debutul toamnei 2017. Sanatatea impune odihna preventiva in tot ceea ce traiti si un echilibru pozitiv/constant vizand “Mintea-Trupul-Sufletul”.
   Karmic: Protectia Divina va amprenteaza cu mult benefic prin mana Destinului, iar Nodul Nord al Lunii/Leu, cuvanta despre acel parfum de bun augur” existent intr-un neprevazut in care voi sunteti acum… cei care dicteaza totul!

   SCORPION
   O renastere/revigorare in relatia de cuplu/iubire, sub amprenta unui “Florar” care isi merita pe deplin titulatura si care deopotriva, se va dovedi de bun augur prin tot ce veti dori a trai pe mai departe. Iubirea capata acum o alta dimensiune in viata voastra, unde armonia/romantismul sunt in deplin tandem cu disciplina, de asta data aspectata fara a fi “impusa!” Cariera/profesia/banii, segmente de viata unde si aici finalul de primavara cuvanta pozitiv (23.05.a.c.) moment pozitiv de mare gratie in debutul unui proiect major dar cu decizie inteleapta abia la finalul lunii (28-29.05.a.c.); iar cat priveste partea financiara, aici banii “vin si pleaca in egala masura“, dar veti gasi modul de a-i putea gestiona corect spre a nu va dezechilibra financiar. Sanatatea va va incerca in cea de-a doua jumatate a lunii printr-un episod de “osteneala” la capitolul energie interioara, pe care o risipiti din greu in debutul acestei luni de Mai.
   Karmic: Tot ceea ce daruti de acum pe mai departe absolut neconditionat, Dumnezeu prin mana Destinului va reintoarce fara limita in a darui; iar Nodul Nord al Lunii/Leu vizeaza o redefinire radical (pentru un an si jumatate) pe tot ce va hraneste pozitiv sufletul si recastigarea in surplus la capitolul incredere in sine.

   SAGETATOR
   O socializare expansiva cu parfum de Mai…, unde totul per ansamblu este bine aspectat, dar cu conditia de a nu deveni cateodata…ipohondri! Multa rabdare /cumpatare in cuvantarea ideilor infuzate cu un aplomb deopotriva expansiv (mai ales in relatiile cu superiorii), totul doar spre binele vostru, unde  de acum pe mai departe veti resimti o concluzionare treptata, cu pasi marunti dar siguri in ceea ce va doriti (22-23.05.a.c. zile propice). In relatia de cuplu/iubire, atentie la o dialogare cu tenta de “imperativ” si in egala masura la riscul ca acel parfum naucitor al salcamilor innebuniti de atata iubire…sa nu va rataceasca pasii! Cariera/profesie/bani reprezinta segmente de viata unde puteti resimti un oarecare “balans intre pozitiv /negativ”, dar per ansamblu lucrurile sunt bine aspectate, atata vreme cat veti gasi aceeasi lungime de unde printre colaboratori, iar banii sa nu mai reprezinte un “stres major”. Sanatatea vizeaza episoade destul de disconfortante pe segmentele odihna resimtita cu adevarat, migrene (in debutul lunii) si de aici concluzia autoimpunerii unui echilibru macar teoretic daca nu si…practic!
   Karmic: Renuntati definitiv la acele intrebari in exces vizand temeri personale nefondate cu adevarat, pentru ca va influentati norocul in mod negativ, iar Nodul Nord al Lunii/Leu cuvanta clar pentru voi despre acea expansiune amintita deja, dar care acum vizeaza perfectionarea in cariera si o creativitate de zile mari.

   CAPRICORN
   Finalul de primavara  2017 este aspectat pentru voi ca zodie chiar din primele zile ale acestui Florar, sub forma unei “balante” a carei inclinare spre pozitiv/negativ depinde doar de voi, in contextul in care va sta in putere sa atrageti binele la fiecare pas facut! Pe acest fundal, in relatia de cuplu/iubire veti actiona “revolutionar”, adica acel timp acordat/daruit cu tot sufletul in asteptarea unei prviri…unui alint din partea partenerului/partenerei deja…a expirat; iar de aici stiti concret ce aveti de facut pe mai departe! Cariera/profesia/banii , toate aceste segmente de viata se vor derula in acest final de primavara sub dictonul” Capra neagra cu genunchii zdrobiti nu renunta niciodata la lupta pana nu ajunge in varf!”, o ipostaza absolut definitorie pentru zodia voastra; dar tinand cont de atentionarea astrala  care cuvanta: ”rabdare constanta si incredere absoluta in propriile voastre forte”. Sanatatea vizeaza si pentru voi in mod direct  echilibrul constant la capitolele “Alimentatie-Relaxare-Munca”, luand in calcul adevarata cascada de obiective propuse si efectul ostenitor asupra voastra!
   Karmic: Nodul Nord al Lunii/Leu cuvanta despe un moment “atipic” voua ca zodie la capitolul “Singuratate versus prezenta constanta intre semeni”, iar din alt punct de vedere, tot ceea ce va doriti se va indeplini, insa… cu conditia vitala de a va raporta just fata de semeni si inteleptirea desavarsita vizand menirea voastra pe pamant cu adevarat distincta, lucru ce nu poate fi desavarsit decat prin…Credinta!

   VARSATOR
   Luna Mai aduce pentru voi o expansiune in idei, acceptate pozitiv de semeni si care va avea un efect benefic intru totul pe viitor (o indreptare corecta a pasilor ce trebuiesc facuti, un sentiment reciproc resimtit la capitolul afinitate, raportat la persoane carora nu le-ati acordat importanta si invers). Cariera/profesia/bani sunt segmente aspectate destul de firav pentru inceput (anumite concepte personale pot fi privite cu neincredere din partea semenilor), dar momentul vostru de gratie in acest context va fi prezent in zilele de 22-23.05.a.c., cand meritul personal va va fi recunoscut oficial. Atentie la capitolul finante, unde banii “vin si se duc”, iar o gestionare matura v-ar prinde foarte bine! Sanatatea vizeaza echilibrul “Minte-Trup-Suflet” versus efortul psihic-trupesc-odihna adevarata.
   Karmic: Multa nevoie de precautie in trierea contextelor de viata amprentate major cu neprevazut, iar in contextul in care voi ca zodie sunteti gazdele Nodului Sud al Lunii (Pdeapsa in viata), aici acesta cuvanta despre reorientarea pozitiva prezenta radical in tot ceea ce reprezinta parteneriate, context in care vi se impune recunoasterea cu glas tare a meritului comun si nicidecum de unul singur, cum poate ati mai facut-o!

   PESTI
   Un debut de luna Mai amprentat concret cu disconfort/teama, totul generat de premonitii care va pot sensibiliza in exces! Comunicarea este deficitara gratie acestui moment absolut delicat, iar astrele sfatuiesc la o remontare psihica autoimpusa si multa gandire obiectiva inainte de a cuvanta. Cariera/profesie/bani, segmente de viata unde exista destula incertitudine in tandem cu blocaje care influenteaza negativ totul, dar ar trebui sa intelegeti ca sunt doar “episoade pasagere” si finalul va fi unul pozitiv. Sanatatea cuvanta  prin glasul propriului vostru guvernator zodiacal Neptun/Pesti: “Cand corpul da semne de osteneala, ascultati-l si considerati-l o prioritate absoluta!”
   Karmic: Nodul Nord al Lunii/Leu impune o schimbare radicala aspectata printr-o “iesire la rampa in mod concret” vizand viata intru totul, iar karmic…nu uitati ca accesul intr-o nuanta de foarte in lumea iubirii, va poate tamadui absolut toate durerile!

                            

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...