Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 5 februarie, 11 februarie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 5 februarie, 11 februarie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 5 februarie, 11 februarie 2017"
   Atat saptamana pe care o analizam, dar si luna februarie pana la final se mentine pe drept cuvant o perioada amprentata de neprevazut!
   Publicat: / Actualizat:
   1.744 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 5 februarie, 11 februarie 2017” — Atat saptamana pe care o analizam, dar si luna februarie pana la final se mentine pe drept cuvant o perioada amprentata de neprevazut!

   trimite

   Motto:“Cel ce’si resimte linistea sufletului precum vuietul unei furtuni……, niciodata nu’si va putea asculta cu adevarat glasul inimii, iar pe mai departe in tot ce va trai si infaptui deopotriva, nu va insemna decat o gradina inflorita peste care din pacate……furtuna vietii si’a asternut din plin acea mantie dantelata cu pietre far’ de stralucire!”Marusia

   Evenimente astrale / Istoric astral saptamanal-Generalitati luna februarie 2017

   Un tablou astral extrem de tensionat si aspectat dupa cum urmeaza:
   -Jupiter/Balanta aparent retrograd pentru destula vreme pe mai departe;
   -3 planete in Berbec, dintre care Marte-Venus continua sa infuzeze forta in exces;
   -Pluton se alatura si amprenteaza cu foarte multa presiune;
   -Soarele situat la punct de mijloc pe axa Saturn-Marte;
   -Luna Neagra aflata inca la punct anaretic;
   -Eclipsa de Luna Plin prin penumbra in Leu/11.02.2017 (eveniment astral care impune o reanalizarea matura asupra a tot ceea ce traim, pentru a putea beneficia de influxurile pozitive ale acestei Luni Pline/Leu, menita sa nu aduca schimbari majore in viata nativilor, ba din contra sa “domoleasca” ceea ce nu putem gestiona corect);

   Istoric astral saptamanal/Generalitati luna februarie 2017

   Atat saptamana pe care o analizam, dar si luna februarie pana la final (cum precizam si in editia anterioara), se mentine pe drept cuvant o perioada amprentata din plin cu acel “Neprevazut aflat intr-un continuu balans!”; un context in care “apogeul la capitolul incertitidine” va fi atins din plin si resimtit intr-o nota cu adevarat ”forte” de absolut toate zodiile. Practic, acea forta in exces generata de Marte –Venus ambele in Berbec, nu poate fi gestionata/directionata acolo unde trebuie si mai ales….cum trebuie; totul consumandu-se pe un fundal astral extrem de “fragil”, unde din pacate pentru toata lumea in egala masura: “Intuitia care ar trebui sa primeze pozitiv, este confundata cu primul impuls de moment absolut negativ”, sub influenta caruia (din pacate) se va actiona pe toate segmentele de viata. Altfel talmacit, este vorba despre prima saptamana din acel “cvartet prezent in luna lui Fereca si Desfereca”, un debut al unei perioade infuzata maxim negativ, absolut coplesitoare/presanta in mod constant; si al carei “prim moment de respiro” il va constitui Eclipsa de Luna Plina prin penumbra/Leu din 11.02.2017, cand lucrurile par a se mai domoli, urmand ca linistea cu adevarat sa se instaleze in vietile noastre abia in 26.02.2017 (Eclipsa anuala de Soare cu Luna/Pesti). De retinut pentru toata lumea faptul ca: “Ambele Eclipse consumate in aceasta ultima luna de iarna, detin cu adevarat acel rol de ”Tampon astral benefic” in tot acest tumult efervescent prin trairi, un context in care care absolut toate zodiile vor avea de trecut un Test major privind anul 2017!”

   BERBEC
   O perioada de apogeu, un adevarat “camp de lupta” vizand rasfrangerea propriului orgoliu pe toate segmentele de viata! Nu lasati insa “garda jos” indiferent de natura/forta reprosurilor care va sunt aduse si apelati la “vigilenta constanta”. Luna Plina/Leu (Eclipsa) vizeaza pentru voi relatia de cuplu, unde veti gasi acea metoda /numitor comun necesar, pentru ca relatia cu partenerul de viata sa fie comoda/acceptata in mod egal, pentru fiecare in parte. Financiar, foarte multe oportunitati cu sustenabilitate pe intreg anul 2017, dar cu conditia unei gestionari obiective.

   TAUR
   Multe lectii de viata cu rasfrangere directa asupra “comunicarii”, prin care veti resimti o trecere la un nivel superior in ceea ce reprezinta propria voastra gandire fata de “Suflet-Minte-Trup”; atat in relatia de cuplu, dar per ansamblu si in tot ceea ce inseamna viata voastra. Luna Plina/Leu (Eclipsa) va ofera posibilitatea aflarii acelui echilibru constant pe mai departe, context in care componentele existente sunt aspectate prin “probleme de viata si cele strict personale”!

   GEMENI
   Din pacate pentru voi ca nativi, se pare ca inca nu ati reusit a invata “corect” anumite lectii de viata traite in 2015-2016, iar acum consecintele sunt vizibile, prezente in trairi nuantate din plin cu acel “Neprevazut” care tensioneaza/provoaca atat segmentul profesional cat si cel privind relatia de cuplu. Veti resimti de foarte multe ori, “lipsa” acelei sustineri dorite/necesare atunci cand va veti afla in postura de “judecatori proprii” vizand contexte majore de viata!

   RAC
   Aceasta ultima luna de iarna, va amprenteaza cu o atitudine contrara, in total dezacord cu tot ceea ce inseamna viata/trairi, influentandu-va dezavantajos pe parcursul acestui an! Luna Neagra se va alatura acestei ipostaze astrale dificila cu adevarat, oferindu-va surprize cu nuanta de “inaccesibilitate si extreme“, prezente in tot ceea ce se consuma; iar ceea ce reprezinta ”Norocul prezent in preajma voastra” nu va fi resimtit decat daca” veti renunta la acel “Chin sufletesc” pe care vi-l alimentati continuu, cu buna stiinta!”

   LEU
   Norocul isi calculeaza foarte bine pasii pe care ii are de facut in favoarea voastra pe parcursul acestei ultime luni de iarna, iar daca nu ati stiut sa-l vizualizati sufleteste asa cum se cuvine, va reveni in viata voastra abia in……2019! Inca va simtiti vlaguiti de acea energie interioara consumata in 2016, iar astrele sfatuiesc spre o regandire/actionare pozitiva asupra echilibrului emotional, unde esentiala este “recapatarea increderii pe segmentul “iubire”; concret ceea ce reprezinta cu adevarat “a te indragosti” si nicidecum “dragostea per ansamblu”! Luna Plina in propria voastra zodie(Eclipsa), soseste pentru voi cu doua mesaje aspectate pe cat de “misterios”, pe atat de greu in a fi “decriptate”, respectiv: “Iertati-va o data pentru totdeauna pe voi insiva, pentru ca doar asa Trecutul se va inchide definitiv si se va vindeca, iar dictonul “Eu versus ceilalti”, vizeaza ceea ce voi oferiti si ce primiti in schimb, pe segmentul relationare intru totul.”

   FECIOARA
   O perioada cu durata pana la final de luna, “dantelata si brodata” din plin cu incercari pe toate segmentele de viata, contexte in care mare atentie trebuie acordata “aplombului” cu care va avantati/angajati in proiecte de anvergura (aici parcurgeti deja acea etapa in care verificati amanuntit resursele necesare pentru viabilitatea/sustenabilitatea propiectelor). Luna Plina/Leu(Eclipsa) aduce oarecum in viata voastra acea “tamaduire sufleteasca mult asteptata”, cu rasfrangere atat pe relatia de cuplu unde veti regasi acele “amanunte pierdute din vedere” privind definirea fireasca a partenerului de viata, dar si pe alte segmente de viata in care veti renunta de acum pe mai departe la ceea ce reprezinta “detaliere excesiva”, acceptand faptul ca”: Ceea ce nu poate fi aprofundat, asa trebuie sa ramana, chiar daca acest context de viata impune totusi o decizionare majora din partea voastra! Aceasta este de fapt “Testarea majora” din 2017, axata pe relatiile mature unde cate ceva….. mai poate fi salvat sau dimpotriva…..se impune Finalul in relationare!”

   BALANTA
   “Reprosuri peste reprosuri” prezente in relatia de cuplu, context in care comunicarea este distorsionata si uneori …..aproape inexistenta! Atentie la acest aspect negativ cu rasfrangere treptata asupra tuturor segmentelor de viata si nu in ultimul rand, cu ecou in aceeasi masura pe parcursul intregii luni februarie. Jupiter/Balanta aparent retrograd in opozitie cu Marte-Venus ambele in Berbec, constituie pentru voi ca nativi un rastimp in care dictonul “Eu versus toti ceilalti vizand Binele meu personal!”, va reprezenta o constanta de baza foarte presanta si riscanta in egala masura!

   SCORPION
   Va doriti cu adevarat regasirea propriei identitati, dar pentru a reusi acest lucru trebuie sa va echilibrati acea armonie dintre “Suflet- Minte-Trup!” Astrele va sustin prin mesaje Divine clare in tot ceea ce aveti de facut, dar deopotriva atentioneaza asupra unor momente in care “deciderea corecta” poate fi amprentata de “teama fata de Trecut!” Luna Plina/Leu(Eclipsa) vine pentru voi cu resimtirea acelei vindecari privind acelasi “Trecut” si implicit, cu o intuitie pozitiva insotita de perseverenta maxima pe doua segmente de viata foarte importante, cel profesional si relatia de cuplu.

   SAGETATOR
   Surprize nuantate cu “incertitudine” la capitolul cerinte din partea celor dragi, unde se impune obligativitatea unei comunicari transparente si corecta, aspectata simplu prin: ”Intreb ce vrei ca sa stiu ce sa-ti raspund!” Atentie insa la acel grad de “intoleranta Saturniana” care infuzeaza negativ segmente de viata importante; totul pe un fundal in care, totusi, vi se deschid foarte multe cai accesibile vizand rezolvarea unor blocaje delicate! Data de 21.02.2017, reprezinta pentru voi ca nativi o zi cu incarcatura Divina maxima si benefica la superlativ, atata vreme cat pe segmentul parteneriate/relationare cu o gama larga de persoane care poate nu detin un rang/imagine sociala extraordinara; acestea au totusi posibilitatea de a va putea ajuta cu adevarat in situatii dificile.

   CAPRICORN
   “Blandete- Rabdare- Maturitate” reprezinta acel “trio” extrem de generos/cerebral, pe care nativii vor trebui sa-l daruiasca din plin relatiei de cuplu si familiei; negandind sub nicio forma “cat daruiesc ei in dragoste si…..cat sau daca primesc ceva la randul lor!” Acceptati realitatea dura vizand faptul ca “Genul vostru de iubire” pe care-l daruiti, este total de neinteles pentru partener, atata vreme cat este “crunt de sincer” si aspectat la un nivel mult prea superior pentru cei pamanteni! Financiar, beneficiati de sustinere astrala pozitiva, dar cu conditia de a va regandi “Intelept” strategiile pe mai departe, vizand acest segment. Luna Plina/Leu(Eclipsa), vine pentru voi ca nativi cu obligativitatea de a va pretui la justa valoare pe care o meritati si deopotriva, cu atragerea in viata voastra prin tot ceea ce traiti, doar a ceea ce inseamna/resimtiti drept “bine efectiv”, eliminand definitiv ceea ce va este “nociv”!

   VARSATOR
   Instinctul va dicta pe mai departe in decizii, iar Diplomatia in comunicare nu trebuie sa lipseasca din peisaj sub nicio forma! Inca va aflati sub influxurile pozitive ale fazei de Luna Noua in propria voastra zodie, care va impulsioneaza benefic (chiar in exces uneori) si va ofera o energie mentala maxima, pe care insa trebuie sa o distribuiti corect pe toate segmentele de viata. Luna Plina/Leu(Eclipsa), vizeaza concret relatia de cuplu, unde va macina “ce doriti si ce primiti (daca primiti, exact ca si la Capricorn); moment astral delicat in care de asta data veti “impune concret” anumite angajamente cu obligativitatea in a fi respectate de ambele parti! Incercati sa va “indulciti”….. acel curaj necesar in a fi mai “romantici” la capitolul comunicare, luand in calcul ca va este de real folos pe mai departe acest lucru, atat pe segmentul professional, cat si in relatia de cuplu.

   PESTI
   Comunicarea reprezinta arma benefica si de baza, in egala masura, pentru toate segmentele de viata in 2017, iar Diplomatia nu trebuie omisa nicicum! Energetic, pana la cea de a doua Eclipsa din aceasta luna (Eclipsa anuala de Soare cu Luna /Pesti 26.02.2017), inca oscilati major intre “posibil si imposibil!”; ceea ce obliga la o discutie sincera cu voi insiva, mai cu seama ca vor exista destule marcaje Karmice deloc intamplatoare si a caror concluzie finala, este acel Indemn de a merge mai departe in tot ce va doriti, doar pe mana Destinului! Luna Plina/Leu(Eclipsa), soseste pentru voi ca nativi cu sfatul de a nu va mai auto-victimiza in exces (mai ales in relatia de cuplu unde exista tendinta de a forta anumite lucruri) si a lasa lucrurile sa curga asa cum sunt aspectate, pentru ca din nou si aici cuvanta doar Destinul!

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...