Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Horoscop

Horoscop saptamanal, 6 mai, 13 mai 2017

Publicat: / Actualizat: /
Horoscop  saptamanal, 6 mai, 13 mai 2017
'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 6 mai, 13 mai 2017"
Daca noi cei pamanteni de rand nu putem gasi calea spre linistea sufletului, cel numit Destin gaseste un moment din viata noastra in care nu doar cuvanta ce avem de facut pe mai departe dar si indreapta pasii pe un drum cu adevarat just
Publicat: / Actualizat:
1.474 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 6 mai, 13 mai 2017” — Daca noi cei pamanteni de rand nu putem gasi calea spre linistea sufletului, cel numit Destin gaseste un moment din viata noastra in care nu doar cuvanta ce avem de facut pe mai departe dar si indreapta pasii pe un drum cu adevarat just

trimite

Motto: “Daca noi cei pamanteni de rand nu putem  gasi calea spre linistea sufletului, cel numit Destin gaseste un moment din viata noastra in care…nu doar cuvanta ce avem de facut pe mai departe… dar si indreapta pasii pe un drum cu adevarat just, spre a ne regasi ceea ce cautam; reusind astfel  a completa acel “vid” existent de multa vreme in noi …si care ne dezechilibreaza “firescul vietii fiecaruia”! Marusia

Evenimente astrale  / Istoric astral saptamanal

Tabloul astral din aceasta saptamana, este prezent intr-o configuratie nu doar interesanta ci  absoluta distincta, avand in vedere  influenta planetelor care se vor afla in ipostaze atat dificile (careu/opozitie astrala) dar si positive (Trigon astral); insa cel mai amprentant eveniment astral care va reprezenta cu adevarat un moment de “revolutie sufleteasca”, este cel aspectat prin producerea simultana a fazei de Luna Plina/Scorpion si schimbarea lacaselor zodiacale pentru cele doua Noduri Lunare (Nodul Nord/Leu si Nodul Sud/Varsator) cu durata de un an si jumatate pe mai departe, in data de 10.05.a.c.Concret insa, lucrurile stau dupa cum urmeaza:
-    Influenta Mercuriana icepe sa se detensioneze (intra deja in tranzit direct dupa care va poposi in zodia Gemeni);
-    Venus/Berbec  desi in tranzit direct(15.05.- 25.05.a.c.), cuvanta atat despre contexte pozitive/negative;
-    Jupiter/Balanta opozitie Venus/Berbec versus tensionarea maxima la capitolul dorinte personale percepute injust/superficial de ceilalti;
-    Pluto/Capricorn careu Vensu/Berbec o ipostaza astrala benefica in cele din urma, unde concret vom avea obligativitatea de a trai tot ceea ce dorim prin prisma celor de langa noi, iar raspunsul pe care il asteptam sa ni-l dam singuri de asta data;
-    Marte/Gemeni o activitate de-a dreptul tumultoasa, infuzand cu o amprenta dificil aspectata capitolele (comunicare/dialog,respectul dorit versus cel primit, blocaje ”flancari” in aplombul resimtit la capitolul curaj spre a ne adapta situatiilor dificile, dar si un moment benefic atunci cand Justitiarul Jupiter/Balanta realizeaza un Trigon astral cu acelasi Marte/Gemeni, urmand o stare de lejeritate/facilitate la capitolul “informatii puse in practica absolute solid argumentate si de necontestat din punct de vedere al partenerilor/semenilor/familie).

Istoric astral saptamanal

Un moment de referinta atat la nivel astral dar si resimtit in egala masura de fiecare zodie in parte, un context cu preambul si ecou ca perioada de cateva zile, in care Luna Plina /Scorpion va intensifica un intreg alai de temeri/incercari din viata care ne-au situat deseori la limita extremului, dorinte blocate de neimpliniri karmice, toate acestea generate de un moment cu adevarat delicat si, conducand spre un final efectiv disconfortant, cu rasfrangere dificila pe toate segmentele de viata. Cat priveste noua ipostaza zodiacala a celor doua Noduri Lunare acum in postura de Nodul Nord al Lunii/Leu(Sensul vietii) si Nodul Sud al Lunii/Varsator (Pedeapsa in viata), ambele vizeaza “Renuntarea definitiva in acea cautare” acerba/ostenitoare peste masura…”, vizata fiind speranta de a gasi fiecare ceea ce-si doreste enorm, dar care din pacate…nu detine nici pe departe un minim de fundament solid in definitia sa; iar de aici, aparitia unui risc major pentru toate zodiile sa renunte cu buna stiinta la sansa acordata acum de astre, deci altfel talmacit…dam cu piciorul Norocului care ne curteaza in acest an pentru a treia oara in viata, o sansa cu adevarat rara!

BERBEC
Cele doua evenimente astrale majore vor marca intr-un mod major pentru voi toate segmentele de viata (10/11.05.a.c. zile decisive). Titulatura acestora este aceea de ”Radical concret aspectat la capitolele parteneriate si rasfrangerea acestora pe celelalte capitole de viata, unde dintre toate sanatatea poate readuce in prim plan o reactualizare a unor boli ce tin de trecut, dar care acum trebuie tratate cu multa atentie in mod constant. In alta ordine de idei, segmentul financiar este foarte solicitant si aspectat prin “bani care vin si se duc la fel de repede”, iar aici astrele recomanda o lista de “prioritati la prioritati” care sa va scoata din impas.
Concluzia saptamanii: “O balanta de viata structurata si nuantata atat delicat dar si dezechilibrat…, un context saptamanal in care Dictonul ”In toate trebuie sa primeze expresia -absolut literalmente-”, atat teoretic dar si practic.”

TAUR
Ambele evenimente astrale vizeaza in mod direct pentru voi acel efort sustinut la capitolul comunicare concreta/constanta, unde o concluzie finala si benefica depinde doar de voi si atat (inca un test de viata). Continua deopotriva trierea in parteneriate dar prezenta de asta data intr-o ipostaza mult mai inteleptita/matura, iar la capitolul iubire/relatie de cuplu, lucrurile par a se derula pasnic, nelipsind insa din peisaj anumite episoade ce vizeaza de asta data sanatatea partenerului si infuzandu-va intr-o oarecare masura si pe voi cu disconfort emotional.
Concluzia saptamanii: Incepeti sa intuiti/gasiti concret acel loc pe care il ocupati in viata si reciproc perceperea reala a celorlalti cu privire la voi ca nativi Taur (familia cu predilectie).

GEMENI
Dintre cele doua evenimente astrale din aceasta saptamana, cu conotatie maxima pentru fiecare in parte, Luna Plina/Scorpion va avea un ecou marcant atat in ziua de 10.05 a.c. dar si in cea de 11.05.a.c., de asta data amprentat benefic fiind in special segmentul financiar. Acest context nu va scuteste insa de acordarea unei atentii sporite asupra capitolului ”adevar versus minciuna“ prezenta in relatiile parteneriale si deopotriva, in trairea unor episoade delicate la capitolul sanatate. Totusi, indiferent de “incertitudinea/neamplinirea “traita de ceva vreme pe segmentul cariera/profesie, iata ca de acum pe mai departe intr-un mod absolut vizibil aproape la fiecare pas, incepe sa se contureze cu adevarat “momentul vostru de glorie” in care bizar sau nu…rivalii de pana acum va vor considera un pion  esential fara de care totul se prabuseste! Conditia astrelor este insa de a va pastra ”modestia” fata de tot ceea ce inseamna viata, ca drept multumire!
Concluzia saptamanii: Va redefiniti radical conceptul despre “calitatea vietii” si deopotriva amprentarea acesteia cu o “patina de rutina”…fara de care nu se poate desavarsi  totul in mod benefic!

RAC
O balanta sufleteasca in care cele doua tasuri contin in egala masura, atat pozitiv, dar si negativ, o ipostaza de viata in care daca pentru primul tas o raza de Soare va incalzi/lumina viata dupa multe incercari…, pentru cel de-al doliea tas, Luna Neagra (Lilith) mai poate inca ravasi acest mers direct spre bine, generand anumite investitii “ad-hoc” costisitoare peste masura! Deci…urmeaza o saptamana foarte importanta in care incepeti sa resimtiti o adevarata “despovarare” vizand durerile altora (chiar si in familie), un rastimp in care Nodul Nord al Lunii/Leu pentru un an si jumatate pe mai departe, va atentioneaza constant asupra valorii voastre personale care se impune a fi recunoscuta in mod just de ceilalti.
Concluzia saptamanii: O gandire inteleptita si cu bataie lunga…va poate aduce beneficii adevarate mai ales la capitolul investitii…pe toate segmentele de viata!

LEU
Ca zodie gazda a Nodului Nord al Lunii pentru un an si jumatate pe mai departe, acest eveniment in tandem cu Luna Plina/Scorpion este flancat de ipostaza  “momentul concret si ecoul imediat”, amprentand toate segmentele de viata intr-un mod distinct (10.05.-14.05.a.c.). Concret, daca momentul in sine al consumarii fazei de Luna Plina/Scorpion este tensionat la capitolul familie/surprize neplacute si generate de achitarea unor plati fata de autoritati, cel aspectat prin “ecou imediat” de asta data pozitiv aspectat, vizeaza un moment de respire (financiar cu predilectie), totul gratie Justitiarului Jupiter/Balanta aflat in ipostaza astrala de Trigon si deja in tranzit direct; care va darui drept bonus si o stare de liniste la capitolul comunicare generala. Cat priveste capitolul sanatate, aici odihna  constanta si un autocontrol prezent in tot ceea ce va necajeste, reprezinta leacul tamaduitor cu adevarat pentru inima voastra!
Concluzia saptamanii: Nodul Nord al Lunii/Leu versus debutul unui nou ciclu de viata/astral deopotriva, in care de asta data Destinul incepe sa va asculte glasul sufletului/inimii si sa va sustina, dar…cu conditia majora de a ramane constanti in daruirea unei iubiri absolut neconditionata/sincera si in egala masura, intreaga voastra stralucire suprema sa aiba ca fundament de baza…modestia in adevaratul sens al cuvantului! O revigorare in tandem armonios cu o vitalitate/chef de viata absolut inedit si resimtit pe toate segmentele de viata, dar si un context in care…Saturn/Luna Neagra(Lilith) inca va testeaza sinceritatea si multe alte aspecte negative, care v-ar putea indrepta pasii catre “greseli ce tin de un trecut dureros!”

FECIOARA
Intervalul de timp cuprins intre 07-13.05.a.c. (trei zile inainte si trei dupa consumarea celor doua evenimente astrale majore ale acestei saptamani), reprezinta pentru voi ca zodie un moment cu adevarat de “descatusare” dupa un an si jumatate de incercari dure! Concret, pe segmentul cariera/profesie dupa un “taifun” ce a maturat totul in calea sa…cerul incepe treptat sa se insenineze iar ecoul acestui “senin absolut” va persista cateva saptamani pe mai departe sub amprenta beneficului bine venit. Totusi, desi ati invatat constiincios multe lectii de viata, Saturn incepe cu voi un nou ciclu de viata…un “Masterat” care se doreste mai presus de orice alt examen, un context in care capitolul comunicare continua sa fie amprentat cu momente delicate (10-12.05), blocaje existente la capitolul deplasari pe alte meleaguri si segmentul financiar unde totul este destul de incert inca…iar dictonul ”Imi doresc bani dar nu inseamna ca-i si iubesc!” este cel de baza.
Concluzia saptamanii: Destinul incepe sa va impuna noi cerinte, pe un fundal in care deja v-ati despovarat de multe datorii karmice si ati devenit mult mai ”maleabili” fata de acel ”strict/corect pana la extrem” tipic zodiei voastre; iar pentru a raspunde just/sincer acestor cerinte de acum pe mai departe…conditia esentiala este aceea de a vedea partea plina a paharului…raza de bun augur…si o apropiere efectiva fata de Credinta/Spiritual, ce va poate tamadui intru totul sufletul ostenit/ranit de foarte multa vreme (ani)!

BALANTA
Intervalul 07-13.05.a.c.(cele doua evenimente astrale majore) infuzeaza pozitiv pentru voi ca nativi capitolul creativitate financiara, totul aspectat printr-un profit dar…si cu o nuanta de “risc Saturnian” care va poate aduce surprize negative! Relatia de cuplu este inca vulnerabila la capitolul daruire  sentimente versus primire asa cum va doriti, iar aici astrele sfatuiesc in a face voi primul pas caci stiti ce va trebuie; si in alta ordine de idei, stapani acum pe incredeea in sine bine ar fi sa o gestionati cum trebuie, vizat fiind de asta data segmentul sanatate unde sistemul renal poate oferi surprize deranjante.
Concluzia saptamanii: Ambele evenimente astrale cuvanta despre renuntarea la inversunarea de pana acum cu privire la norocul ce va curteaza si deopotriva, adoptarea unei flexibilitati chiar in exces la capitolul financiar, unde Dictonul “trecut versus prezent/viitor “ trebuie gandit matur si gestionat printr-un “nou inedit” spre a  va merge bine in toate.

SCORPION
Luna Plina in propria voastra zodie si schimbarea axelor celor doua Noduri Lunare in zodia Leu si Varsator, vizeaza strict pntru voi reconfigurarea echilibrului “ce daruiesc din tot sufletul neconditionat, voi primi inmiit de la Dumnezeu”; deci o amprentare concreta cu Noroc pe toate segmentele de viata. Relatia de cuplu cuvanta despre “tacere versus castig modest/lent dar sigur” pe un fundal astral delicat, iar cat priveste sanatatea, aici astrele atentioneaza asupra sistemului renal, unde pot exista episoade dificile cu disconfort pe masura.
Concluzia saptamanii: Luna Plina/Scorpion si Nodul Sud/Varsator amprenteaza cu foarte multa indecizie, care va scinda nativii acestei zodii in doua categorii distincte: ”cei ce gandesc doar la viata personala si cei care se vor implica in mod injust in viata celorlalti”; rezultatul conducand spre un debut karmic ostenitor la capitolele relatie de cuplu/familie, cu o complicare pe masura ce va poate secatui de energie interioara si asa…precara!

SAGETATOR
O perioada in care segmentul financiar este nuantat cu multa tensiune pe care din pacate o veti amplifica si voi deopotriva (inversunare care nu va este de folos), iar aceasta nota negativa va amprenta treptat rezultatul unui test de viata ce vizeaza ”maleabilitatea personala versus noul inedit” in cele ce se consuma acum in mod concret ca trairi (zile dificile (10-12.05.a.c.). Sanatatea poate inregistra episoade dificile (tensiune arteriala oscilanta) care pot fi depasite daca va autocontrolati cat de cat…, iar pe de alta parte atentie la expresia ”gurmand in exces” valabila pe toate segmentele de viata!
Concluzia saptamanii: Evenimentele astrale majore din aceasta saptamana dar cu predilectie Nodul Sud al Lunii/Varsator, cuvanta pentru voi despre o anume despovarare karmica ce va poate nuanta trairile in mod nostalgic, iar sfatul astrelor consta in a nu da curs unor astfel de sentimente care va erau toxice chiar daca nu recunosteati acest lucru si…sa nu dati curs eventualelor provocari ce se pot isca pe parcurs!

CAPRICORN
Intervalul 07-13.05.a.c. poarta pentru voi titulatura “selectie versus relatii parteneriale”, un proces constant si incununat cu o inteleptire tipica pentru voi ca zodie. Vorbim despre o sustinere astrala gratie unui Trigon in semne de Foc (13.05.a.c.) cu amprentare benefica la capitolul profesie, dar si riscant pentru nativele acestei zodii, care pot renunta atat la ipostaze contractuale cat si la…relatia de cuplu (rupturi definitive in iubire)! Sanatatea ofera momente destul de linistitoare (un oarecare tonus resimtit dar nu de zile mari…), totul insa amprentat per ansamblu de acel “respect distinct” acordat acum propriei voastre persoane (total atipic de asta data pentru voi ca nativi).
Concluzia saptamanii: Intreaga ipostaza astrala de zile mari, cuvanta despre o actiune concreta in a “lasa lucrurile sa curga dupa voia lor”…, un context in care propriul vostru guvernator zodiacal Saturn va sustine de asta data si va indeamna ca tot ceea ce inseamna premonitie/intuitie chiar si in banalul cotidian, sa fie luat in seama foarte serios, pentru ca totul tine de protectia Divina! Teama manifestata de neprevazut trebuie inlocuita obligatoriu cu Credinta, iar aceia care vor intelege acest lucru se vor indrepta spre succes, pe cand cealalta categorie care se vor “inversuna” in cele dorite…vor pierde pe propria mana totul! Personalitatea voastra care  trebuie impusa de acum pe mai departe intr-o maniera fireasca/logica, reprezinta inca o testare majora spre binele vostru pe mai departe, generata/controlata/apreciata chiar de propriul vostru guvernator zodiacal Saturn!

VARSATOR
Saptamana debuteaza cu prezenta unui eventual blocaj profesional generat de o prezenta feminina pe care poate o cunoasteti sau nu…, dar in tot cazul asupra careia cel putin acum nu puteti avea un minim de control! Multa rabdare/calm pentru ca lucrurile se linistesc foarte curand, iar colectivul cu care colaborati se va obisnui/va invata stilul vostru propriu ca nativ Varsator in a va comporta. Din nou banutii vin si pleaca…deloc pe placul vostru, dar vor exista si contexte care sa suplineasca pozitiv lipsa acestora. Cariera/profesia sunt poate cel mai bine aspectate in aceasta saptamana absolut speciala, concret vorbim despre o percepere pozitiva din partea celorlalti dupa foarte multa (colaboratori).
Concluzia saptamanii: Desi ritmul alert pana peste poate va amprenta trairile acestei saptamani, contrar stilului vostru de a va implica major in toate…acum va veti comporta atipic (lejer/pasnic) pentru ca vi se impune astral o “alchimie total necunoscuta”, iar din punct de vedere al energiei interioare sunteti epuizati. Nodul Sud al Lunii/Varsator pentru un an si jumatate pe mai departe, cuvanta pentru voi despre ”ajutarea altor persoane si invatarea continua a lectiei ce vizeaza umilinta in sens benefic/modestie constanta, vizibila”, dar si despre “separarea” fata de persoane de incredere carora le-ati pus “sufletul pe tava” si care s-au dovedit…de o totala neincredere!

PESTI
O balanta ciudata in care pe de-o parte inca exista blocaje profesionale/relatia de cuplu, pe de alta parte un moment benefic vizand segmentul financiar, iar per ansamblu un fundal in care ar fi bine sa vedeti unde ati putea gresi chiar si voi, tragandu-va Norocul indarat! Luna Plina /Scorpion poate aduce un beneficiu contractual dar cu obligativitatea unei colaborari pe alte meleaguri, iar pe acest fundal, banutii existenti dramuiti corect pot insemna destul sau…nimic! Sanatatea vizeaza un autocontrol asupra inimii pe fond de oboseala si o atentionare asupra unor metode solicitante care sa va mentina in forma (medicamente, energizante cu grad de risc).
Concluzia saptamanii: Impact astral major/negativ asupra relatiei de cuplu, cu amprenta de dezechilibru la nivel sufletesc dar totusi…Justitiarul Jupiter va finaliza pozitiv in cele din urma, foarte multe situatii absolut fara sansa la capitolul beneficii financiare daruite de protectia Divina!

        

Numele tau: Adresa de e-mail:
Horoscop  saptamanal, 6 mai, 13 mai 2017
Articol - Horoscop saptamanal, 6 mai, 13 mai 2017
Daca noi cei pamanteni de rand nu putem gasi calea spre linistea sufletului cel numit Destin gaseste un moment din viata noastra in care nu doar cuvanta ce avem de facut pe mai departe dar si indreapta pasii pe un drum cu adevarat just
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...