Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 9 aprilie, 15 aprilie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 9 aprilie, 15 aprilie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 9 aprilie, 15 aprilie 2017"
   O ipostaza astrala cu o conotatie majora in viata fiecarei zodii.
   Publicat: / Actualizat:
   1.174 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 9 aprilie, 15 aprilie 2017” — O ipostaza astrala cu o conotatie majora in viata fiecarei zodii.

   trimite

   Motto: “A trai…., inseamna a te vindeca si a te reinnoi in fiecare zi…., dar deopotriva a te regasi si……a te recuceri!” - Henri Frederic Amiel.

   Evenimente astrale / Istoric saptamanal / Particularitati zodii “Prier” 2017

   Cel mai important eveniment astral, din saptamana pe care o analizam, este reprezentat de Luna Plina/Balanta(11.04.2017), o ipostaza astrala cu o conotatie majora in viata fiecarei zodii si nu in ultimul rand, ivita asa intamplator……atata vreme cat ne aflam in “Saptamana Mare premergatoare Sfintelui Pasti!” Concret, Luna Plina reprezinta astrologic imaginea Mamei, acea femeie matura, constienta de propria sa valoare dar implicit si de obligatiile absolut vitale pe care le are fata de prunc, sot, familie; traind tumultos atat bucurii cat si tristeturi (poveri/lectii karmice), fara dreptul de a le cuvanta pentru ca astfel sa-si poata proteja fiintele dragi. De asta data Luna Plina/Balanta, vizeaza intr-un mod distinct “karma relationala” pe care o amprenteaza cu un “extremism profund” la capitolul viata sociala/casnicie; contexte in care se poate resimti o anume “teama psihica” si  unde, carentele au fost generate de sentimente dificile, asocieri/relatii de cuplu bazate pe obsesivitate, care au condus intr-un final……spre un deznodamant dureros/marcant pe viata. Acum ni se impune gasirea unui echilibru/armonii in relatia de cuplu/familie/relationarea in general cu semenii, dar sub o forma mult mai “rafinata” din punct de vedere sentimental, tocmai pentru ca acele “datorii karmice majore” fata de tot ceea ce reprezinta relationarea cu adevarat, sa poata fi achitate!

   Per ansamblu, tabloul astral nu se abate foarte mult de la mesajul  din saptamana anterioara, poate doar cu noutatea aspectata prin conjunctia Soare/Berbec-Uranus retrograd/Berbec, care  va cuvanta pentru acesti nativi….. cate ceva din toate!

   Particularitati zodiacale “Prier” 2017

   Semnele de Foc (Berbec- Leu-Sagetator)

   Aprilie toata luna si cu un ecou pregnant pana in prima jumatate a lunii mai a.c., reprezinta ca titulatura pentru voi ca zodii: “Rascolire - Tensiune maxima- Foc incandescent (Berbec in special)”. Un amalgam de viata in care Mercur va “inteti  flacara deja existenta”, prin agresivitate verbala, gafari de exceptie la capitolul decizii, un impuls de moment constant vulnerabil si o atentie maxima pe echilibrul “Minte-Trup-Suflet”; deci …..un context in care “intrebari in exces vor ramane fara de nici-un raspuns!”, mai cu seama pentru Sagetator. Leii, au nevoie maxima de …..rabdare.

   Semnele de Pamant (Taur- Fecioara-Capricorn)

   Vi se impune o revizuire matura la capitolul “institutii oficiale” in care sunteti angrenati sau dupa caz, de care depindeti intr-o masura marcanta, contexte dure de viata unde trebuie sa dati dovada de foarte multa “Toleranta-Rabdare- Autoanaliza amanuntita pana la extrem!”……, mai cu seama la capitolul comunicare total distorsionat in aceasta perioada.

    Semnele de Aer (Gemeni-Balanta-Varsator)

   Relatiiile parteneriale sunt marcate cu o “duritate” vizibila si un mare grad de dificultate, iar deznodamantul aflat intr-un continuu balans/suspans ostenitor amplificat si de Luna Plina/Balanta, va aduce drept ”surpriza” o nota radicala pe segmentul afectiv (relatia de cuplu) si capitolul sustinere/protectie socio-profesionala; acesta din urma fiind supus unor “gafe de proportii” total in defavoarea voastra si…….doar pe mana voastra de asta data…….una proasta!

    Semnele de Apa (Rac-Scorpion-Pesti)

   O fluctuatie constanta atat pozitiva/negativa pe toate segmentele de viata, afectat cu predilectie fiind capitolul ”taine adanci” prezente in relatia de cuplu, unde intuitia maxima trebuie sa primeze constant, atata vreme cat….rezultatele juste se vor concretiza abia din 15.04.a.c. (Venus intra in tranzit direct).

   Concluzie finala pentru toate zodiile:

   De ceva ani…..viata noastra “curge” intr-un ritm ametitor de alert, iar acest “neobisnuit naucitor/coplesitor deseori”, nu mai trebuie considerat un “anormal”; ci din contra, efectiv acceptat ca pe un “firesc/logic” fara de care nimic din tot ceea ce traim nu ar mai avea un sens aparte! Ce ni se cere?.....ce ni se impune?.....! Doar sinceritate cu adevarat fata de noi si semeni pentru ca doar asa putem intelege clar “Voia lui Dumnezeu” (cu predilectie pe segmentul relationare greu incercat acum); prudenta maxima in trairi, ruga sincera in cerintele noastre si mult respect fata de “legile/limitele acestei lumi mult prea Laica”……, unde toti suntem egali in fata lui Dumnezeu dar trebuie sa dovedim si aici pe pamant acest lucru!

   BERBEC
   Luna Plina/Balanta vizeaza concret relatia de cuplu si capitolul afaceri, cu un ecou resimtit din plin in tot ceea ce repezinta “propria voastra vitalitate” ca nativ. Fiind impulsionati cu o maxima energie interioara/forta (gratie propriului vostru guvernator zodiacal Marte), vi se recomanda o gestionare inteleapta in tot ceea ce traiti, pentru ca exista riscul major de a va “risipi in van” aceasta infuzie energetica, iar efectul de  “boomerang negativ” asupra sanatatii nu va fi unul usor! Profesional, interactiunea cu semenii indiferent de pozitia sociala/rangul/demnitatea acestora (uneori inferiori sau superiori voua), sta sub titulatura suprema “Numele binelui comun!”….; unde trebuie sa intuiti constant compromiterea acelor legaturi esentiale vizand beneficul ce implica viitorul personal.
   Karmic: Luna Plina/Balanta impune o atentie distincta cu nuanta pozitiva pe relatia de cuplu, unde regasirea respectului reciproc reprezinta “vitalul absolut” pentru depasirea momentelor delicate (acutizate uneori pe parcurs) si, eliminarea “rutinei ostenitoare” instalata comod in viata unora dintre cuplurile nativilor zodiei Berbec. Controlati-va propria viata pentru ca va sta cu adevarat in putinta, dar nu sub “impulsul de moment”….., ci luand in calcul “Destinul” care se reinventeaza incepand de acum in multe si deloc……marunte!

   TAUR
   Pentru voi ca nativi Taur, Luna Plina/Balanta se aseaza “matriarhal” pe segmentul sanatate, amintindu-va uneori “deranjant” dar tipic unei mame ce va poarta de grija, despre acel echilibru ”Mintea-Trup-Suflet” caruia nu-i acordati un respect constant! Profesional, saptamana este aspectata “solicitant” iar obligatia voastra ca nativi , consta in “amprentarea trairilor de tot soiul” cu foarte multa armonie pozitiva si un rol de adevarati “mediatori” in numele binelui.
   Karmic: Relatia de cuplu este cea mai importanta acum, iar aici daruirea unui timp concret/adevarat sub titulatura “iubire” trebuie sa primeze. Reusiti sa renasteti, dar aveti obligatia de a dovedi concret, daruirea voastra “trup si suflet” fata de tot ce va inconjoara (mai cu seama semenii)!

   GEMENI
   Luna Plina/Balanta versus consum excesiv nefondat temeinic la capitolul afectiv/emotional, unde vi se recomanda un “obiectivism de bun simt” vizand perceperea personala in tot ceea ce traiti fie ca va convine ori ba! Profesional, o atentie cumpatata, matura si “nezorita”…..atat pe segmentul cariera dar si in familie (diverse preocupari ad-hoc), va este de asta data un “aliat de nedejde” in mentinerea unui echilibru de baza, vizand armonia in contextual ”Minte-Trup-Suflet”!
   Karmic: Rolul “Mamei-Luna Plina” trebuie jucat firesc in aceste zile, iar efectul pozitiv al acestui rol se va rasfrange si asupra relatiei de cuplu; context in care sentimentul de recucerire se va distinge vizibil. Atentie la multe situatii ce pareau “definitivate”, care acum revin pe tapet si impun o noua verificare, insa de asta data……sub forma unei reconfigurari mature/intelepte!

   RAC
   Luna Plina/Balanta se centreaza pentru voi ca nativi pe propriul vostru univers, respectiv familia intru totul, iar de aici contextul devine “vulnerabil”si implicit veti resimti o “infuzie cu parfum din trecut”……; cu care treptat riscati sa-i amprentati negativ si pe cei dragi!
   Karmic: Totul depinde de voi si intuitia voastra constanta, spre a putea depasi acest moment delicat, generat de Luna Plina/Balanta. Dar deopotriva, acest succes dorit impune adoptarea voastra ca nativi, a unui accept pozitiv fata de tot ceea ce vi se intampla/traiti, pentru a intelege acel ”inedit” spre care va indreapta pasii acum…..propriul vostru Destin!

   LEU
   Luna Plina/Balanta vizeaza pentru voi “intuitia corecta si absolut de moment” obligatoriu prezenta atat in cazul vostru dar si pentru cei cu care colaborati. Profesional, sanse de succes pe un fundal astral bine armonizat, dar si cu o atentionare ferma asupra “orgoliului propriu” la care inca mai aveti de lucrat/finisat destule…..; si unde astrele va impun o viziune de moment prin prisma colaboratorilor, pentru a putea discerne corect decizia finala (multe adnotari/critici usoare va pot fi de bun augur)!
   Karmic: Daca Luna Plina/Balanta cuvanta despre reinstaurarea armoniei in tot ceea ce inseamna viata si iertarea acolo unde s-a gresit chiar si reciproc……, Saturn/Sagetator va testeaza in continuare dur, dorindu-si a va face sa intelegeti clar ca:” acum vi se traseaza o noua linie a Destinului, dar inca mai aveti multe de inteles/lamurit/aplicat concret  pe mai departe!”

   FECIOARA
   Veti resimti inca de la finalul saptamanii anterioare, o afectare in exces pe segmentul emotional/afectiv/trairi marcante cu efect negativ pe masura, totul accentuat in aceeasi nota de disconfort si de conjunctia Soare/Berbec-Uranus/Berbec; drept care vi se impune foarte multa liniste/cumpatare atat in gandire dar mai cu seama in ceea ce cuvantati/actionati sub un impuls de moment…..negativ! Profesional, segmentul financiar primeaza drept constanta pas cu pas, iar contrar sperantelor/contextelor dificile existente, apar totusi oportunitati destule insa “umbrite” de anumite chetuieli ad-hoc!
   Karmic: Atentie marita la increderea acordata relatiilor parteneriale/cuplu, luand in calcul amprentarea delicata/subiectiva a Lunii Pline/Balanta (tendinta de posesivitate execesiva); si deopotriva, luarea in serios a mesajelor Mercuriene care acum va obliga la o “evaluare drastica/radicala” asupra celor cu care mergeti mai departe la drum! Optiunea astrala, vizeaza doar acele “suflete sincere” care sa va sustina  “revolta deja declansata” in lupta pentru supravietuire!

   BALANTA
   Direct vizati si gazda zodiacala a Lunii Pline, sunteti amprentati energetic din plin cu un aplomb pe masura , dar exista si o atentionare astrala asupra “gestionarii corecte/mature a acestei forte benefice in exces; unde riscati sa va “devitalizati” de prea mult efort mental/fizic/sufletesc. Profesional, intuitia in relationare trebuie folosita la maximum, apeland constant la o “diplomatie de exceptie”, pentru ca obiectivele propuse sa se poata finaliza.
   Karmic: Relatia de cuplu versus armonie/blandete/intelepciune daruita in numele iubirii absolute! Vi se structureaza foarte clar “sensul vietii pe mai departe”, dar vi se si “impune” redescoperirea cu adevarat gratie sustinerii Divine!

   SCORPION
   Luna Plina/Balanta se concentreaza pentru voi pe segmentul emotional-echilibrul existent in sentimente (relatia de cuplu), unde acum aveti obligatia de a discuta “matur-la rece-obiectiv” tot ceea ce reprezinta inca acel “toxic” existent in relatia de cuplu/familie/relatia parinti-copii. Profesional, o saptamana tumultoasa/solicitanta si cu surprize aspectate prin foarte multe schimbari ”ad-hoc”, deseori chiar si la capitole unde cate ceva…..a fost amanat sau trecut cu vederea; iar de aici totul depinde doar de voi si maturitatea cu care veti gestiona lucrurile, spre a nu va simti coplesiti de situatie!
   Karmic: Ritmul alert in derularea afacerilor dar si recompensele benefice pe masura (drept Dar primit de la Dumnezeu) va vor amprenta constant saptamana. Atentie insa la acel “tumult” existent pe segmentul aprecieri din toate partile (prieteni/parteneri care brusc va considera foarte importanti), dar care isi urmaresc in realitate doar propriul interes, acum ca tot va merge bine! Acordati multa dragoste si timp in a va asculta pruncii si durerile acestora, indiferent care le sunt cauzele!

   SAGETATOR
   Luna Plina/Balanta distorsioneaza si amplifica “temeri din trecut” reactualizate prin evenimente prezente, care va pot afecta negativ la capitolul emotii. Astrele va sfatuiesc doar atat: ”In tot raul exista si ceva de bine, iar acum acest lucru trebuie sa se infaptuiasca!” Profesional, sanse mari de reusita (cu predilectie financiar) in contexte bizare unde nimeni nu acorda nici-o sansa situatiei, cu atat mai mult….. voua!
   Karmic: Indiferent de greutati, Destinul va indruma pasii pe calea corecta, deci nu ezitati si mai cu seama…. nu va mai consumati fara rost pentru ceea ce nu merita!

   CAPRICORN
   Luna Plina/Balanta readuce pe tapet temeri exagerate, uneori cu adevarat nefondate alteori poate ca da….., deopotriva insa vizand optiuni ce tin de trecut si care v-au marcat/influentat viata in mod negativ. Lectia ce tine de “lasarea trecutului cu bune si rele acolo unde trebuie……” , trebuie aplicata corect si doar prin vointa! Profesional, aceeasi Luna Plina/Balanta ofera o sustinere astrala vizand o ascensiune cu rezultate concrete pe viitor, dar implicit si surprize de proportii in functie de harta astrala personala.
   Karmic: Ca si pentru Sagetator, si aici este nevoie de a gasi/pastra constant acel echilibru benefic intre profesie si familie, pentru a nu fi intelesi drept “nepasatori!” Vi se impune o regandire matura/justa in profesie si respectarea/adoptarea unei trilogii radicale, aspectata prin “Expansiune-Tatonare-Diplomatie” vizand clarificarea despre viata, asa cum este ea intru totul!

   VARSATOR
   Luna Plina/Balanta aduce in prim plan prin cele traite, o revizuire a trecutului (chiar si cu 5 ani in urma), context in care acum dispuneti de lejeritatea in a va ordona fiecare amanunt intr-o maniera justa/matura/definitiva! Profesional, multe oportunitati vizand asccensiunea continua, deci un viitor pozitiv.
   Karmic: Aveti sansa de a va achita multe datorii karmice prin rezolvarea unor tensiuni existente pe toate segmentele de viata, dar deopotriva si obligatia de a va pretui semenii la justa valoare, tinand cont de sufletul acestora si nicidecum de…..rang/demnitate/imagine sociala, caci atunci veti gafa sigur!

   PESTI
   Luna Plina/Balanta amprenteaza marcant emotionalul distorsionat la maximum, iar aici vi se recomanda gasirea acelui echilibru armonios pe segmentele relatie de cuplu/familie. Profesional, banii “vin si pleaca” deci…..nu va veti bucura asa cum va doriti de ei.
   Karmic: Multa atentie la tot ceea ce traiti-cuvantati-faceti la modul concret, unde astrele va impun o reinventare obiectiva si nicidecum……subiectiva!” Acest lucru este valabil si in iubire/relatia de cuplu, unde tamaduirea poate fi influentata major de Luna Plina/Balanta.


                                               

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...