Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

HOROSCOP SAPTAMANAL 13.04. - 20.04 2019

/
HOROSCOP  SAPTAMANAL 13.04. - 20.04 2019
'Afiș articol "HOROSCOP SAPTAMANAL 13.04. - 20.04 2019"
HOROSCOP SAPTAMANAL 13.04. - 20.04 2019
Publicat: / Actualizat:
859 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “HOROSCOP SAPTAMANAL 13.04. - 20.04 2019” — HOROSCOP SAPTAMANAL 13.04. - 20.04 2019

trimite

HOROSCOP  SAPTAMANAL

13 – 20.04 2019

Motto,

 

Ascultarea  prin Rabdarea sufletului :

“ Sa nu –mi arati cucernicia in timpul ascultarii,ci in timpul faptei!”

( Sf.Ioan Gura de Aur )

Lucrurile lumii :

“ Dusmania trebuie scrisa pe apa,ca sa se piarda repede,iar prietenia trebuie scrisa pe arama , ca sa se pastreze totdeauna tare si neschimbata !”

( Sf. Isidor Pelusiotul )

 

Prietenia si Tradarea :

“ Nimic nu poate strica prietenia, ca teama de Tradare…!”

( Sf.Ioan Gura de Aur,II Timotei,omil I )

 

Titulatura saptamanii :

 

“ Debut cea de a doua jumatate calendaristica Prier a.c., o a doua faza de Luna Plina/Balanta(Luna Albastra) din 19.04.a.c. si intrarea Soarelui/Taur(20.04.a.c.)- Vedetele zodiacului pentru o luna de zile!”

 

Mesajul celei de-a doua faza de Luna Plina/Balanta-Luna Albastra :

“ Buna chibzuinta da prieteni,nenorocirea ii incearca !”

( Sf.Ambrozie )

Istoric astral saptamanal in tandem cu debutul celei de-a doua jumatati calendaristice Prier a.c. si configuratia planetelor cu influenta marcanta asupra zodiilor.

 

Perioada analizata reprezinta acel “preambul” inaintea ultimei decade din acest mijloc al anotimpului de Primavara 2019,care se va consuma prin prisma multor evenimente,trairi personale,contexte de viata amprentate deja…de retrogradarea Jupiter/Sagetator(10.04-12.08.a.c.), context astral caruia I se vor alatura treptat si alte ipostaze noi sau in aceeasi nota, respectiv: Mercur intra in zodia Berbecului, Luna Plina/Balanta-19.04.a.c.,intrarea Soarelui/Taur- 20.04.a.c, urmand ca in ultima decada a aceastui Prier, alte doua planete extrem de “dure” in cele cuvantate sa intre in retrogradare, respectiv Pluto/Capricorn(24.04.a.c. pana undeva in Brumarel) si Saturn/Capricorn(30.04.-19.09.a.c.). Pentru cei ce-si mai amintesc cele cuvantate in materialul “Debut Prier 2019”, precizam inca de pe atunci ca momentul intrarii Soarelui/Taur, va darui o turnura absolut distincta pe toate capitolele vietii, atata vreme cat Uranus/Taur este foarte bine pozitionat pentru “7 ani” pe mai departe, iar intalnirea(conjunctia) dintre cei doi protagonisti, va genera ad-hoc o focusare majora pe acel “debut” al unui “intreg noian” intesat cu transformari major radicale, totul talmacit mai simplu prin axarea pe cele “insamantate” si iubite din gradina personala a fiecaruia(unele ipostaze pot viza chiar si episoade din viata cu o vechime de…30 ani inainte…!); si unde acum in acest context astral major marcant, gradinarii care si-au iubit gradina cu adevarat, vor culege rod ales…ceilalti insa, vor plati de asta data un “tribut” mai cu seama sufletesc!”  In plus, aceeasi configuratie astrala (mai cu seama Soarele/Taur) va impune foarte multa cumpatare, truda reala(tipica zodiei), toate acestea reprezentand in realitate “temelia de baza in cele traite” si deopotriva, influentabile major in “gand-cuvant-fapta” pentru toata lumea!  Cat priveste “modelul” dupa care se vor desfasura toate ipostazele astrale din saptamana viitoare, acesta ramane aspectat ca si in saptamana anterioara versus “ziua si configuratia astrala”, o succedare destul de ostenitoare pentru noi ca nativi zodiacali. Concret:

“ Dupa dizarmonia resimtita in ziua de “13.04-Sambata…!”- astral aspectata  prin careu Soare/Berbec-Pluto/Capricorn,urmatoarea zi aduce cu sine un scurt moment de “respiro”, pe de-o parte binevenit, pe de alta parte insa, mentinand acea tensiune in contextele de viata, unde cu toata osteneala resimtita vom reusi totusi a “citi printre randuri”…,ramanand  axati doar pe acele obiective prioritare acum cu predilectie(unele in debut,altele deja in plina desfasurare), totul impunand radical o gestionare “ad-hoc” extrem de matura! Apoi o alta zi , o alta ipostaza astrala(Venus/Pesti careu Jupiter retrograd/Sagetator), context catalogat/resimtit din start dizarmonios, unde intuitia personala gandeste intelept,  dar confuzia sufleteasca va tenta major (cele cuvantate) prin prisma unui “subiectivism” exagerat(concepte  personale tabu), deci un amalgam anevoios cu influenta directa pe segmentul decizii foarte importante care se impun luate acum. La doar doua zile diferenta, Mercur intra in zodia  Berbecului, iar pe “negandite”…comunicarea este hiperanimata pozitiv, dar si “riscanta” gratie zodiei gazda, recunoscuta pentru “impulsivitatea si nerabdarea sa…!”; transformand astfel totul intr-un context amprentat din plin cu o ascultare superficiala , un orgoliu inflamat din start, iar stresul in tandem cu santajul emotional  se vor “traduce” prin sintagma:” Ce-si face omul cu mana lui,lucru manual se chiama si…nici…nu desface..!”  Ultimul eveniment astral al acestei saptamani, dar sic el mai important, este cea de-a doua faza de Luna Plina/Balanta(Luna Albastra)-19.04.a.c., care la doar o luna calendaristica diferenta(Martisor a.c.) revine cu acelasi mesaj ca si atunci, totul vizand capitolul relational si armonizarea acestuia cu adevarat infaptuita acum! Momentul acestei Lunatii este hipersensibil, dificil de gestionat mai cu seama in trairile personale(relatia de cuplu), totul amplificat pana peste poate negativ  si de restul configuratiei astrale prezente(cu predilectie Soare/Uranus/Taur si Venus/Berbec). Inteleptirea acestei Lunatii cuvanta insa foarte firesc despre:” Un ultim scurt rastimp extrem de profund amprentant la nivel sufletesc,mental emotional,afectiv,pe parcursul caruia detinem totusi posibilitatea de a ajusta benefic sau in egala masura a elimina definitiv, tot ceea ce este nesustenabil-toxic  real in capitolul relatie de cuplu-relatii parteneriale sub orice forma aspectate”! De aici si o Cugetare matura versus:” Un pas facut inainte, gandit insa prin ascultarea cu rabdare a sufletului tihnit acum…,poate insemna un drum indelungat si anevoios dar…razbit cu succes !”

 

Nota personala “Marusia si doar…atat!”

 

Cu certitudine , intrebarea majora spre care va veti indrepta din start in marea majoritate va fi :

“De ce un ultim rastimp ,drept scurt moment de respiro…?!” Raspunsul este cat se poate de firesc,logic argumentat de insasi configuratia astrala “exuberanta-radicala”, care se va consuma cu debut in ultima saptamana completa Prier a.c., totul sub auspiciul negativ generat de retrogradarea tandemului “Pluto-Saturn” ambii in Capricorn; care pentru un rastimp indelungat(Pluto pana in Brumarel-Saturn pana in Rapciune), vor lua la “pritocit” in stilul lor dur,transant si major radical, tot ceea ce a ramas incert, indiferent de zodie si capitolele vietii, ca mai apoi inntr-un final matur…sa acceptam faptul ca totul se va “narui” pe acel segment vizand “strategiile” de pana acum, impunandu-se fara discutii o reanalizare radicala asupra tandemului “9 ani”  precedenti  versus” 9 ani” pe mai departe” drept efect si ecou deopotriva!”

 

Nu uitati ca astrele ne testeaza deloc “intamplator”…, luand in calcul cele “2 saptamani” ramase din Postul Mare dinaintea Pastelui Crestin Ortodocs !

 

Marusia

 

BERBEC

 

A doua jumatate Prier a.c. si totul consumat in aceeasi nota pana in finalul sau, vizeaza mentinerea romatismului in execes si deopotriva,  a acelui succes real prezent in cariera,profesie,indiferent daca aici pana la acest moment, 2019 v-a “daruit” destule episoade blocante , temeri majore pe care foarte multi dintre voi , cu siguranta nu le-ati “cuvantat” nicicum! Luna Plina/Balanta,  animeaza tot intr-o nota extrema capitolul relational(inclusiv in cuplu), totul pe un fundal anevoios, generata aceasta stare de o comunicare incerta, prezenta chiar si pe segmentul informational(cele cuvantate de parteneri), conjunctura amalgamata major, unde doar “voi” si doar atat… detineti acel “vertical” esential reusitei pe acest capitol incercat de aceasta Lunatie Albastra.  Atentie la acest moment(negativul trait) cu ecou retrait chiar in ultima zi de Prier a.c.!

 

TAUR

 

Cea de-a doua jumatate de Prier a.c. vizeaza din debutul sau si pana la finalul calendaristic, capitolul sanatate (atentionare) fata de acele semnale transmise de organism , mai cu seama vizand sistemul osos,  care bineinteles  au fost trecute cu …vederea! Aveti nevoie acum de o maxima maleabilitate absolut esentiala mentinerii confortului personal pozitiv, pe un fundal solicitant maxim din toate punctele de vedere. Luna Plina/Balanta amplifica extrem printr-un “utopic  exuberant” totul, iar deciziile luate acum la “rece”…se vor transforma in “regrete tardive” fara sansa de resolutionare in viitor! Deopotriva, in relatia de cuplu numitorul comun este “ratacit”,mentalul emotional este devitalizat energetic, iar Soarele musafir in zodia voastra din 20.04.a.c.,reprezinta un moment benefic versus resimtire treptata a recalibrarii sufletesti, o putere fireasca,la indemana acum spre a va autovindeca prin prisma inteleptirii:” Sacrificiu-Subconstient-Vindecare” totul gratie amprentei Venusiene!

 

GEMENI

 

Cu cat ne apropiem de finalul Prier a.c., cu atat va apropiati si voi ca zodie de ceea ce reprezinta “ razbirea definitiva” fata de rivalii care v-au blocat major pana la acest moment! O recalibrare absolut nou inedita si matura in acele strategii vizand contracararea oricarei posibile rivalitati, pe undeva…incercand acum a imbina “utilul cu placutul” , resimtindu-va foarte bine determinati in cele gandite-cuvantate-infaptuite concret, evident in favoarea voastra.Luna Plina/Balanta vizeaza pentru voi acele obiective de anvergura majora versus viitorul,unde teoretic lucrurile functioneaza firesc, dar inca va loviti de o flancare majora generata de capitolul financiar…, deci cumpatarea,rabdarea si armonizarea echilibrului “Minte-Trup-Suflet-Spiritual” fac parte din elementele esentiale care vor conduce negresit spre succesul nazuit!

 

RAC

 

Cea de a doua jumatate de Prier a.ac. in tandem cu retrogradarea Jupiter/Sagetator(10.04-12.08.2019), reprezinta per ansamblu pentru voi ca zodie, un moment riscant pentru mentalul emotional,afectiv,  totul secundat insa  in egala masura si de o intuitie sufleteasca distincta, cu rol de rechilibrare “Minte-Trup-Suflet-Spiritual”! Incercati pe cat posibil intr-un firesc aflat la indemana, a evita din start acele episoade pasagere unde increderea relationala oscileaza enorm, iar pe de alta parte , tandemul atipic aspectat versus “financiar-sanatate”, impune si acesta o recalibrare “lenta”, spre a nu va mai consuma energetic fara rost…caci oricum astrele gandesc si actioneaza total diferit! Luna Plina/Balanta se axeaza direct pe cele ale “sufletului”… si aduce cu sine pe tapet destule din cele cuprinse in “alaiul” amintirilor, totul cu efect rascolitor ad-hoc! Atentie la cat de mult sunteti dispusi a va “rataci sufleteste”…caci efectul negativ se va rasfrange pe toate celelalte capitole de viata(cu predilectie cariera,profesia versus confuzie concreta)!

 

LEU

 

Ultima perioada Prier a.c.(cea de a doua jumatate calendaristica) va aduce pentru voi ca zodie pana in finalul sau,un confort personal benefic,o revenire astrala cu aceleasi cerinte ca si pana acum(Jupiter retrograd/Sagetator), dar si un preambul momentului  20.04.a.c.-Soarele intra in zodia Taurului; totul aspectat prolific,favorabil mai cu seama pe capitolul financiar. Pe de alta parte , contextul analizat(saptamana aceasta cu predilectie) mentine deopotriva acest  favorabil in cariera,profesie, totul consumat pe un fundal in care mentalul emotional este acum mult mai detensionat si “tonicizat” fata de alta data.Atentie insa la contextul versus “apropierea finalului de Prier”, care aduce pe tapet obligativitatea de aprofundare a Spiritualului cu adevarat, ceea ce reprezinta concret pentru voi ca zodie, acel “esential vital” cu influenta major radicala pe toate capitolele vietii! Luna Plina/Balanta se axeaza fix pe acelasi mental emotional,afectiv  si o nevoie de a va despovara prin dialog de tot ceea cea inca va “vlaguieste” Mintea-Trupul-Sufletul-Spiritualul,un moment distinct in care deopotriva ,tendinta personala indeamna spre altceva versus…”Nu vreau sa-mi cuvant sufletul in fata altcuiva!” Toate cele traite prin prisma acestui context emotional, se vor rasfrange in mod obligatoriu pe capitolele cariera,profesie, relatia de cuplu,familie(evident intr-o nota nu tocmai aspectata in “roz”…!), deci ideal ar fi sa accesati si voi…Iertarea…, caci nu vi se intampla absolut nimic rau!

 

FECIOARA

 

Cea de a doua jumatate de Prier a.c.(inclusiv saptamana analizata, dar cu un ecou “forte” resimtit in ultima saptamana calendaristica) este amprentata pentru voi ca zodie cu un “exces” vizand din nou si incordat’…aceeasi autoanaliza extrem  de dura ( o tara tipica voua ca zodie), uneori sincer uimiti chiar si voi  insiva de ipostaza in care va aflati, deci…atentie la repetitivul prezent in ‘gafarile” din anii precedenti ! In plus, pe un fundal astral uneori  trait  efectiv “sufocant”…,totul trebuie acum tratat la scara “majora-per ansamblu”, mai cu seama ca noul inedit prezent in cariera,profesie contine un  succes  in egala masura,iar financiarul incepe sa  dea semne  de stabilitate.Atentie la “rigiditatea” care risca sa amprenteze relatiile parteneriale,colaborarile, totul generat de acea neputinta personala in a va bucura de reusita(unii nativi chiar au renuntat sa mai spere…!); luand in calcul foarte serios acum  accesarea cumpatarii si “prinderea din zbor” a ceea ce poate reprezenta o eventuala  noua problema(flancare/blocaj ad-hoc)! Luna Plina/Balanta-Albastra(culoarea preferata a multor nativi Fecioara),se axeaza pe un financiar aspectat atat prin “despovarare” cat si “noi cheltuieli”, iar  capitolul sanatate  pana la momentul intrarii Soarelui/Taur(20.04.a.c.),ramane aspectat printr-o aceeasi stare de “secretosenie interioara”-stari transformatoare greu de gestionat pe mentalul emotional, plasandu-va prin prisma acestui considerent in contexte  riscante,defavorabile versus “tinte extreme de vulnerabile”! Oricum, cu siguranta veti “soca” pe toata lumea prin comportamentul vostru oscilant “pozitiv-negativ ad-hoc”  prezent pe parcursul acestei saptamani analizate.

 

BALANTA

 

Debut cea de a doua jumatate calendaristica Prier a.c. si deopotriva pentru voia ca zodie, gazde pentru a doua oara(doar la o luna calendaristica diferenta-Martisor.c.) a fazei de Luna Plina-Albastra! Ca si pe atunci, Lunatia prezenta se axeaza pe segmentul “casa-familie” drept prioritati absolute, un context in care motivatia-determinarea personala vor face jocurile cu adevarat, practic o reamonizare a trudei personale in tandem cu increderea in sine, acum foarte bine centrata. Pe de alta parte, tandemul astral “Mercur-Venus” va amprenteaza printr-un “charm magnetic” pentru toata suflarea din jur(celibatarii au sanse de aflare a iubirii dorite), iar momentul  Soare/Taur(20.04.a.c.) vizeaza acea “intimitate personala in iubire” versus rearmonizarea fireasca a tot ceea ce a umbrit “delicat” acest capitol-relatia de cuplu/iubirea.Totusi…inca mai aveti de “trudit” pe tema” Bucuria daruita de viata traita concret!”Luna Plina la randul sau  coplesindu-va  energetic, iar acel surplus resimtit ar trebui cumpatat firesc, pentru ca exista riscul de a deveni ad-hoc “hipersensibili” pe un fundal solicitant(o rasfrangere implicita pe celelalte capitole de viata, evident…negativ autoamprentata)!

 

SCORPION

 

A doua jumatate de Prier a.c.(cu predilectie ultimele doua saptamani calendaristice) si o continuitate a solicitantului pe capitolele cariera,profesie, secundat insa totul si de un financiar care se poate “revigora” ad-hoc, tentant insa in egala masura si prin cheltuieli  la scara majora(vine Pastele!) Comunicarea la randul sau este acum mult mai “tihnita”cu cei cu care relationati,colaborati, iar ca atentionare, aceasta vizeaza cumpatarea maxima in dorinta de a impune o desfasurare intr-un ritm extrem de rapid, acolo unde impresia personala este aceea de “prea multa lentoare”prezenta in desfasurarea lucrurilor!  Luna Plina/Balanta va amprenteaza printr-o dizarmonie reala in confortul personal, unde mentalul emotional este déjà supra solicitat maxim, iar trupul da semnale majore pe anumite segmente versus episoade cardiace  destul de profund resimtite! Deopotriva, concentrarea pe tot ceea ce inseamna problema de rezolvat, este acum invaluita de foarte multa confuzie versus transparenta  fireasca asupra realului!

 

SAGETATOR

 

Ultima perioada Prier a.c.( cu predilectie ultimele doua saptamani calendaristice) se vor desfasura sub “auspiciul” pozitiv per ansamblu al “rabdarii”, care va face jocurile intru totul(uneori printr-un neprevazut imprevizibil ad-hoc) pe toate capitolele vietii si detaliile acestora(o recalibrare de Bun Augur a tuturor celor de rezolvat).Per ansamblu, toate cele debutate isi urmeaza un curs firesc (uneori insa prea lent…), dar in egala masura, contextul nu va “scuteste” de acele “delicateturi conflictuale” versus flancari inca major resimtite mai cu seama pe capitolul financiar prolific in sine ,dar care impune radical si o clarificare transparenta  in relatiile parteneriale versus contradictii generate de tandemul “concept personale tabu-contradictoriu present in cele cuvantate de ceilalti”! Atentie la capitolul sanatate (Jupiter retrograd  acasa-Sagetator pana in 12.08.a.c. va testeaza dur chiar pana in finalul acestui Prier) si o cumpatare fireasca in “delicatul” trait fix pe capitolul relatie de cuplu/iubire! Luna Plina/Balanta va amprenteaza printr-o “rutina” resimtita inca din plin pe intreg alaiul de concepte  personale tabu si cele daruite sau nu de viata, unde de preferat ar fi sa va “ajustati” dorintele caci totul are o limita bine gandita de Dumnezeu; iar da totul se desfasora mult prea “lent” conform asteptarilor voastre, este bine de retinut ca deloc intamplator acolo Sus asa s-a hotarat si…aceasta este una dintre particularitatile acestui 2019 versus “lasarea lucrurilor sa curga firesc…!”, valabila pentru toata suflarea zodiacal nu doar pentru voi in mod special!

 

CAPRICORN

 

Cea de a doua jumatate de Prier a.c. si un scurt moment de “respiro”  trait prin aprofundarea iubirii cu parfum de” verde crud”  si Primavara(ceva atipic pentru voi), insotit totul de un favorabil in cariera,profesie,financiar(acesta din urma fiind insotit si de o atentionare versus cumpatare, vizad acea supraestimare a castigurilor dorite”! In alta ordine de idée, “gura lumii neostenita nicicum si nicicand…!” va gasi destule de “apreciat” la adresa voastra, dar de asta data cei dragi isi vor “indeplini” rolul firesc de sustinatori  reali, iar ca moment esential pentru aceasta perioada, totul cu un efect pozitiv si indelungat pana peste poate(03.12.2019-Urdea), acesta este reprezentat de Jupiter/Sagetator(inclusiv in perioada sa de retrogradare); care senso scripto pentru voi este cu adevarat un “talisman” in acest 2019(uneori testandu-va dur,  dar spre binele vostru) pe un fundal hiperdelicat versus prezenta Nodului Sud/Lunii-Capricorn(Pedeapsa in viata)! Altfel talmacit… Jupiter/Sagetator pana in 03.12.2019 apoi in Capricorn pentru un an de zile “musafir” de seama…, va vegheaza “Norocul” care se va instala cu adevarat  din acel moment, dar pentru care este nevoie de o “curatenie major radicala in tot si in toate cat pentru patru anotimpuri laolalta…!”, eliminand astfel  si  cea mai nensemnata “clipa” cu efect de blocare a Bunului Augur personal! Cerinta Jupiteriana/Sagetator pentru voi ca zodie, cuvanta despre: “ Daruiti Iubire-Iertare si veti primi infinit Bine…dar daca veti darui Ura-Neamplinire…in egala masura veti primi la fel…!” Aceste ultime doua saptamani din Prier a.c. implica o aprofundare majora a Spiritualului, un prolific propriului suflet pe fundalul apropierii sfarsitului perioadei  Postului  Mare dinaintea Pastelui Crestin Ortocs! Luna Plina/Balanta se axeaxa si ea la randul sau pe suflet si mentalul emotional,afectiv, unde de fiecare data mai exista o “noutate” de aflat…atat dspre fiinta voastra cat si despre semeni! Aceeasi Lunatie amprenteaza cariera,profesia,familia , dar senso scripto se axeaza acum pe capitolul cariera,profesie si acel prolific de Bun Augur obtinut evident doar printr-o “truda” concreta si de calitate, asa cum va este tipic zodiei voastre!

 

VARSATOR

 

O a doua jumatate de Prier a.c. , care  va darui acea certitudine asupra fortei,puterii personale de a depasi orice obstacol(prima jumatate v-a testat major cu adevarat si blocant maxim), acum insa totul desfasurat prin prisma unor transformari personale(pozitiv aspectate) vizand acele flancari existente déjà, ba chiar uneori “amplificate” chiar pana in finalul calendaristic al acestui Prier! Luna Plina/Balanta va reaminteste de acele “riscuri asumate” indiferent despre care capitol al vietii este vorba, un context in care cu sau fara de voie…veti aborda de acum pe mai departe(asa cum am mai spus si in alte analize astrale), ceva din “conservatorismul” Capricornului,  accesat chiar in momentul acestei Lunatii! In plus, aceasta “Luna Albastra” din Balanta, va plaseaza intr-o ipostaza in care abia acum veti intra in  posesia multora dintre acele “raspunsuri “ asteptate de foarte multa vreme…, totul focusat atat pe propria persoana(mentalul emotional) dar in egala masura si pe capitolul cariera-profesie versus o “prosperare” la nivel superior a tot ceea ce ati invatat pana acum(studii aprofundate)!

 

PESTI

 

De acum si pana in finalul acestui Prier a.c., o nevoie de aprofundare sufleteasca in cele mai adanci “cotloane” ale sale, totul trait intens si aspectat doar in “Alb-Negru” mai cu seama cand subiectul principal este reprezentat de acea “libertate personala”-traita firesc, fara flancari pe nici-un capitol de viata! Demna intru totul aceasta dorinta, dar…nu uitati faptul ca in aceasta “ecuatie” a Primaverii 2019, exista inca un element de baza, respectiv “finalul Primaverii-Florar a.c.”…care va aduce cu sine foarte mult solicitant, deci o relaxarea  firesc accesata acum pe final de Prier , vizat fiind echilibrul “Minte-Trup-Suflet-Spiritual” este absolut  esentiala lunii urmatoare!Deopotriva, capitolul financiar desi aspectat inca “oscilant major” intre “bani castigati si acele cheltuieli argumentate logic, dar dezechilibrante…!”, incepe sa se desfasoare prin prisma unui “prolific” daruit de acest Prier pe ultima sa suta de metri…! Luna Plina/Balanta va asterne  fara d oar si poate peste voi,  o hipersensibilitate in cele traite personal, dar in egala masura si o cumpatare obiectiv aspectata , un optimism de baza prezent in relatiile parteneriale(din nou capitolul financiar si prolificul sau depind acum doar de voi insiva). Atentie la “tradari parteneriale” versus “cata mana libera lasati celor cu care colaborati financiar” pe fundalul acestei Lunatii si tendinta de amplificare a “posesivitatii” mai cu seama in relatia de cuplu!

 

Marusia

 

   

Numele tau: Adresa de e-mail:
HOROSCOP  SAPTAMANAL 13.04. - 20.04 2019
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - HOROSCOP SAPTAMANAL 13.04. - 20.04 2019
HOROSCOP SAPTAMANAL 1304 - 2004 2019
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...