Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 6 ianuarie, 13 ianuarie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 6 ianuarie, 13 ianuarie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 6 ianuarie, 13 ianuarie 2017"
   Nuanta trairilor resimtite de nativii zodiilor va fi infuzata cu foarte multe tensiuni.
   Publicat: / Actualizat:
   1.949 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 6 ianuarie, 13 ianuarie 2017” — Nuanta trairilor resimtite de nativii zodiilor va fi infuzata cu foarte multe tensiuni.

   trimite

   Motto:
   “Nu stiu a cuvanta ceva…..cumva aparte
   Despre aceasta saptamana ce va fi sa fie,
   Dar stiu ca se cuvine a reaminti……
   Ca “Mintea-Sufletul si Trupul” deopotriva…. Distincta Trilogie,
   Inca nu-s pregatite pentru Noul ce ne-asteapta.
   Iar de aici……poate ca inca om trai pe mai departe,
   Un strop din cel ce mi-i Trecut si Ne-mpliniri desarte….
   Insa la fel de grabnic ne-om despovara de ele
   Caci Anul Nou sosit…… nu are timp… a pierde!” -  Marusia

   Istoric astral saptamanal / Evenimente astrale Pe un fundal astral aspectat “delicat” prin opozitia existenta intre Jupiter/Balanta si Uranus/Berbec, jocurile acestei saptamani vor fi facute in mod evident de aceste doua mari puteri planetare, iar in acest context nuanta trairilor resimtite de nativii zodiilor, va fi “infuzata cu foarte multe tensiuni”, ipostaza in care “Rabdarea va trebui sa se regaseasaca intr-o egalitate absoluta cu controlul constant asupra impulsivitatii fiecaruia dintre noi!” Altfel talmacit ca drept concluzie fireasca…..”Acel numitor comun de care avem nevoie in tot ceea ce traim, inca nu exista pe deplin fundamentat/concretizat pentru fiecare tandem partenerial angrenat in acest context de viata!” Pe de alta parte, Mercur retrograd revine in Capricorn (04.01.2017) unde va ramane pana in data de (07.01.ac.), iar influenta sa majora asupra deciziilor/gandirii personale va amprenta vietile noastre in stil” Mercurian”, toate acestea fiind aspectate uneori favorabil, alteori mai putin satisfacatoare, intr-un context astral destul de stingher aspectat/pozitionat cel putin pentru aceasta perioada analizata. Per ansamblu, ca drept concluzie privind saptamana viitoare: “Desi Noul An 2017 a debutat, din punct de vedere calendaristic, de o saptamana, nativii zodiilor inca nu se simt pe deplin pregatiti in a tine pasul cu toate contextele de viata traite; sufletul avand inca nevoie de ceva timp pentru a realiza efectiv aceasta impunere a unei mobilzari concrete si cat mai grabnica posibil, pentru ca influenta astrala benefica sau mai putin benefica in unele cazuri, sa poata fi gestionata cum se cuvine in folosul nostru personal sau dupa caz…….pentru a contracara/depasi anumite momente delicate!”

   BERBEC
   Saptamana debuteaza cu o stare de tensionare care are toate sansele de a se amplifica pas cu pas, mai cu seama la capitolul “probleme/conflicte procesuale”; ipostaze in care nativii vor trai cu adevarat momente dificile greu in a putea fi acceptate. Cat priveste capitolul comunicare, acesta ar trebui sa le fie la indemana (teoretic daca nu si practic) pe segmentele familie/cariera, dar mersul firesc al vietii personale, in acest an 2017, pare sa debuteze destul de “anevoios”, aspectat cel putin pentru acest moment printr-o “lipsa in ale strategiilor concrete cu care sunt inzestrati”, la care se adauga “bonus” si o restrictie pe segmentul financiar (vizate sunt cheltuielile majore). Astrele atentioneaza constant asupra mentinerii acelui “echilibru emotional” in tot ceea ce traiti, luand in calcul ca pe tot parcursul acestui an sunteti dominati de o “forta interioara incandescenta” cu risc de actiune in propriul vostru detriment, daca nu respectati acest echilibru (vizate sunt relatiile parteneriale/cuplu dar si segmentul sanatate). Este pacat sa pierdeti “Norocul” pe propria voastra mana!

   TAUR
   O saptamana in care “a gandi de 7 ori inainte de a face un pas decisiv!”, reprezinta acel moment culminant pentru acesti nativi pe segmentele parteneriate/financiar, unde pot exista persoane despre care nu cunosc absolute totul, dar care le ofera “tentatii bine cosmetizate” in acest sens! Atentie maxima pentru ca exista riscul major de “capcane financiare/contractuale”, iar tributul se anunta total in defavoarea voastra personala. Lectia anului 2016 este inca valabila si in 2017 la acest capitol, respectiv: “Mare grija cu cine va asociati in parteneriate, mai cu seama ca in unele contexte personajele fac parte dintre acei “prieteni vechi si adevarati!”

   GEMENI
   O saptamana interesanta si care debuteaza cu nevoia obligatorie de a instaura un echilibru stabil vizand ”Mentalul-Trupul-Sufletul”, pentru a demara tot ceea ce inseamna obiectiv dorit in acest an. Exista inca destula teama pe segmentul financiar unde uneori acest sentiment poate fi temeinic fundamentat, iar pe acest fundal influenta Saturniana dura/drastica deopotriva, continua sa va “infuzeze” starea sufleteasca vizand repetarea unor greseli anterioare pe care nu vi le mai doriti! Va exista o sustinere astrala primita chiar din partea propriului vostru guvernator zodiacal Mercur care din 12.01a.c. reintra in tranzit direct, asternand cu adevarat pe segmentul relational o luciditate/claritate de exceptie vizand rezolvarea si atragerea beneficiului in folosul propriu, a tot ceea inseamna bine cu adevarat si pe toate segmentele de viata. De altfel, acelasi Mercur va influenteaza major viata pe mai departe, indiferent de ceea ce veti decide in 2017!

   RAC
   Saptamana debuteaza cu dorinta (uneori nativii chiar vor face acest lucru cu adevarat) in a “dialoga cu propriul suflet” spre a se despovara pe de-o parte de toate greselile/neamplinirile infaptuite/traite pana aum; dar pe de alta parte cu scopul de a primi acele “semne distincte” ca drept raspuns intelept spre a merge mai departe pe o cale corecta! Aici nativii vor fi sustinuti astral de propriul guvernator zodiacal Luna care le tranziteaza zodiac (11/12.01.a.c.) si le va oferi acea stare de “armonie” care insa nu va fi “scutita” de influxurile celorlalte planete dificil pozitionate astral. In alta ordine de idei, Mercur in tandem cu Soarele si Pluton, avertizeaza asupra unor contexte procesuale prezente in viata nativilor (dupa caz in mod evident); ipostaza care poate impune o nuanta de “radical” vizand deciziile pe mai departe, iar in acest context “adevarul cuvantat de nativi trebuie sa fie maxim”, pentru ca imaginea lor sa nu aiba de suferit! Nu uitati indemnul astral 2017: “Nu promiteti nimic pana nu verificati inca odata… sansele de reusita a promisiunii cuvantate!”

   LEU
   “Dorinta arzatoare in a-si pune in valoare tot ceea ce nu au reusit pana acum!” reprezinta titulatura acestei saptamani pentru nativii Leu, insotita deopotriva de o “regandire financiara “nuantata oarecum mai drastic pentru aceasta zodie! Astrele atentioneaza asupra acestei ”infuzii incandescente” la capitolul forta interioara/dointa exacerbate in afirmare, care va persista pentru nativi in acest format pana in 10/10.a.c. si care……uneori le poate “dauna enorm” binelui dorit! Segmentul sanatate poate parcurge eventuale momente delicate (11/12/01.a.c.) iar un control medical este bine venit chiar daca uneori medicii vor avea ceva de cuvantat sub forma de “dojana!” Este bine sa nu uitati lectia anului 2017 care vizeaza “pastrarea echilibrului constant intre Minte-Trup-Suflet” pentru ca totul sa fie invaluit intr-o deplina armonie; iar tandemul Saturn-Kiron (vindecatorul ranit in astrologie) continua sa impuna finalizarea obligatorie pozitiva/negativa a relatiilor de tot felul si eliminarea pana la finalul lunii februarie 2017 a tot ceea ce va este toxic si cu risc in a va afecta “integritatea personala” testata pe tot parcursul acestui an de acelasi Saturn!

   FECIOARA
   Neprevazutul prezent ca drept constanta in 2017 pe mai toate segmentele de viata, incepe a se resimti inca din aceasta saptamana analizata, cand pe segmentul cariera se produc deja foarte multe schimbari (noi si vechi parteneriate sufera nuantari esentiale); dar de asta data pe un fundament de gandire mult mai firesc/logic acceptat de nativi. Fara exagerare, se anunta prezenta unui “context tumultos” pe acest segment de viata, iar nativii Fecioara nu doar ca vor sti a-l gestiona asa cum trebuie, dar chiar il vor ”specula” de asta data in favoarea personala cu foarte multa corectitudine si ordine desavarsita asa cum le sade bine ca zodie. Astrele reamintesc si pentru ei atentionarea care vizeaza “selectia de bun augur” in contextele in care “infinitatea oportunitatilor” este aspectata ca drept ”avalansa”, iar in relatia de cuplu mare atentie la “nota de armonie” infuzata benefic de tandemul Marte/Venus, care impune mai multa “inteleptire sufleteasca” decat in alti ani!

   BALANTA
   Chiar daca banalul cotidian pare sa va amprenteze cu unele ”poveri”, se pare ca veti reusi destul de repede sa va regasiti acel moment de “respiro sufletesc” pentru a va limpezi gandurile vizand propria viata. Dar…..odata cu intrarea lui Mercur /Capricorn, exista riscul de a se ivi “complicatii conflictuale” atat pe segmentul cariera cat si un relatia de cuplu, unde dorinta majora de “independenta totala” se va resimti din plin si se va rasfrange asupra familiei in totalitate (uneori cu episoade destul de tensionate/delicate). Astrele reatentioneaza asupra opozitiei Jupiter/Balanta-Uranus/Berbec care “acutizeaza” exact acest “exces de orgoliu personal” ce poate actiona acum in detrimental vostru, in contextul in care voi ca nativi parcurgeti inca un process de redefinire absoluta !

   SCORPION
   Un tumult de trairi interesante pentru acesti nativi, o ipostaza de viata pentru aceasta saptamana in care vor adopta concret ”pozitia de expectativa”…..,analizand, asteptand si abia apoi lovind fix acolo unde trebuie si……pe cine trebuie! Starea sufleteasca va este aspectata “delicat” atata vreme cat mult prea multe intrebari isi asteapta un raspuns concret/just din partea sufletului, iar pe acest fundal fragil exista riscul de a deveni pentru ceilalti mult prea ”introspecti” in tot ceea ce veti trai acum. Nu uitati lectia anului 2017: “Opozitia Jupiter/Balanta-Uranus/Berbec amprenteaza marcant intreaga voastra lupta pentru ca adevarul sa iasa la lumina, dar tributul pe care il veti plati consta intr-un consum excesiv de energie interioara si deopotriva…..recunoasterea cu glas tare a faptului ca Destinul va cuvanta tot ceea ce se impune pe mai departe, chiar si in ipostaze de viata unde termenul a expirat iar Noul trebuie acceptat firesc desi……de foarte multe ori va durea cu adevarat!”

   SAGETATOR
   Saptamana debuteaza intr-o nota dificila, atat ca stare sufleteasca, dar si pe segmentul sanatate, amprentandu-i pe nativi intr-o masura greu de acceptat. Capitolul comunicare (nevoia de a se destaiunui cuiva) este la fel de prost sustinut astral, iar de aici starea nativilor risca sa devina uneori_conflictuala_mai cu seama ca nici financiar nu dispun de o lejeritate asa cum si-ar dori! Astrele reamintesc lectia anului 2017: ”O gandire disciplinata pentru a putea gestiona corect toate segmentele de viata, un context in care originalitatea trebuie sa existe constant!” Saturn inca va testeaza la capitolul organizarea vietii nu doar in functie de ceea ce voi va doriti ci ……tinand cont si de nevoile celorlalti!

   CAPRICORN
   Armonia dorita si prezenta (pentru foarte putin timp din pacate) in starea sufleteasca a nativilor, pare sa fie tulburata de “momente delicate” ce vor apare pe segmentele cariera/profesie, unde anumite informatii vizeaza destabilizarea acestei stari armonioase; fara succes insa de asta data impotriva Capricornului, inclusiv in relatia de cuplu unde acel “numitor comun” inca nu este resimtit de ambele parti! La tot acest tablou saptamanal se adauga inca o “nuanta discordanta” care va amprenta segmentul sanatate prin dureri/disfunctii trecatoare, bine cunoscute de nativi si considerate drept ”ceva firesc fara de care normalul nu ar mai fi normal!” Odata cu revenirea lui Mercur/Capricorn(12.01.a.c.) si salasluirea sa aici pana pe (07.01.a.c.), nativii Capricorn vor fi “haraziti” cu o claritate in gandire/gestionare corecta/drastica a unor situatii de viata; un context in care multi nu-si vor mai irosi energia/forta interioara ca pana acum, urmand ca pe mai departe sa poata beneficia de intuitia necesara bazata pe o “sensibilitate distincta” vizand blocajele existente impuse de tabloul astral prost aspectat acum. Lectia anului 2017: “Intuitia primeaza si cantareste enorm pentru voi ca zodie in acest an vizate fiind toate segmentele de viata, iar Protectia Divina va insoteste la fiecare pas facut!”

   VARSATOR
   Saptamana incepe si pentru acesti nativi sub titulatura ”dezechilibru total” intre calm/rabdare (banalul cotidian cu predilectie afectat) si apoi alte segmente de viata dintre care cel mai vizat este segmentul sanatate (o nota dificila resimtita in urma unor eventuale excese). Capitolul comunicare este foarte delicat aspectat si bine ar fi sa fiti foarte atenti inainte de a cuvanta (chiar daca este vorba doar de o gluma), pentru ca “distorsionarea” mesajului este influentata puternic de astrele prost aspectate! Si aici Mercur/Capricorn va amprenta cu foarte multa luciditate pe multe segmente de viata importante, iar segmentul financiar inca este nuantat pozitiv pentru doua saptamani, mai cu seama ca nativii au posibilitatea in a da dovada de rabdare/intelepciune pe acest segment. Nu uitati lectia anului 2017: “Atentie la provocarea persoanelor cu putere decizionala majora si deopotriva gestionarea corecta/treptata in procesul de redescoperire pe sine, in care sunteti tentati sa va grabiti!”

   PESTI
   Un rastimp de vreme in care “ Trecutul” incearca din rasputeri sa va reintoarca in acea “carapace” unde v-ati ascuns cu buna stiinta foarte multi ani, iar in acest context bine ar fi sa puneti punct definitiv oricat de mult ar durea acest lucru! Marte-Venus reprezinta un tandem astral armonios care va sustine benefic in tot acest proces anevoios, iar din 12.01.a.c. cu Mercur/Capricorn veti resimti deopotriva o amprentare pozitiva in contextul in care “curatenia drastica si aruncarea la cosul de gunoi” a tot ceea ce va este toxic (inclusiv relatii parteneriale-prieteni) va reprezenta acel ceva de “bun augur” pe care incepeti sa-l traiti cu adevarat din ce in ce mai vizibil! Lectia anului 2017: “Un an cu foarte multe marcaje karmice si revelatii pe masura, contexte de viata in care veti trai efectiv amprenta Protectiei Divine, astfel evitand repetarea oricarei greseli ce apartine Trecutului!”

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...