Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 27 ianuarie, 04 februarie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 27 ianuarie, 04 februarie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 27 ianuarie, 04 februarie 2017"
   O saptamana si deopotriva un debut al ultimei luni de iarna-februarie, in care accentul se va axa si va fi resimtit in mod direct pe aprofundarea emotiilor, sentimentelor celor mai adanci care inca dor.
   Publicat: / Actualizat:
   1.443 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 27 ianuarie, 04 februarie 2017” — O saptamana si deopotriva un debut al ultimei luni de iarna-februarie, in care accentul se va axa si va fi resimtit in mod direct pe aprofundarea emotiilor, sentimentelor celor mai adanci care inca dor.

   trimite

   Motto: “Nicicum si niciodat’….., pe un pamant unde Trecutul nu e smuls din radacina, samanta Noului nici ca va incolti…..iar ce mi’i rod…..pacat de truda trupului si’a sufletului deopotriva!” Marusia

   Istoric astral saptamanal (Generalitati luna Februarie 2017)
   Evenimente astrale

   O saptamana si deopotriva un debut al ultimei luni de iarna-februarie, in care accentul se va axa si va fi resimtit in mod direct pe aprofundarea emotiilor/sentimentelor celor mai adanci care inca “dor”, cu predilectie in relatia in care partea masculina nutreste/manifesta o dorinta exagerata in obtinerea controlului absolut asupra femeii!

   Si totusi…., conjunctia Luna Noua/Varsator –Soare neconstransa de asta data nici macar cel mai mic aspect planetar, va genera un efect major cu incarcatura Lunara/Solara ce vizeaza absolut partea feminina; in mod concret “intuitia” care nu da gres niciodata in acele episoade de viata in care ”Neprevazutul ca Risc pandeste din umbra!”

   Deci, un rastimp lipsit deseori de acea logica fireasca in a putea percepe/accepta totul asa cum ne-am dori, dar deloc intamplator vizand acea reinventare in ceea ce reprezinta scopul nostru personal gandind catre viitor si deopotriva, cu ecou indelungat ca perioada (28.01-25.02.a.c.) in reanalizarea nuantata prin ordine si disciplina cu efect constant, a tuturor deciziilor/asocierilor prezente pe parcursul acestui an 2017 (aici Saturn Inteleptul justitiar fara de care nici-o decizie finala nu ramane valabila, atentioneaza asupra investitiilor derulate pe un fundal foarte bine cosmetizat si sustinut de anumiti parteneri, dar care ascund intr-un final un risc de proportii).

   Revenind insa la saptamana pe care o analizam, aceasta are o titulatura “Distincta- Interesanta- Marcanta –Constanta” cu influxuri astrale bine resimtite de toate zodiile pentru inca patru saptamani pe mai departe; aspectata metaforic printr-un “Cvartet deloc atipic dar cu nuante de Taina in ale sufletului…..Incertitudine (vizand Noul) – Mister – Intuitie – Suflet”, deci in concluzie o adevarata ”alchimie” tipica Varsatorului, menita de asta data sa amprenteze ravasitor sufletele celorlalte zodii, pentru ca intr-un final, drept “numitor comun de bun augur” sa primeze doar…..Intuitia si atat! O saptamana in care tot ce vom trai, reprezinta cu adevarat “elementul catalizator” vizand obiectivele si derularea acestora pe anul 2017!

   Evenimente astrale saptamanale (generalitati luna Februarie 2017)Saptamana care urmeaza cuprinde inclusiv debutul lunii februarie, nu mai putin de patru saptamani (pentru unele zodii cu ecou chiar pana in 06.06.a.c.), in care “infuzarea din plin cu influxuri astrale negative” generate de tandemul Marte/Berbec –Venus/Berbec retrograd, vor da nastere unei ipostaze astrale delicata-tensionata - riscanta! Concret, Marte/Berbec impune forta in exces care de cele mai multe ori nu poate fi directionata/gestionata acolo unde este cazul, iar Venus/Berbec retrograd realizeaza in acest tandem o combinatie amprentata pasional cu un “exces riscant si total illogic”, in care armonia pare sa nu fi exitat nicicand ca element de baza in aceasta ecuatie astrala!

   Totusi, chiar daca luna lui “Fereca si Desfereca” este aspectata ca un “Balans in ale Neprevazutului” unde apogeul la capitolul incertitudine va fi trait din plin, partea frumoasa dar si cu adevarat benefica de asta data (o Binecuvantare pentru toate zodiile), este reprezentata de prezenta celor doua Eclipse care vor avea loc in aceasta luna, respectiv: Eclipsa de Luna Plina/Leu (11.02.a.c.) si Eclipsa inelara de Soare (conjunctie Soare-Luna/Pesti 26.02.a.c.); ambele intampinate de nativi cu o teama fireasca dat fiind fundalul aspectat dificil, insa contrar acestei asteptari rolul acestora va fi unul de “Tampon astral” cu impact de reechilibrare pozitiva a balantei emotionale din acest an 2017 si daruirea acelei flexibilitati absolut vitala/necesara in schimbarile majore cu care ne confruntam; adevaruri pe care trebuie sa le acceptam drept un firesc normal in viata noastra pe mai departe!

   BERBEC
   Luna Noua/Varsator a generat pentru voi ca nativi un aspect de viata in care relationarea parteneriala a fost vizata in mod direct, urmand ca pe mai departe ecoul a tot ceea ce ati trait sa depinda in continuare de “neprevazut” cu privire la “prieteni intre prieteni!” Marte propriul vostru guvernator aflat acasa, continua sa va influenteze din pacate cu o “forta incandescenta”, pe care nu doar ca nu o puteti gestiona desi va este proprie ca nativi; dar din pacate incepeti a o resimti “contra voastra” prin prisma timpului alert in care se desfasoara o multitudine de evenimente. Mica Benefica-Venus/Berbec va amprenta si ea negativ aceasta perioada, adaugand in plus (pentru o perioada destul de indelungata) un sentiment de “premonitie acuta” fata de ceva care vizeaza decizionarea intr-un context major pe mai departe! Karmic: Astrele sfatuiesc a tine cont de aceste premonitii, lasand Intuitia sa cuvante pentru voi insa……gandind dublu inainte de a lua o decizie, iar pe plan profesional/financiar desi lucrurile vor parea adeseori apasatoare si presante, nu uitati ca Uranus/Berbec (mult mai bland acum cu voi), va indreapta pasii catre succes/bani, deci incercati sa nu dati cu piciorul Norocului!

   TAUR
   Luna Noua/Varsator vizeaza pentru voi segmentul profesional si capitolul imagine sociala, unde o nota majora ce tine de “Neprevazut” poate fi benefica dar si riscanta in egala masura. Marte/Berbec va amprenta viata personala cu o stare vulcanica la nivel sufletesc, deloc placuta si bine venita pe un fundal uneori cunoscut, alteori generat negativ din varii motive; iar propriul vostru guvernator zodiacal Venus/Berbec retrograde, nu doar ca nu va sustine, dar va asista si chiar uneori….amprenta negativ, acelasi nivel sufletesc, unde “tenebre ale trecutului” vor influenta majoritatea trairilor acestei saptamani. Karmic: Sanatatea trebuie avuta in prim plan, unde episoade suparatoare pot sa va intoarca pe dos intr-o masura deloc neglijabila, iar tensiunile prezente in cercul vostru de prieteni/parteneri pot sa va epuizeze energetic, ceea ce ar fi bine sa evitati. Jupiter/Scorpion va indreapta pasii spre succes, deci exista si o parte frumoasa cu adevarat.

   GEMENI
   Luna Noua/Varsator area ca efect pentru voi “Sfarsit si Inceput” cu nuanta revolutionara in plan personal, uneori explicat/argumentat solid, alteori…..fara o logica fireasca, dar din varii motive. Un soi de “Agonie si Extaz” tradusa prin “infuzie negativa Martiana si Uraniana” prezenta pe segmentele relationare absolut contradictorie, la care se adauga totusi prezenta unor momente interesante pe segmentul profesie/cariera, aspectate de asta data prin reusite si recunoastere in totalitate. Atentionarea astrala vizeaza prudenta si replierea sufleteasca atunci cand organismul trimite chiar si cel mai banal semnal, iar pe segmentul financiar pot apare episoade care sa va dea planurile peste cap, intr-o masura deloc neglijabila. Karmic: Armonia voastra interioara reprezinta obiectivul ce va prima de acum pe mai departe (fie ca recunoasteti sau nu acest lucru), iar pe segmentul profesie/cariera desi strategiile voastre sunt mai mult decat “certe”, nu va incredeti in cei din jur nici macar pentru cel mai “banal” amanunt, indiferent de sinceritatea dovedita pana acum!

   RAC
   Luna Noua/Varsator va amprenteaza negativ cu destul ”Neprevazut” pe segmentul financiar, iar de aici se poate declansa un adevarat context riscant (teren de lupta) in care veti cheltui cu siguranta foarte multa energie interioara pentru a readuce linistea dorita. Partea frumoasa din tot acest context oarecum “dificil aspectat”, este reprezentata de aflarea acelei cauze, vinovata de generarea intregului amalgam dureros si deopotriva, concentrarea maxima pe solutia adecvata, utila acestui “razboi”, in care veti sti pe mai departe atat cu cine va confruntati dar si ce aveti de facut! Karmic: Chiar daca incepeti sa va regasiti echilibrul in afaceri, atentie la “aplombul galopant” cu care va confruntati, iar daca provocarile inca persista in tot ceea ce infaptuiti, nu cedati nicicum si mai ales…..nu va destainuiti nimanui!

   LEU
   Luna Noua/Varsator va imprima o rascolire sufleteasca majora, un context in care multi dintre nativi isi vor pierde rabdarea, devenind tematori atunci cand propria intuitie privind viitorul este deja vulnerabila! Nu este o “testare’ usoara atata vreme cat nu sunteti stapani pe sine, iar pe acest fundal “firav si vulcanic deopotriva” alimentat de Marte/Berbec, unele decizii vor fi transante cu adevarat, sufletul fiind cel care are acum ultimul cuvant de spus! Din pacate acest tablou disconfortant va fi amplificat si de influxurile lui Venus/Berbec retrograde (cu ecou pana in 06.06.a.c.), iar viata voastra ca nativi poate fi calatogata ca drept ”incandescenta” de acum pe mai departe. Karmic: Nodul Nord al Lunii va salaslui in zodia voastra de acum pe mai departe timp de doi ani de zile, amprentandu-va cu o forta energetica majora prin intermediul careia veti aborda schimbari radicale (cu sau fara de voia voastra) in tot ceea ce inseamna viata. Nu mai sunteti dispusi a va pierde timpul/energia intrioara cu cei care nu va respecta, ba chiar veti “negocia transant” modul in care va doriti a fi respectat (aici Saturn impune dictonul ”Incredere-Seriozitate”)!

   FECIOARA
   Luna Noua/Varsator v-a amprentat puternic viata pe toate segmentele acesteia, iar sanatatea este poate cel mai important dintre toate, luand in calcul anumite episoade suparatoare care apar si dispar la fel de brusc. Segmentul profesional/cariera este marcat deopotriva prin “punerea in fata faptului implinit” fara drept la replica, intr-un context in care factori externi cu putere decizionala sau nu……impun cerinte fara logica; iar segmentul financiar incepe sa devina “vulnerabil” cu ecou pana pe 06.06.a.c. Totusi….., astrele ofera o sustinere resimtita ca drept “suava briza astrala” si concretizata in cele din urma prin “castigarea unei batalii” intr-un context conflictual (litigiu procesual). Karmic: Pe un “tur de forta,” totul se transforma in ultima clipa in favoarea voastra, mai cu seama atunci cand vizate sunt proiectele cu miza personala! Aceeasi Luna Noua/Varsator va deschide noi orizonturi, chiar daca acum aveti inca foarte multe indoieli pe segmentul cariera/profesie!

   BALANTA
   Luna Noua/Varsator pentru voi ca nativi, se poate spune ca a avut fix un efect de “Balanta” pe plan emotional, plasandu-va in ipostaza de “Agonie si Extaz” intr-un ritm cat se poate de alert, lasandu-va cu un gust amar pentru faptul ca v-ati lasat “dusi de val” sub amprenta Venusiana/Berbec retrograd, care s-a dovedit a fi intr-un final “negativa si superficiala”! Marte/Berbec pana la final de primavara, va “condimenta constant” acest context dificil, iar Marele Benefic aflat in opozitie cu acest guvernator al Berbecului, nu va putea sa va sustina asa cum va doriti (atentie si la segmentul financiar, unde episoadele negative vor fi greu de acceptat/gestionat)! Karmic: Sanatatea este cel mai frumos aspectata in acest context (refacere resimtita din plin), iar acea “nesiguranta“ a celor apropiati, va poate fi utila chiar daca nu ganditi acest lucru! Ramaneti fideli propriilor voastre strategii, caci toate trairile din aceasta perioada reprezinta doar …..inca un Test!

   SCORPION
   Luna Noua/Varsator s-a derulat pentru voi pe un fundal agita/tensionat, punandu-va in fata unor lucruri concrete (aspectate negativ), iar efectul acestui moment se poate traduce prin “Debut fortat de imprejurari!”, cu rasfrangere pe aproape toate segmentele de viata. Din pacate Marte/Berbec si Venus (retrograd)/Berbec, vor continua sa “infuzioneze negativ” segmentele profesie/relatii parteneriale (atentie la relatia sefi-subalterni), la care se adauga si episoade culminante pe segmentul sanatate (ecoul acestui context este de lunga durata-06.06.a.c.). Karmic: Sunteti totusi norocosi ai zodiacului din punct de vedere al negocierilor iar sextilul Jupiter-Saturn va confera o rezistenta psihica de invidiat in tot acest context greu de gestionat/acceptat! Atentie insa, la modul de expunere fata de ceilalti, atunci cand vine vorba de…..orgoliul si concepte personale nuantate negativ!

   SAGETATOR
   Luna Noua/Varsator v-a testat major pe segmentul comunicare/deplasari (o va face in continuare), contexte in care cuvantul va cantari enorm pe mai departe atata vreme cat…..tonul face muzica! Afectivul va este de asemenea “testat” prin “infuzionarea negativa/riscanta” generata de Venus/Berbec retrograd, un context delicat in care veti tinde a opta pentru ”Totul sau Nimic” din punct de vedere sentimental, decizie majora care v-ar putea costa enorm pe viitor (Venus isi arata acum acea fateta ascunsa, inselatoare si amagitoare!) Karmic: Veti parcurge o perioada dura ca testare, iar sfatul astral recomanda verificarea fiecarui amanunt de doua ori, pentru ca bilantul pe care il veti face intr-un final sa fie absolut corect! Saturn/Sagetator va sprijina in tot ceea ce v-ati propus, dar deopotriva va arata….. ca nimic din cele traite pe mai departe nu se produce intamplator!

   CAPRICORN
   Luna Noua/Varsator este aspectata pentru voi ca nativi cu un efect de “balans” pe segmentul financiar (un ecou mai scut sau…de durata). Marte/Berbec - Venus/Berbec retrograd, la care se adauga un intreg ”alai“ de ipostaze astrale dificile, vor amprenta in viata voastra ca nativi pana la debutul primaverii, capitolul “rezistenta psihica” si decizionarea ce va depinde intr-o mare masura de…..Neprevazut (din pacate ecoul acestei perioade va dura destul pe mai departe -patru luni)! Karmic: Desi “testati din greu psihic”, haturile sunt bine tinute in maini, iar rabdarea si intelepciunea ar trebui sa va fie deopotriva la indemana. Atentie la capitolul incredere in sine, pe fundalul unor contexte dificile in care sunt cuprinse persoane apropiate.

   VARSATOR
   Luna Noua/Varsator, un efect de “Final si Inceput” de asta data cu o gandire si un aplomb puternic, marcant in tot ceea ce va doriti ca realizare pe toate segmentele de viata. Influentele negative “daruite” de Marte/Berbec –Venus /Berbec retrograd (latent pentru debut ca amprentare negativa), vor afecta treptat toate segmentele de viata, intr-o masura in care multe “neimpliniri” vor trebui repuse pe tapet, pentru a elimina tot ceea ce a mai ramas de…..prisos! Karmic: Pentru doi ani pe mai departe (2017-2019), Nodul Nord al Lunii se va afla atat in zodia Leului cat si a voastra, iar pentru voi acest lucru inseamna invatarea unei noi lectii de viata, in care trebuie sa stiti ce inseamna altruismul, fraternitate/prietenia si spiritul inovator/original! Lasati sa cuvante “pruncul” din sufletul vostru, caci doar asa prin “inocenta copilariei”, veti intelege ce aveti de facut pe mai departe, insa acum in postura de…..maturi!

   PESTI
   Luna Noua/Varsator , un dublu efect asupra voastra, aspectat prin activarea profunda a unor presentimente/temeri vizand viata personala si viitorul amprentat de …trecut; iar pe de alta parte, un efect pozitiv prin care Luna in aceeasi ipostaza, reprezinta un “balsam de suflet” bine venit in regasirea acelui echilibru emotional, vizand ”Trupul – Sufletul – Mintea”! Marte/Berbec – Venus/Berbec retrograd, vor amprenta segmentul financiar atat pozitiv cat si negativ, insa per ansamblu si aici incepe o reechilibrare treptata si certa. Karmic: Inchideti obligatoriu multe capitole dureroase, iar pesimismul in viata voastra nu mai are ce cauta! Luna Neagra va transmite de asta data influxuri cu rol de a elimina tot ce este de prisos si deopotriva, atentioneaza asupra dictonului: “Omul nepotrivit la locul nepotrivit!”...., in conteste relationale (nu este cazul sa fiti mediatori in aceasta perioada, caci riscati sa platiti pentru ceva ce nu ati infaptuit).

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...