Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Social

   MFP, precizari cu privire la prefinantarea, cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri UE

   Publicat: / Actualizat: /
   MFP, precizari cu privire la prefinantarea, cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri UE
   'Afiș Articol "MFP, precizari cu privire la prefinantarea, cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri UE",
   Ministerul Finantelor Publice face precizari cu privire la prefinantarea, cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri europene.
   Publicat:
   342 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișare header
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “MFP, precizari cu privire la prefinantarea, cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri UE” — Ministerul Finantelor Publice face precizari cu privire la prefinantarea, cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri europene.

   trimite

   Ministerul Finanțelor Publice face precizări cu privire la pre-finanțarea/co-finanțarea proiectelor care beneficiază de fonduri europene.

   Autoritățile publice locale au posibilitatea să se împrumute cu dobânzi mai bune decât cele ale trezoreriei de la bănci comerciale sau de la alte instituții de credit, pentru asigurarea pre-finanțării și/sau co-finanțării proiectelor care beneficiază de fonduri europene nerambursabile.

   În aceste situații, Unitățile Administrativ Teritoriale sunt exceptate de la obligația de a respecta: limita de îndatorare de 30%, prevăzută la art. 63 alin. (4) din Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare; plafoanele de contractare și tragerile aprobate pentru anul 2017 prin Legea nr. 5/2017 pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2017.

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri in portal si relatii cu clientii va rugam sa ne contactati laPentru inscrieri in portal si alte informatii va rugam sa ne contactati la:
   Telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   Nu exista pagini...

   ASISTENTA

   Nu exista pagini...

   LEGAL

   Nu exista pagini...