Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Social

   Peste 1500 de copii tipici si copii cu nevoi speciale au luat parte la CONIL Fest

   Publicat: / Actualizat: /
   Peste 1500 de copii tipici si copii cu nevoi speciale au luat parte la CONIL Fest
   Afiș articol "Peste 1500 de copii tipici si copii cu nevoi speciale au luat parte la CONIL Fest"
   Peste 1500 de copii tipici si copii cu nevoi speciale au luat parte la maratonul artistic organizat de Asociatia CONIL - Festivalul Integrarii.
   Publicat: / Actualizat:
   482 vizionări
   0

   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Peste 1500 de copii tipici si copii cu nevoi speciale au luat parte la CONIL Fest” — Peste 1500 de copii tipici si copii cu nevoi speciale au luat parte la maratonul artistic organizat de Asociatia CONIL - Festivalul Integrarii.

   trimite


   Palatul Național al Copiilor a răsunat de veselia copiilor în data de 28 și 29 ianuarie 2017.

   Pe parcursul celor doua zile de festival, peste 1500 de copii tipici și copii cu nevoi speciale i-au purtat pe cei prezenți într-o lume a poeziei, dansului, cântului și al întrecerilor sportive, într-un maraton artistic desăvârșit, pus la cale de inimoșii organizatori – Asociația CONIL și Asociația 3M, în parteneriat cu PROEDUS și Primăria Municipiului București.

   Momente emoționante, pline de farmec și sensibilitate au fost pregătite de copiii tipici și de cei cu nevoie speciale de la școlile pentru copii hipoacuzici, deficienți psihomotorii sau cu deficiențe de vedere, demonstrând astfel că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie promovată. În cadrul Conil Fest-Festivalul Integrării toți cei prezenți, copii tipici și atipici, părinți, bunici, prieteni, au fost martori la lecția acceptării, toleranței, integrării, prieteniei, iubirii ce a fost predată la scenă deschisă.

   Micii artiști au fost premiați și aplaudați la scenă deschisă de invitații speciali ai Festivalului Integrării: Nicole Cherry, Tily Niculae și Ioana Ghinghina, Ioana Maria Moldovan, Veronica Soare, Daniela Nae, Alina Savu, Marioara Man Gheorghe, Gheorghe Aștileanu, Daniela Tontsch.

   “De șapte ani ducem povestea Conil Fest – Festivalul Integrării mai departe și mă bucur să văd că de la an la an sunt tot mai mulți participanți talentați, dar și oameni deschiși care vor, simt și pot să facă o faptă bună, să aducă pe aceeași scena copii tipici și copii atipici. Toți își dau mâna, se acceptă, se ajută și se implică, dovedind astfel că pot fi prieteni și pot face o frumoasă echipă”, spune Adela Hanafi, președinta Asociației CONIL.

   Parteneri media:

   Agerpres, Prima TV,
   Radio Itsy Bitsy,
   Gold FM, Radio 3 net,
   MagnaNews
   Observatorul Social - Publicatia Consiliului Național al Dizabilității din România
   www.gradinitebucuresti.ro
   www.kidspots.ro
   www.suntparinte.ro
   www.calendarulcopiilor.ro
   www.festivaluri-romanesti.ro
   www.wahm.ro
   www.autenticpromotion.ro
   www.jurnaldebucuresti.com
   www.clubulcopiilor.eu

   Sponsori: Selgros Cash&Carry, Brenntag, Aqua Carpatica, Chipita Romania, Vel Pitar, Tymbark România, Adevărul Holding, GlaxoSmithKlein , Delicatese Florescu, Kovacs Dulciuri, Editura Integral, Happy Cinema, Editura Corint, Omfal Educational, Clinica Medicală Radiologul, IVY Bags, CD Press, Himalaya, Biofarm, Ronțăilă, Sonimpex Topoloveni.

   Ediția cu numarul XV Conil Fest- Festivalul Integrării va avea loc în 13-14 mai 2017.

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...