Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Social

   Presedintele ANPD, Adrian Vlad Chiotan, a reiterat deschiderea catre dialog, consultare si cooperare

   Publicat: / Actualizat: /
   Presedintele ANPD, Adrian Vlad Chiotan, a reiterat deschiderea catre dialog, consultare si cooperare
   Afiș articol "Presedintele ANPD, Adrian Vlad Chiotan, a reiterat deschiderea catre dialog, consultare si cooperare"
   Presedintele ANPD, Adrian Vlad Chiotan, construieste parteneriate centrate pe nevoile si asteptarile persoanei cu dizabilitati.
   Publicat: / Actualizat:
   1.211 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Presedintele ANPD, Adrian Vlad Chiotan, a reiterat deschiderea catre dialog, consultare si cooperare” — Presedintele ANPD, Adrian Vlad Chiotan, construieste parteneriate centrate pe nevoile si asteptarile persoanei cu dizabilitati.

   trimite

   Președintele Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități, domnul Adrian Vlad Chiotan, împreună cu reprezentanți ai instituției au participat în cursul săptămânii 3-6 aprilie 2017, la o serie de întâlniri cu reprezentanții Consiliului Național al Dizabilității din România, ai Asociaţiei Nevăzătorilor din România şi ai asociaţiilor persoanelor cu handicap auditiv.

   În cursul acestor întâlniri s-a urmărit identificarea acelor elemente comune ale acțiunilor pe care instituțiile participante le desfășoară în scopul sprijinirii persoanelor cu dizabilități din România.

   “Liniile principale de acțiune stabilite, care corespund obiectivelor programului de guvernare, se îndreaptă către rezolvarea problematicii nivelului valoric al indemnizațiilor aferente gradelor de încadrare în handicap, identificarea de soluții privind accesibilizarea serviciilor publice și în mod special în ceea ce privește informarea și comunicarea cu persoane cu diferite tipuri de handicap, și nu în ultimul rând, aspecte care țin de îmbunătățirea comunicării la nivel institutional”, se menționează în comunicatul de presă emis de Autoritatea Națională a Persoanelor cu Dizabilități.

   Și cu această ocazie a fost reiterată deschiderea către dialog, consultare și cooperare, în scopul de a depăși obstacolele inerente, de orice fel, care apar în procesul de elaborare și aplicare a politicilor publice în domeniul dizabilității și de a construi parteneriate durabile centrate pe nevoile și așteptările persoanei cu dizabilități.

   Numele tau: Adresa de e-mail:
   Presedintele ANPD, Adrian Vlad Chiotan, a reiterat deschiderea catre dialog, consultare si cooperare

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0726150176 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...