Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Social

   Primavara Iubirii, eveniment dedicat persoanelor cu dizabilitati

   Publicat: / Actualizat: /
   Primavara Iubirii, eveniment dedicat persoanelor cu dizabilitati
   Afiș articol "Primavara Iubirii, eveniment dedicat persoanelor cu dizabilitati"
   Iubirea nu este un targ: te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru ca te iubesc.
   Publicat: / Actualizat:
   550 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Primavara Iubirii, eveniment dedicat persoanelor cu dizabilitati” — Iubirea nu este un targ: te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru ca te iubesc.

   trimite

   Asociația Sportivă Mereu Împreună pentru Oameni organizează prima ediție a evenimentulului “Primăvara Iubirii”, destinat persoanelor cu dizabilități locomotorii, joi 23 februarie 2016, la Sala Dalles din București, Bulevardul Nicolae Bălcescu 18, sector: 1, începand cu ora 18:00.

   În luna februarie, două sărbători sunt dedicate iubirii: Valentine's Day, împrumutată de la americani și sărbatorită în 14 februarie și Dragobetele, sărbătoarea tradițională românească (24 februarie).

   Pornind de la ideea că socializarea în rândul acestor persoane trebuie să depășească granița locuinței, Asociația Sportivă Mereu Împreună pentru Oameni a decis să organizeze acest eveniment pentru a evidenția importanța și nevoia întemeierii unei familii.

   “Omul care trăiește cu adevărat iubirea o face în mod necondiționat. Petru el nu există gelozie sau posesivitate. Nu așteaptă nimic la schimb și este capabil să iubească tot ce este în jurul sau. O relație poate evolua foarte mult și se poate transforma într-o poveste de iubire atunci când lângă tine ai partenerul potrivit.

   Comunicarea este piatra de temelie a unei relații. Înainte de a căuta un partener de cuplu, oamenii trebuie să învețe să relaționeze – atât cu cei cu dizabilități, cât și cu cei fără, învață cum să privești și mai ales cum să îi faci să te privească altfel, nu doar ca pe un om cu “probleme”. Chiar dacă internetul ne ajută să descoperim noi parteneri, realitatea ne ajută să cunoaștem adevaratele caractere dar mai ales să simțim ceea ce trăim”, declară Irina Văcărean – Președintele Asociației Sportive Mereu Împreună pentru Oameni.

   Primăvara Iubirii este un concept de eveniment prin care dorim să îmbinăm utilul cu plăcutul, zâmbetele și voia bună, muzică și relaxare. Este spațiul și timpul unde artiștii își pot expune operele și își pot face numele cunoscut.

   “Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc”, spune Liviu Rebreanu.

   În cadrul evenimentului vor participa doamna Daniela Tontsch – Președinte al Consiliului Național al Dizabilității, Magda Coman – Președinte al Asociaţiei Open Your Heart  și Vasile Cristea Vicepreședinte al Comitetului Paralimpic, în calitate de invitați speciali.

   Pe scenă vor urca artiști autohtoni Crina Matei, Radoov, Echipa “Next Star” condusă de Anca Pârlog, Cristinel Capus, Eliza Popa, Oana Strătescu. Aceștia vor susține recitaluri live.

   Asociația Sportivă Mereu Împreună pentru Oameni așteaptă noi parteneri alături, pentru a contribui la proiectele viitoare care vizează îmbunătățirea calității vieții și promovarea sportului în rândul persoanelor cu dizabilități.

   Sponsori: Sun Travel, Madagascar Travel, Tiger Seccurity, Cris-Tim,

   Partener:

   Asociația Culturală Artă pentru COPIII ROMÂNIEI.

   Parteneri media:

   Consiliul Național al Dizabilității din România, prin vehiculul media Observatorul social,
   Agerpres

   Persoana de contact: PR AMIO: ALINA POPA
   Telefon: 0763092511
   E-mail: amio.romania@gmail.com

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...