Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Prioritati deschise, oportunitati de finantare prin POR 2017 2020

Publicat: / Actualizat: /
Prioritati deschise, oportunitati de finantare prin POR 2017   2020
Afiș articol "Prioritati deschise, oportunitati de finantare prin POR 2017 2020"
Am reusit sa organizam evenimente si sa transmitem celor interesati sa depuna proiecte, pentru a obtine finantare nerambursabila.
Publicat: / Actualizat:
2.167 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Prioritati deschise, oportunitati de finantare prin POR 2017 2020” — Am reusit sa organizam evenimente si sa transmitem celor interesati sa depuna proiecte, pentru a obtine finantare nerambursabila.

trimite

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a desfășurat seminarii cu privire la oportunitățile de finanțare prin POR 2017-2020, respectiv 70 milioane euro fonduri nerambursabile.

Timp de 3 săptămâni, ADR Centru a organizat, în lunile ianuarie și februarie, 10 seminarii în toate cele 6 județe ale Regiunii Centru, respectiv Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, la care au participat peste 600 de persoane, interesate de a accesa circa 70 de milioane de euro fonduri europene, disponibile prin 3 priorități de investiții ale Programului Operațional Regional 2014-2020. Evenimentele, organizate cu sprijinul Consiliilor Județene și al altor instituții, au reunit reprezentanții autorităților publice locale, ai spitalelor, școlilor și direcțiilor de protecție a copiilor, dar și ai unor instituții subordonate MAI. Pe lângă aceștia, pe domeniile specifice, au fost prezenți reprezentanți ai ONG-urilor, reprezentanți ai firmelor private, clusterelor și asociaților profesionale, participanți din sistemul bancar sau de la firmele de consultanță.

“Din 25 ianuarie și până în 15 februarie, am reușit să organizăm aceste evenimente și să le transmitem celor interesați să depună proiecte, pentru a obține finanțare nerambursabilă. Am prezentat principalele condiții ce trebuie respectate, ce se poate realiza prin aceste proiecte și care sunt principalele probleme întâlnite până în prezent, pe proiectele evaluate, dar am și răspuns la întrebările lor, pe situații punctuale. Pentru reprezentanții mediului privat am încercat să clarificăm aspecte pe ambele priorități care sunt lansate la nivel regional, prin POR 2014-2020, atât pentru microîntreprinderi, cât și pentru IMM-uri, finanțarea disponibilă pentru ei fiind de peste 55 de milioane euro, fonduri nerambursabile la nivel regional. Pentru reprezentanții autorităților și ONG-uri am prezentat aspecte importante din ghidurile ce vizează creșterea eficienței energetice sau crearea unei infrastructuri sociale pentru vârstnici. Vom avea însă, o perioadă în care preconizez că se vor lansa majoritatea priorităților de investiții de la nivelul Regiunii, urmând să organizăm și alte evenimente similare, în cadrul cărora să completăm informațiile cu exemple de bune practici sau să menționăm, pentru evitare, greșelile frecvente la cererile depuse în această perioadă, așa cum ne-au solicitat cei prezenți la acest evenimente”, a declarat domnul Simion Crețu, director general ADR Centru.

Materialele din cadrul fiecărui eveniment, pentru prioritățile de investiții prezentate, se pot găsi pe site-ul www.regio-adrcentru.ro, Secțiunea Comunicare/Prezentări și materiale evenimente.

Informații cu privire la prioritățile deschise depunerii, ce se finanțează și până când se pot depune cereri de finanțare, se regăsesc în secțiunea Ghiduri deschide depunerii.

Atât pe site-ul www.regio-adrcentru.ro, cât și pe contul Facebook: Agenția pt Dezvoltare Regională Centru, sunt menționate întâlnirile de lucru organizate și sunt promovate viitoarele evenimente ce vor avea loc în funcție de data lansării priorităților de investiții prin care se specifică bugetul disponibil de fonduri nerambursabile.

Detalii privind situația proiectelor depuse pe POR 2014-2020 puteți obține accesând link-ul: http://regio-adrcentru.ro/situatia-proiectelor-depuse-2/.

Pentru mai multe informații, la sediul ADR Centru funcționează un birou unde solicitanții pot fi asistați în mod gratuit, în clarificarea unor aspecte legate de completarea și pregătirea cererii de finanțare. Datele de contact ale Biroului sunt: tel: 0258 403 121, Alba Iulia, str. Decebal, nr. 12, Alba Iulia, e-mail: inforegio@adrcentru.ro

Numele tau: Adresa de e-mail:
Prioritati deschise, oportunitati de finantare prin POR 2017   2020
Articol - Prioritati deschise, oportunitati de finantare prin POR 2017 2020
Am reusit sa organizam evenimente si sa transmitem celor interesati sa depuna proiecte pentru a obtine finantare nerambursabila
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...