Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Social

   Ruleta civica, emisiune radio cu si despre persoanele cu dizabilitati

   Publicat: / Actualizat: /
   Ruleta civica, emisiune radio cu si despre persoanele cu dizabilitati
   'Afiș articol "Ruleta civica, emisiune radio cu si despre persoanele cu dizabilitati"
   Timp de doua ore vor fi abordate aspecte din viata persoanelor cu dizabilitati. Realizatorul emisiunii, Valeriu Borsan o are corealizator pe Elena Nastase.
   Publicat: / Actualizat:
   813 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Ruleta civica, emisiune radio cu si despre persoanele cu dizabilitati” — Timp de doua ore vor fi abordate aspecte din viata persoanelor cu dizabilitati. Realizatorul emisiunii, Valeriu Borsan o are corealizator pe Elena Nastase.

   trimite

   Consiliul Național al Dizabilității din România deține platforma de comunicare, Observatorul.ro, vehicul prin care persoanele cu dizabilități sunt autoreprezentate.

   Sunteți invitați să ascultați, în fiecare zi de vineri, seara de la ora 20, emisiunea radio “Ruleta civică”.

   Timp de două ore vor fi abordate aspecte din viața persoanelor cu dizabilități. Realizatorul emisiunii, Valeriu Borșan o are corealizator pe Elena Năstase care declară în exclusivitate pentru Observatorul social:

   “De aproximativ trei ani sunt voluntar al Consiliului Național al Dizabilității și, printre alte activități, sunt redactor la ziarul Observatorul social. Articolele mele au diferite teme. Provocarea a venit din partea Danielei Tontsch, președinta CNDR, care a descoperit în mine “un talent nativ”, spune ea, care ar trebui dezvoltat, șlefuit și exploatat. Această experiență acumulată, de-a lungul celor trei ani, m-a ajutat să regăsesc dragostea pentru scris, să elimin barierele autoimpuse, să îmi trezesc din amorțeală neuronii și să aduc un plus la toate capitolele existenței mele.
    
    Anul acesta mi s-a propus să fiu corealizator la emisiunea Ruleta Civică, realizată de Valeriu Borșan.
    
   Trebuie să recunosc că am fost extrem de încântată, deoarece mi se îndeplinea un vis din adolescență, ani întregi mi-am dorit să fiu o voce pe radio, deoarece mi s-a spus ca am potențial.
    
   Este o bucurie pentru mine, dar, în același timp și o mare responsabilitate, cu atât mai mult cu cât nu am nicio pregatire în acest domeniu.
    
   Îmi doresc ca, împreună cu Valeriu, să prezint subiecte de interes social, să avem discuții interactive, să vorbesc despre experiențele proprii în situații limită, să prezint articole din ziar, să vorbesc despre iubire, căsnicie și divorț.

   Îmi doresc să expun lucruri din perspectiva unei persoane cu dizabilități, să vorbesc despre relațiile interumane, despre fericire, despre dezămăgiri și să abordăm subiecte propuse chiar de ascultători.
    
   Vă rog să nu uitați că tot ceea ce am făcut până acum la ziar și ceea ce voi face la radio, fac cu dragoste, responsabilitate, conștiință, dorința de a evolua și, toate acestea, prin multa munca voluntară.“  
    
              
   Ascultătorii vor avea ocazia să intre în direct accesând Skype Romania Social sau +40 725 590 705.

   Aici puteți asculta “Ruleta Civică”…

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...