Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Ajută! Copiii nevăzători au nevoie de tine!

Publicat: / Actualizat: /
Ajută! Copiii nevăzători au nevoie de tine!
'Afiș articol "Ajută! Copiii nevăzători au nevoie de tine!"
Asociaţia Nevăzătorilor din România caută doritori voluntari pentru a corecta documente „word” rezultate în urma scanării unor manuale şcolare, dest...
Publicat: / Actualizat:
2.090 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Ajută! Copiii nevăzători au nevoie de tine!” — Asociaţia Nevăzătorilor din România caută doritori voluntari pentru a corecta documente „word” rezultate în urma scanării unor manuale şcolare, dest...

trimite

Asociaţia Nevăzătorilor din România caută doritori voluntari pentru a corecta documente „word” rezultate în urma scanării unor manuale şcolare, destinate copiilor cu deficienţă vizuală.

Mulţi copii deficienţi de vedere, care nu ştiu braille şi nu văd suficient încât să citească un text obişnuit, îşi scanează cărţile şi le ascultă, pe computer, citite de programe speciale tip „screen reader”. La scanare, apar, inevitabil, greşeli iar textul rezultat devine greu de înţeles şi de folosit.

La final se eliberează certificate de voluntariat pentru munca depusă.

Doritorii pot scrie pe adresele de e-mail: generalsecretary@anvr... şi romanianblind@gmail.....

Sunt copii care, în pofida dizabilităţii cu care se confruntă, vor să citească şi să înveţe. Fii alături de ei, dă-le un ochi de ajutor!

Asociaţia Nevăzătorilor din România mulțumește, împreună cu Răzvan în scrisoarea de mai jos, voluntarilor care au ajutat anul trecut la corectarea manualelor şcolare pentru clasa a 5-a.

“Dragă prietene,

Mă numesc Răzvan şi trăiesc în oraşul Galaţi. Am 11 ani şi învăţ la o şcoală normală. Mă descurc excelent cu ajutorul dumneavoastră. Vă mulţumesc din suflet că mi-aţi corectat manualele şi acum pot învăţa şi eu cu ceilalţi. Sper ca şi eu într-o zi să pot face ceva frumos pentru dumneavoastră. Vă mulţumesc din inimă pentru această faptă minunată şi sper ca şi alţii să vă urmeze exemplul."

Numele tau: Adresa de e-mail:
Ajută! Copiii nevăzători au nevoie de tine!
Articol - Ajută! Copiii nevăzători au nevoie de tine!
Asociaţia Nevăzătorilor din România caută doritori voluntari pentru a corecta documente word rezultate în urma scanării unor manuale şcolare dest
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...