Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Despre oameni

JEARLEAN TAYLON: AM O DIZABILITATE, DAR NU AM DE CE SA MA ASCUND

Publicat: / Actualizat: /

Jearlean Taylon, în vȃrstă de 25 ani, este fotomodel și în același timp  un model de viață deoarece luptă să trăiască. A fost diagnosticată de mică de o boală rară numită rabdomiosarcom.

Rabdomiosarcomul este un fel de tumoară malignă dezvoltată pe anumiți mușchi  stiați și pe organe digestive cum ar fi vezica urinară și intestinul gros. Tratamentul e costisitor și amplu, constȃnd
în  chinoterapie, operații chirurgicale a colonului de tip colostomie și pungile ostomy  ce sunt folosite pentru protecția maximă a pielii.

Încă de la trei ani, Jearlean a trebuit să facă colostomie, și să fie dependenta de punguțe ostomy care o ajută la funcțiile vezicăi urinare. Copilăria și adolescența  și le-a petrecut într-o luptă continuă cu viața pentru că doctorii nu i-au dat nicio șansă de vindecare.

Deși are acest diagnostic, Jearlean  nu a renunțat niciodată la dorințele ei.  Voia să facă carieră în modeling și a reușit.

,,Mereu am visat să fiu un fotomodel, deși aveam unele temeri. Cum voi păși pe pasarelă cu punguțele mele ostomy? Oare cum voi fi privită  de public ? Oare mă vor înțelege?’’, a declarat ea.

Curios a fost momentul în care echipa cu care și-a început cariera în modeling  a înteles-o și  a încurajat-o. Acest lucru a făcut-o să aibă încredere în propriile forțe.

,,La început, recunosc, mi-a fost teamă, am participat la cursuri de modeling și încet, încet, am început să-mi depășesc frica, iar aptitudinile mele ca model au crescut dincolo de așteptări. Am muncit mult, dar a meritat efortul.

Cȃnd  a trebuit să întru pe pasarelă, am explicat cu greu ce diagnostic am, iar spre surprinderea mea, am fost înțeleasă si m-am simțit extraordinar,  parcă am scăpat de o povară.  Da, am  o dizabilitate, dar nu am de ce s
a mă ascund. Frumusețea este în interior, nu în exterior”, spune  Jearlean Taylon.

Pe parcursul anilor, a acumulat experiență în cariera sa de modeling, și chiar a găsit un truc pentru a-și ascunde punguțele ostomy, acoperindu-le cu un brȃu care le fixează.

Acum,  Jearlean Taylon se bazează pe încrederea în sine și pe speranța că va  reuși. Participă  la diferite evenimente, este autoarea unei cărți de memoralistică, este speaker motivațional, ajută și pe alți oameni să-și depășească temerile. Interacționează cu prestigioși disigneri, poartă articole de îmbrăcăminte formate din două piese, dar nu îi este frică deoarece se bazează pe faptul că publicul care o va cunoaște și o va vedea, îi va înțelege diagnosticul.


Numele tau: Adresa de e-mail:
JEARLEAN TAYLON: AM O DIZABILITATE, DAR NU AM DE CE SA MA ASCUND
Articol - JEARLEAN TAYLON: AM O DIZABILITATE, DAR NU AM DE CE SA MA ASCUND
Jearlean Taylon în vȃrstă de 25 ani este fotomodel și în același timpnbsp un model de viață deoarece luptă să trăiască A fost diagnosticată de
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...