Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Despre oameni

MODELUL CU SINDROMUL DOWN SOCHEAZA RETELELE DE SOCIALIZARE

Publicat: / Actualizat: /

Madeline Stuart în vârstă de 18 ani, un model cu sindromul Down, încearcă din răsputeri să schimbe perspectiva oamenilor în a vedea frumusețea pe podium ca pe ceva standard. Practic, frumusețea o poate expune publicului larg oricine care are încredere în sine.

Maddy Stuart din Brisbone Queensland, în pofida faptului că a fost diagnosticată cu sindromul Down,  a hotărât să se focalizeze asupra unui singur lucru: de a ajunge pe podium. Așa că s-a concentrat asupra sănătății sale și și-a propus să slăbească într-un an de zile. Fapt pe care l-a și făcut pentru a demonstra societății întregi  că și persoanele cu o anumită dizabilitate  pot să-și realizeze dorințele dincolo de prejudecăți.
Cu ajutorul primit din partea mamei sale, Rosanne, ea a preluat controlul asupra vieții sale și a decis să facă o adevarată diferență în industria modei. Mama ei, mărturisește cât de uimitoare, cât de frumoasă, cât de inteligentă și cât de extraordinară a devenit fata ei  pe parcursul acestui interval de timp. ,,Maddy a avut încredere în ea și nu și-a făcut griji față de societate. Ea este atât de frumoasă și uimitoare încât mă face să fiu atât de mândră de ea’’, spune Rosanne.

La început, Maddy s-a luptat cu toate obiceiurile sale deoarece era obișnuită să mănânce foarte mult și a trebuit să renunțe la astfel de deprinderi. Mama ei a sprijinit-o moral, iar în doar două luni și-a creat un nou stil de viață.

Acum Maddy înoată de cinci ori pe săptămână, joacă cricket și face parte dintr-un grup de majorete. În plus, ea este în căutare a unui agent de modeling,  cu cea mai bună prietenă, Jamie Lea și  cu amicul său, Robbie, cu scopul de a i pe un drum trimfător în cariera sa.

Mama lui Madeline Stuart spune că: ,,oamenii cu sindromul Down pot face tot ce își propun, ei o fac în ritmul lor, doar dă-le o mică șansă, iar ei te vor surprinde plăcut cu activitățile lor. Cred că este timpul ca societatea să-și dea seama  de faptul că cei cu o anumită dizabilitate pot fi frumoși prin faptele pe care le desfășoară.'

Numele tau: Adresa de e-mail:
MODELUL CU SINDROMUL DOWN SOCHEAZA RETELELE DE SOCIALIZARE
Articol - MODELUL CU SINDROMUL DOWN SOCHEAZA RETELELE DE SOCIALIZARE
Madeline Stuart în vârstă de 18 ani un model cu sindromul Down încearcă din răsputeri să schimbe perspectiva oamenilor în a vedea frumusețea pe podiu
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...