Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Utile

O nouă bibliotecă destinată deficienţilor de vedere, Biblioteca de energie

Publicat: / Actualizat: /
O nouă bibliotecă destinată deficienţilor de vedere, Biblioteca de energie
'Afiș articol "O nouă bibliotecă destinată deficienţilor de vedere, Biblioteca de energie"
Asociaţia Nevăzătorilor din România este participant la campania ¨Transformă hârtia în energie¨ a furnizorului de energie CEZ Vânzare, la propunerea c...
Publicat: / Actualizat:
711 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “O nouă bibliotecă destinată deficienţilor de vedere, Biblioteca de energie” — Asociaţia Nevăzătorilor din România este participant la campania ¨Transformă hârtia în energie¨ a furnizorului de energie CEZ Vânzare, la propunerea c...

trimite

Asociaţia Nevăzătorilor din România este participant la campania ¨Transformă hârtia în energie¨ a furnizorului de energie CEZ Vânzare, la propunerea companiei Rogalski Damaschin Public Relations.
 
În cadrul acestei campanii, pentru fiecare abonat care va opta pentru factura eletronică, efactura, CEZ Vânzare va dona 1 leu pentru deschiderea „Bibliotecii de energie” (bibliotecadeenergie.... bibliotecadeenergie.ro), o platformă care va pune la dispoziţia persoanelor cu deficienţe de vedere nu mai puţin de 300 de titluri de audiobookuri.

Sub sloganul „Transformă hârtia în energie”, furnizorul de energie CEZ Vânzare îi îndeamnă pe toţi cei 1,4 milioane de abonaţi să renunţe la facturile clasice pentru cele în variantă electronică. Pentru fiecare dintre primii 25.000 de noi abonaţi la efactura CEZ Vânzare, compania va dona câte 1 leu în scopul facilitării accesului la cultură al persoanelor pentru care „lumina” nu reprezintă mai mult decât un cuvânt: persoanele cu deficienţe de vedere din România.

Modul de accesare a ”Bibliotecii de energie”,(bibliotecadeenergie.... bibliotecadeenergie.ro), va fi similar cu cel al biliotecii ANR. Noua bibliotecă va avea şi o variantă mobilă, dezvoltată pentru Android şi iOS.

Vasile Tiucșan este cel care a inspirat furnizorul de energie CEZ Vânzare, informează Asociaţia Nevăzătorilor din România.


Numele tau: Adresa de e-mail:
O nouă bibliotecă destinată deficienţilor de vedere, Biblioteca de energie
Articol - O nouă bibliotecă destinată deficienţilor de vedere, Biblioteca de energie
Asociaţia Nevăzătorilor din România este participant la campania Transformă hârtia în energie a furnizorului de energie CEZ Vânzare la propunerea c
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...