Logo Observatorul Social

Articol din categoria Social

TATĂL CARE CREIONEAZĂ DESENE PENTRU OCHIUL FETEI LUI

Publicat: / Actualizat: /
TATĂL CARE CREIONEAZĂ DESENE PENTRU OCHIUL FETEI LUI
'Afiș articol "TATĂL CARE CREIONEAZĂ DESENE PENTRU OCHIUL FETEI LUI"
Orice părinte îşi acceptă copilul aşa cum este, cu calităţi, atu-uri sau defecte deoarece el  i-a dat viaţă, dorindu-l aşa cum este. În calitate...
Publicat: / Actualizat:
1.443 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe Observatorul Social: “TATĂL CARE CREIONEAZĂ DESENE PENTRU OCHIUL FETEI LUI” — Orice părinte îşi acceptă copilul aşa cum este, cu calităţi, atu-uri sau defecte deoarece el  i-a dat viaţă, dorindu-l aşa cum este. În calitate...

trimite

Orice părinte îşi acceptă copilul aşa cum este, cu calităţi, atu-uri sau defecte deoarece el  i-a dat viaţă, dorindu-l aşa cum este.

În calitate de mamă şi de tată au dorit copilul, au ştiut că au responsabilitatea de a-l creşte, de a-i da o educaţie şi de a-i trasmite principii pentru a se dezvolta cât mai frumos posibil.

În cazul în care un părinte întâmpină anumite greutăţi şi anume aflarea faptului că copilul său, sânge din sângele său, suflet din sufletul său, suferă de o anumită boală,  atât mama cât şi tata se afla într-o inconcordanţă continuă cu viaţa şi au o durere dublă comparativ cu copilul. Din acel moment, ei luptă din răsputeri pentru vindecarea copilul lor, sau cel puţin să-i aline suferinţa
In această manieră, un tată a transformat dintr-o necesitate medicală într-un mod distractiv purtarea unui plasture corector pentru ochiul stâng al ficei sale, Layla. Fetiţa în vârstă de un an şi jumătate este nevoită să poarte acel plasture două ore pe zi pentru corectarea vederii până la vârsta de cinci anişori.

Layla s-a născut cu o cataractă. Pentru corectarea vederii trebuie să poarte acest plasture care îi displace. Astfel, tatăl a găsit o modalitate incredibilă pentru ca fica lui, Layla, să suporte mai uşor plasturele corector.  În fiecare zi, tatăl ei îi desenează pe acel plasture jenant diferite figurine, îi conturează personaje din desene animate, sau chiar îi creionează litere ce îi dă fetei sentimentul de optimism.

Tatăl este convins că  ideea lui ,,trăznită’’ îi poate face pentru o perioadă de timp viaţa mai uşoară fetiţei lui pentru a-i crea un confort total acasă şi mediul social. Acest tată, care face artă pentru fata lui, este optimist că Layla se va recupera şi va face tot ce îi stă în putere pentru îndeplinirea acestui fapt.


Numele tau: Adresa de e-mail:
TATĂL CARE CREIONEAZĂ DESENE PENTRU OCHIUL FETEI LUI

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...