Logo ♿ Observatorul Social
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol din categoria Social

Voluntarii cărţilor audio

Publicat: / Actualizat: /
Voluntarii cărţilor audio
'Afiș articol "Voluntarii cărţilor audio"
Ultimele 30 de CD-uri cu cărţi audio în format mp3 trimise cititorilor în două tranşe, în septembrie şi în octombrie, consemnează contribuţia unui im...
Publicat: / Actualizat:
574 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Voluntarii cărţilor audio” — Ultimele 30 de CD-uri cu cărţi audio în format mp3 trimise cititorilor în două tranşe, în septembrie şi în octombrie, consemnează contribuţia unui im...

trimite

Ultimele 30 de CD-uri cu cărţi audio în format mp3 trimise cititorilor în două tranşe, în septembrie şi în octombrie, consemnează contribuţia unui important număr de voluntari, atât ca lectori, cât şi ca masterizatori ai înregistrărilor. Ne facem o datorie de onoare în a aminti numele lor şi a le mulţumi pe această cale, adăugând şi numele celor care, de-a lungul timpului, prin acte generoase de benevolat, au construit, alături de salariaţii specializaţi ai organizaţiei, biblioteca de 920 de CD-uri audio a Asociaţiei Nevăzătorilor.

Între lectorii celor mai recente 30 de CD-uri îi consemnăm pe actorii Ovidiu Moldovan şi Zoltan Octavian Butuc şi pe colaboratorii noştri Virgil Ionuţ Marinescu şi Nicoleta Ruba.

Unele cărţi înregistrate iniţial pe bandă sau pe casete magnetice au fost transferate în format electronic, digitalizate, de voluntari ca Veronica Borşan din Galaţi, Sorin Bolocan din Buzău, Cristian Simion din Bucureşti. Activitatea lor datează de ani de zile şi se alătură eforturilor similare ale altor prieteni ai cărţii audio şi ai cititorilor precum: Gheorghe Florin Ionescu din Târgu Frumos, Vasile Şulumete din Călimăneşti - Vâlcea, Dumitru Popa din Iaşi, Gheorghe Muşetoiu, Ion Victor, Costel Anton, Vasile Carapit, Iosif Popa şi Alexandra Vlăsie din Buzău, Dumitru Văduva din Rovinari - Gorj şi Cornel Gavriliu din Bacău. Lor li se adaugă foarte probabil şi alte nume cu contribuţii mai modeste, dar de mare însemnătate pentru fenomenul cultural audio.

Galeria lectorilor voluntari trebuie completată cu oameni din radio ca Eugenia Grosu-Popescu, Ruxandra Tudor, regretatul Coriolan Stoianovici, actorii Jeanine Stavarache şi Ştefan Velniciuc  de la Bucureşti, actorul Petre Băcioiu de la Cluj, Victoria Bobescu de la Timişoara. Apoi, Arina Bălăiţă, Anca Fieraru, Cristina-Ioana Dima, Elena Ciobanu, Ioana Nichita şi actorii Florin Anton şi Gavril Pinte din Bucureşti, Mariana Dragoş din Moneasa, Elena Antofie din Ploieşti, Gabriel Serghei şi Janina Miron din Iaşi. Să nu uităm că actriţa Delia Nartea a început colaborarea cu noi ca voluntar şi că, în anii 70 -80, în studioul Asociaţiei, au venit să citească, tot ca donatori de voce, actorii Sandu Sticlaru, Bogdan Antonescu, Vistrian Roman şi Mariana Grădinaru şi poeta Ana Blandiana.

Fondul de carte al fonotecii este completat cu înregistrările pe casete puse la dispoziţie de fundaţia „Cartea călătoare” şi digitalizate de angajaţii şi voluntarii ANR.

Le transmitem tuturor înalta noastră consideraţie şi perpetua noastră gratitudine. Opera lor culturală nu va fi uitată niciodată, iar memoria electronică o va permanentiza.


      

Numele tau: Adresa de e-mail:
Voluntarii cărţilor audio
Articol - Voluntarii cărţilor audio
Ultimele 30 de CD-uri cu cărţi audio în format mp3 trimise cititorilor în două tranşe în septembrie şi în octombrie consemnează contribuţia unui im
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...