Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Produsul 2, portofoliu virtual cu două module de formare - Disabilities Beyond Limits

/
Produsul 2, portofoliu virtual cu două module de formare - Disabilities Beyond Limits
'Afiș articol "Produsul 2, portofoliu virtual cu două module de formare - Disabilities Beyond Limits"
Consorțiul care lucrează la proiectul Îmbunătățirea vieții personale și profesionale a tinerelor femei cu dizabilități (YWwD) este mândru să anunțe dezvoltarea produsului 2, un portofoliu virtual cu două module de formare.
Publicat: / Actualizat:
1.434 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Produsul 2, portofoliu virtual cu două module de formare - Disabilities Beyond Limits” — Consorțiul care lucrează la proiectul Îmbunătățirea vieții personale și profesionale a tinerelor femei cu dizabilități (YWwD) este mândru să anunțe dezvoltarea produsului 2, un portofoliu virtual cu două module de formare.

trimite

Produsul 2, portofoliu virtual cu două module de formare - Disabilities Beyond Limits

     Consorțiul care lucrează la proiectul Îmbunătățirea vieții personale și profesionale a tinerelor femei cu dizabilități (YWwD) este mândru să anunțe dezvoltarea produsului 2, un portofoliu virtual cu două module de formare. Portofoliul își propune să pregătească practicienii să sprijine YWwD în preluarea leadershipului și depășirea limitelor impuse de stereotipuri și stigmatizare prin dezvoltarea abilităților transversale în jurul angajamentului și participării civice. Cu astfel de abilități, YWwD poate contribui la comunitatea lor și poate rezolva probleme.

Primul modul, „Leadership”, și al doilea modul, „Rezolvarea problemelor comunitare”, includ planuri de lecție, planuri de activități, resurse de predare și învățare, fișe de lucru și formulare, practici de predare și învățare, jocuri și dinamică. Fiecare modul are un jurnal de învățare încorporat pentru a ajuta YWwD să-și urmărească progresul. Portofoliul include și un set de 16 carduri digitale, fiecare prezentând o metodă de rezolvare a problemelor bazată pe tehnica ABLE (Analyze, Brainstorm, Lead, Execute).

Dezvoltarea produsului 2 a trecut prin mai multe faze, inclusiv stabilirea unei structuri logice pentru fiecare parte, colectarea de informații din surse relevante, brainstorming și consultarea internă între parteneri. Prima versiune de lucru a portofoliului și setul de 16 carduri digitale vor fi testate și revizuite pentru a se asigura că este practică și eficientă.

Pilotarea și validarea setului de 16 carduri digitale va implica o sesiune online per țară cu șase participanți per țară, care sunt experți care lucrează cu tinerii și YWwD. Rapoartele naționale și un raport final transnațional vor fi pregătite pentru a sprijini revizuirea finală și pentru a îmbunătăți setul de carduri.

Consorțiul este încântat de impactul potențial al produsului 2 și așteaptă cu nerăbdare să îl facă disponibil pe scară largă prin intermediul site-ului web al proiectului. Portofoliul virtual este un pas important către crearea unei comunități ecologice, incluzive pentru toți.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Produsul 2, portofoliu virtual cu două module de formare - Disabilities Beyond Limits
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Produsul 2, portofoliu virtual cu două module de formare - Disabilities Beyond Limits
Consorțiul care lucrează la proiectul Îmbunătățirea vieții personale și profesionale a tinerelor femei cu dizabilități YWwD este mândru să anunțe dezvoltarea produsului 2 un portofoliu virtual cu două module de formare
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...