Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

700 de oameni nevoiasi din capitala au beneficiat de o masa calda si de pachete cu ajutoare

Publicat: / Actualizat: /
700 de oameni nevoiasi din capitala au beneficiat de o masa calda si de pachete cu ajutoare
Afiș articol "700 de oameni nevoiasi din capitala au beneficiat de o masa calda si de pachete cu ajutoare"
In pachete beneficiarii au gasit alimente, dulciuri, produse igienico sanitare, sosete, fesuri si chiar jucarii pentru copii.
Publicat: / Actualizat:
1.305 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “700 de oameni nevoiasi din capitala au beneficiat de o masa calda si de pachete cu ajutoare” — In pachete beneficiarii au gasit alimente, dulciuri, produse igienico sanitare, sosete, fesuri si chiar jucarii pentru copii.

trimite

“Fiecare om al străzii este, el însuși, o poveste. Fără familie, fără un acoperiș deasupra capului sau rude care să-i ia sub ocrotirea lor, mulți oameni trăiesc sub cerul liber și din mila trecătorilor, așteptând cu speranță o altă primavară. Ei ne cunosc deja și, de șase ani, ne așteaptă în fiecare joi la Gara de Nord, ca să le oferim o masă caldă. Astăzi, cu ajutorul neprețuit al partenerilor noștri, am reușit să facem fericiți mult mai mulți oameni ca de obicei, împărțind pachete în două locații”, a declarat Gabriel Ciobotaru, președintele Asociației Șansa Ta.

În pachete beneficiarii au găsit alimente, dulciuri, produse igienico-sanitare, șosete, fesuri și chiar jucării pentru copii și au fost distribuite atât în zona metroului de la Gara de Nord, o zonă frecventată de oamenii străzii, cât și la Complexul Integrat de Servicii Sociale pentru Adulți “Sf. Ioan” (Bulevardul Theodor Pallady nr. 64, sector 3). Cei vizați sunt persoanele fără adăpost, familiile sărace cu mulți copii și bătrânii nevoiași.

"Acțiunea face parte din campania “O șansă caldă”, dezvoltată încă din anul 2012 de Asociația șansa Ta. O dată pe săptămână, voluntarii șansa Ta împart celor săraci mâncare caldă, pâine, fructe, conserve și obiecte vestimentare. De cele mai multe ori, la Gara de Nord vin și cadre medicale care oferă ajutor specializat, acordând asistență celor prezenți. În mai multe cazuri, oamenii întâlniți aici și-au pierdut actele sau nu au deținut niciodată documente de identificare, așa că Asociația șansa Ta îi ajută să obțină o identitate oficială", a mai spus Gabriel Ciobotaru, președintele Asociației Șansa Ta.

De-a lungul anilor, “O șansă caldă” a adunat parteneri de încredere care au susținut campania. Chef Nicolai Tand gătește pentru oamenii străzii ori de câte ori are ocazia, iar elevii de la mai multe școli generale din București s-au oferit voluntari, în numeroase rânduri, pentru a împărți hrană celor în nevoie.În cadrul campaniei “O șansă caldă”.

Asociația Șansa Ta a împărțit cele 700 de pachete cu sprijinul partenerilor săi: Kaufland România, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB), MamaPan și Restaurantul Orhideea Spa.

Despre Asociația Șansa Ta

Asociația Șansa Ta este o organizație non-profit, care promovează dreptul la o viață mai bună pentru copiii și tinerii care urmează să părăsească sau care au părăsit centrele de plasament, prevenind instituționalizarea acestora.

De asemenea, asociația își propune să ajute familiile defavorizate, cu mulți copii, din România. Programele dezvoltate se adresează persoanelor sau grupurilor sociale aflate în situații de risc.

Asociația Șansa Ta este acreditată de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice să acorde servicii sociale, conform Certificatului de Acreditare Seria AF, nr. 000740/22.05.2014.

Gabriel Ciobotaru — Președintele Asociației Șansa Ta

Casiana Fometescu — Coordonator Dep. PR,

Asociația Șansa Ta Tel/Fax: 031 822 24 57;

Mobil: 0744 910 487

Beneficiar: “Asociația Șansa Ta”

Conturile bancare deschise la BCR: CONT IN LEI RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO RO37RNCB0591123278690002

SWIFT: RNCB RO BU

Numele tau: Adresa de e-mail:
700 de oameni nevoiasi din capitala au beneficiat de o masa calda si de pachete cu ajutoare
Articol - 700 de oameni nevoiasi din capitala au beneficiat de o masa calda si de pachete cu ajutoare
In pachete beneficiarii au gasit alimente dulciuri produse igienico sanitare sosete fesuri si chiar jucarii pentru copii
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...