Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

CAMPANIE PENTRU COMBATEREA CANCERULUI LA SAN LANSATA PE PLAN NATIONAL

Publicat: / Actualizat: /
CAMPANIE PENTRU COMBATEREA CANCERULUI LA SAN LANSATA PE PLAN NATIONAL
'Afiș articol "CAMPANIE PENTRU COMBATEREA CANCERULUI LA SAN LANSATA PE PLAN NATIONAL"
Gral Medical desfășoară o campanie națională de combatere a cancerului de sân în București, Ploiești, Focșani, Pitești, Vâlcea, Sibiu și Craiova î...
Publicat: / Actualizat:
1.114 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “CAMPANIE PENTRU COMBATEREA CANCERULUI LA SAN LANSATA PE PLAN NATIONAL” — Gral Medical desfășoară o campanie națională de combatere a cancerului de sân în București, Ploiești, Focșani, Pitești, Vâlcea, Sibiu și Craiova î...

trimite

Gral Medical desfășoară o campanie națională de combatere a cancerului de sân în București, Ploiești, Focșani, Pitești, Vâlcea, Sibiu și Craiova în perioada 14 noiembrie - 15 decembrie.

Potrivit Gral Medical, pacienții pot beneficia de servicii medicale la prețuri promoționale: ecografia mamară bilaterală la jumătate de preț, plus reducere 25% la orice alte analize medicale recomandate de medic. Locurile sunt limitate în funcție de programul fiecărei clinici.
Programările se pot efectua în București la Clinica Gral Băneasa (0372-127.376), Clinica Ștefan cel Mare (021-317.83.95), Clinica de Diagnostic Gral (021-323.00.00), iar în provincie la Clinica OncoFort Focșani (0311-000.201), Clinica OncoFort Craiova (0351-442.419), Clinica OncoFort Pitești (0311-000.199), Clinica Gral Vâlcea (0350-412.568), Clinica MC Ploiești (0244-597.753) și Clinica Sanostar Sibiu (0269-244.999).
 
Mai multe detalii pot fi găsite pe gralmedical.ro sau pe pagina de Facebook.

"Incidența cancerului mamar a cunoscut în România o creștere de la an la an, de la 7.929 cazuri noi raportate în 2008, a ajuns în 2012 la 8.981 cazuri noi și o mortalitate de 3.244 decese anual (cf. Globocan). Această creștere de aproape 15% plasează cancerul mamar pe primul loc în topul cancerelor din România la femei, iar semnalul de alarmă dat de specialiști arată o creștere a cancerului mamar în rândul femeilor tinere. În prezent, deși incidența este crescută în România, datorită tratamentelor oncologice moderne, cancerul la sân este curabil, însă este foarte important să poată fie diagnosticat timpuriu. Autoexaminarea și efectuarea periodică a unei ecografii mamare trebuie să intre în rutina oricărei femei. Prevenția cancerului la sân începe de la schimbarea modului de a privi afecțiunea, dar și de la accesul la tratamentele moderne de specialitate. Acesta este motivul pentru care de multe ori testele genetice, imunohistochimia sau radioterapia țintită pot determina eficiența tipului de tratament urmat de către pacient", spun cei de la Gral Medical.

Cele mai importante simptome ale cancerului mamar sunt: modificări ale texturii pielii, scurgeri mamelonare, deformări ale unui sân, retracția mamelonului, apariția unui nodul.
Investigațiile recomandate de medicii specialiști sunt ecografia mamară, mamografia (recomandată după 40 de ani) și RMN-ul la sân.

Numele tau: Adresa de e-mail:
CAMPANIE PENTRU COMBATEREA CANCERULUI LA SAN LANSATA PE PLAN NATIONAL
Articol - CAMPANIE PENTRU COMBATEREA CANCERULUI LA SAN LANSATA PE PLAN NATIONAL
Gral Medical desfășoară o campanie națională de combatere a cancerului de sân în București Ploiești Focșani Pitești Vâlcea Sibiu și Craiova î
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...