Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Calomnii si dezinformari la adresa Asociatiei Nevazatorilor din Romania

Publicat: / Actualizat: /
Calomnii si dezinformari la adresa Asociatiei Nevazatorilor din Romania
'Afiș articol "Calomnii si dezinformari la adresa Asociatiei Nevazatorilor din Romania"
ASOCIAŢIA NEVĂZĂTORILOR DIN ROMÂNIA, organizaţie neguvernamentală naţională cu peste 60.000 de membri şi 60 de ani de activitate neîntreruptă în slu...
Publicat: / Actualizat:
899 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Calomnii si dezinformari la adresa Asociatiei Nevazatorilor din Romania” — ASOCIAŢIA NEVĂZĂTORILOR DIN ROMÂNIA, organizaţie neguvernamentală naţională cu peste 60.000 de membri şi 60 de ani de activitate neîntreruptă în slu...

trimite

ASOCIAŢIA NEVĂZĂTORILOR DIN ROMÂNIA, organizaţie neguvernamentală naţională cu peste 60.000 de membri şi 60 de ani de activitate neîntreruptă în slujba persoanelor cu deficienţe vizuale, denunţă cu fermitate acţiunea de protest constând în greava foamei, iniţiată luni, 25 ianuarie 2016, în faţa Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, de câteva persoane nevăzătoare. Aceste persoane se autointitulează „membri” ai „Grupului de Iniţiativă pentru reforme în Asociaţia Nevăzătorilor din România”, dar în realitate o asemenea structură nu există ca entitate juridică de sine stătătoare. Mai mult, prin referinţa nominală din titulatură la Asociaţia Nevăzătorilor din România se crează în mod intenţionat confuzie şi derută.

Aşadar acest grup însă este doar o umbrelă sub semnul căreia se proliferează în spaţiul public calomnii şi dezinformări menite a decredibiliza organizaţia noastră.

Sunt puse astfel în circulaţie acuze nefondate pe vreo dovadă concretă, şi chiar ilogice, menite exclusiv a prejudicia imaginea asociaţiei noastre, răsfrângându-se în mod nefast asupra tuturor deficienţilor de vedere din ţara noastră.

Denunţăm obiectivele părtinitoare urmărite de protestatari, animaţi de vendete personale faţă de reprezentanţii asociaţiei. Sub aparenţa promovării unor obiective de interes general pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere, obiective pentru realizarea cărora organizaţia noastră depune consecvent eforturi, în strânsă colaborare cu structurile abilitate ale statului (Ministerul Muncii, Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Dizabilităţi şi alte foruri decizionale), protestatarii urmăresc în fapt subminarea actualei conduceri a Asociaţiei Nevăzătorilor din România şi realizarea exclusiv a unor ambiţii de ordin particular.

Având în vedere conţinutul ecletic al acuzelor ce ne sunt aduse, precum şi gradul ridicat de specificitate al explicaţiilor care se impun, suntem la dispoziţia presei pentru a furniza, în spiritul deplinei transparenţe, răspunsuri concrete, întemeiate.

Regretăm şi dezavuăm demersurile extreme iniţiate de protestatari; cu toate că ne-am dorit să rezolvăm orice diferend pe cale amiabilă prin dialog, ne aflăm puşi în situaţia de a întreprinde demersurile legale pentru acţionarea în instanţă a persoanelor răspunzătoare de campania de defăimare dusă împotriva asociaţiei noastre.

Ne exprimăm convingerea că numeroasele şi complicatele probleme cu care se confruntă deficienţii de vedere din România se pot rezolva numai prin demersuri instituţionale civilizate şi responsabile.

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
Calomnii si dezinformari la adresa Asociatiei Nevazatorilor din Romania
Articol - Calomnii si dezinformari la adresa Asociatiei Nevazatorilor din Romania
ASOCIAŢIA NEVĂZĂTORILOR DIN ROMÂNIA organizaţie neguvernamentală naţională cu peste 60000 de membri şi 60 de ani de activitate neîntreruptă în slu
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...