Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Conferinta Dizabilitate nu inseamna incapacitate

Publicat: / Actualizat: /
Conferinta Dizabilitate nu inseamna incapacitate
'Afiș articol "Conferinta Dizabilitate nu inseamna incapacitate"
Asociația Persoanelor cu Dizabilități “Well”, în parteneriat cu organizația Unge Funksjonshemmede din Regatul Norvegiei, organizează luni, 11 aprilie ...
Publicat: / Actualizat:
1.284 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Conferinta Dizabilitate nu inseamna incapacitate” — Asociația Persoanelor cu Dizabilități “Well”, în parteneriat cu organizația Unge Funksjonshemmede din Regatul Norvegiei, organizează luni, 11 aprilie ...

trimite

Asociația Persoanelor cu Dizabilități “Well”, în parteneriat cu organizația Unge Funksjonshemmede din Regatul Norvegiei, organizează luni, 11 aprilie 2016, conferința cu tema “Dizabilitate nu înseamnă incapacitate”.

Evenimentul va avea loc la Hotel Capitol – București, începând cu orele 09:00
și face parte din proiectul cu același nume, finanțat prin programul Fondul pentru Relații Internaționale Bilaterale stabilit între SEE și Granturile Norvegiene 2009-2014.

Președintele organizației, Mirona Tudor, a declarat: „Prin proiectul Dizabilitatea nu înseamnă incapacitate dorim să oferim oportunități de angajare și să aducem în atenția companiilor din România prezența pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități. Am identificat o necesitate în ajutorarea acestei categorii defavorizate și am decis să dezvoltăm și să implementăm singura platformă de recrutare dedicată în exclusivitate persoanelor cu dizabilități din România”.

Obiectivul proiectului este să faciliteze accesul și promovarea dreptului la muncă printre beneficiari – persoanele cu dizabilități. Acest drept este unul fundamental pentru orice cetățean și garantat atât de Constituția României, cât și de Tratatatele Europene.

Evenimentul va reuni ONG-urile de profil din România și Norvegia, specialiști în Resurse Umane, CEOs, Directori Generali interesați de această problemă socială din companiile și corporațiile din România.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Conferinta Dizabilitate nu inseamna incapacitate
Articol - Conferinta Dizabilitate nu inseamna incapacitate
Asociația Persoanelor cu Dizabilități Well în parteneriat cu organizația Unge Funksjonshemmede din Regatul Norvegiei organizează luni 11 aprilie
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...