Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Sport

Doua surori care sufera de aceeasi boala fac surfing cu ajutorul unui caine

Publicat: / Actualizat: /
Doua surori care sufera de aceeasi boala fac surfing cu ajutorul unui caine
'Afiș articol "Doua surori care sufera de aceeasi boala fac surfing cu ajutorul unui caine"
“Chiar dacă sunt bolnavă și pe moarte, asta nu mă va împiedica să trăiesc”- Bellamy.   “Miercurea trecută, câinele meu, Ricochet a făcut su...
Publicat: / Actualizat:
1.007 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Doua surori care sufera de aceeasi boala fac surfing cu ajutorul unui caine” — “Chiar dacă sunt bolnavă și pe moarte, asta nu mă va împiedica să trăiesc”- Bellamy.   “Miercurea trecută, câinele meu, Ricochet a făcut su...

trimite

“Chiar dacă sunt bolnavă și pe moarte, asta nu mă va împiedica să trăiesc”- Bellamy.
 
“Miercurea trecută, câinele meu, Ricochet a făcut surfing cu Savannah în vârstă de 17 ani și Bellamy Arterburn din Denver, Colorado.  Amândouă suferă de aceeași boală în fază terminală, ataxie Friedreichs, o boală neuro-musculară debilitantă și degenerativă, pentru care încă nu s-a găsit vreun tratament.

Când au auzit de existența lui Ricochet, o cățelușă care face surfing cu persoane cu dizabilități, copii cu nevoi speciale, războinici sau veterani răniți, și-au dorit să facă și ele surfing alături de ea.  Dar, date fiind costurile foarte mari pentru ca fetele să poată ajunge în San Diego, pe care familia lor nu și le puteau permite, stăpânul cățelușei, Dave a venit cu ideea de a strânge fonduri  prin intermediul rețelelor sociale. Așa, în 24 de ore s-a rezolvat totul!
Au călătorit spre San Diego spre a prinde valuri alături de cățelușa lor preferată, dar și spre vindecare.“

În anii ce au trecut, Bellamy și Savannah au început șă-și piardă abilitățile de mișcare, au suferit diverse intervenții chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale, au învățat să facă față unor inimi slăbite și și-au pierdut mama în urma cancerului la sân de care suferea.
În ciuda tuturor experiențelor prin care au trecut, au ales să rămână puternice, deschise la nou și iubesc tot ce ține de viață.
 
În ziua sesiunii de surf, au sosit pe plajă în scaune rulante. Bucuria lor era una de nestăpânit. 
Era prima oară când făceau surfing, așa că siguranța a fost pe primul plan, acestea au fost susținute în permanență de o echipă experimentată.
 
Ricochet s-a poziționat în spatele plăcii de surf pentru a o balansa și a o ține la suprafață. În acele momente le-a dat șansa de a uita de boală pentru câteva clipe în favoarea bucuriei care le-a fost oferită de valuri.

“Întotdeauna mi-am dorit să fac surfing, iar faptul că am aflat de Ricochet a făcut totul mult mai special. M-am simțit atât de bine, liberă”, spune Bellamy.
 
Sesiunea de surf a fost o vindecare venită dinspre ocean și
de la puterea interioară pe care o poate transmite un câine!

Nu actul de surfing o face pe Ricochet atât de specială, ci interacțiunea și legăturile profunde pe care le creează cu cei pe care îi ajută.
 
Material video:

YouTube video


">

YouTube video
YouTube video
">

YouTube video
  

Numele tau: Adresa de e-mail:
Doua surori care sufera de aceeasi boala fac surfing cu ajutorul unui caine
Articol - Doua surori care sufera de aceeasi boala fac surfing cu ajutorul unui caine
Chiar dacă sunt bolnavă și pe moarte asta nu mă va împiedica să trăiesc- Bellamy nbsp Miercurea trecută câinele meu Ricochet a făcut su
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...