Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Cultura

ELEVA FARA MAINI, PREMIATA LA CONCURSUL NATIONAL DE CALIGRAFIE

Publicat: / Actualizat: /
ELEVA FARA MAINI, PREMIATA LA CONCURSUL NATIONAL DE CALIGRAFIE
'Afiș articol "ELEVA FARA MAINI, PREMIATA LA CONCURSUL NATIONAL DE CALIGRAFIE"
Într-o societate în care se spune adesea că o persoană cu dizabilități nu poate să-și atingă obiectivele, o elevă în clasa I a demonstrat contrariul....
Publicat: / Actualizat:
1.636 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “ELEVA FARA MAINI, PREMIATA LA CONCURSUL NATIONAL DE CALIGRAFIE” — Într-o societate în care se spune adesea că o persoană cu dizabilități nu poate să-și atingă obiectivele, o elevă în clasa I a demonstrat contrariul....

trimite

Într-o societate în care se spune adesea că o persoană cu dizabilități nu poate să-și atingă obiectivele, o elevă în clasa I a demonstrat contrariul.

Anaya Ellick, un copil în vȃrstă de șapte ani din Virginia s-a născut fără mȃini, respectiv fără degete care ar fi ajutat-o la scris, însă în luna mai a acestui an ea a cȃștigat un premiu național de caligrafie fără să utilizeze protezarea.

Pentru a scrie, Anaya  ține  orice instrument de scris între brațe și se ridică în picioare pentru a obține unghiul corect de pe hȃrtie. Toți oamenii care o cunosc sunt uimiți de ambiția de care dă dovadă Anaya la o vȃrstă atȃt de fragedă.

,,Anaya este o elevă remarcabilă. Ea nu renunță niciodata pȃnă nu își  atinge scopul pe care și-l propune’’, spune directorul școlii de care aparține fetița.

Anaya Ellick este cȃștigătoarea 2016 a premiului Nicholas Maxim, premiul pentru caligrafie care face parte din Concursul Național de scriere de mȃnă dedicat persoanelor cu un anumit handicap.

Anaya este un exemplu demn de urmat și de ambitie dusă la extrem în care nimic nu este imposibil deoarece ea, la doar șapte ani și-a propus să cȃștige un premiu de prestigiu cu scopul de a-și demonstra voința și pentru a arăta societății  că și o persoană cu nevoi speciale poate să-și atingă obiectivele propuse.


Numele tau: Adresa de e-mail:
ELEVA FARA MAINI, PREMIATA LA CONCURSUL NATIONAL DE CALIGRAFIE
Articol - ELEVA FARA MAINI, PREMIATA LA CONCURSUL NATIONAL DE CALIGRAFIE
Într-o societate în care se spune adesea că o persoană cu dizabilități nu poate să-și atingă obiectivele o elevă în clasa I a demonstrat contrariul
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...