Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

FII O RESURSA PENTRU SATUL TAU!

Publicat: / Actualizat: /
FII O RESURSA PENTRU SATUL TAU!
'Afiș articol "FII O RESURSA PENTRU SATUL TAU!"
Asociația Sfȃntul Stelian anunță încheierea proiectului Fii o resursă pentru satul tău! - centrul de servicii sociale și de bază ,,Sfȃntul Stelian” ...
Publicat: / Actualizat:
681 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “FII O RESURSA PENTRU SATUL TAU!” — Asociația Sfȃntul Stelian anunță încheierea proiectului Fii o resursă pentru satul tău! - centrul de servicii sociale și de bază ,,Sfȃntul Stelian” ...

trimite

Asociația Sfȃntul Stelian anunță încheierea proiectului Fii o resursă pentru satul tău! - centrul de servicii sociale și de bază ,,Sfȃntul Stelian” - comuna Greaca, județul Giurgiu, proiect derulat în perioada 1 septembrie 2014 - 30 aprilie 2016 și finanțat prin granturile SEE, 2009 - 2014, în cadrul programului Fondului ONG în România.

Obiectivul general al proiectului a fost acela de a crește calitatea vieții din zona comunelor Hotarele, Greaca, Prundu (județul Giurgiu) prin oferirea de servicii sociale și de bază integrate, furnizate pentru 350 de beneficiari, copii, tineri și familii aflate în dificultate, caracterizați prin risc crescut de excluziune socială.
Partenerii Asociației Sfȃntul Stelian au fost: Primăria Greaca, DGASPC Giurgiu, Școala generală Greaca, liceul Udriște-Năsturel din Hotarele și Institutul de cercetare Vestlandsforsking AS din Norvegia, care a asigurat expertiza la nivelul studiului de sustenabilitate.

Valoarea totală a proiectului a fost de de 74.113,06 euro din care 66.701,75 euro a reprezentat finanțarea nerambursabilă acordată.

Suntem bucuroși să împărtășim cȃteva dintre rezultatele relevante obținute în urma implementării proiectului: crearea unei cantine sociale care să deservească populația săracă din comuna Greaca și zonele apropiate 200 dintre copiii beneficiari ai proiectului au fost menținuți în familiile naturale 50 de copii beneficiari care au fost implicați într-un traseu terapeutic au inregistrat o diminuare a simptomatologiei psiho-emoționale și comportamentale70% dintre cei 200 de copii beneficiari și-au îmbunătățit performanțele școlare au fost dezvoltate un număr minim de 15 acțiuni civice la nivelul comunității rurale date 30 de tineri aflați în risc de excluziune socială au fost inregistrați în evidențele AJOFM 8 dintre tinerii beneficiari ai proiectului au fost integrați pe piața forței de muncă.

Numele tau: Adresa de e-mail:
FII O RESURSA PENTRU SATUL TAU!
Articol - FII O RESURSA PENTRU SATUL TAU!
Asociația Sfȃntul Stelian anunță încheierea proiectului Fii o resursă pentru satul tău - centrul de servicii sociale și de bază Sfȃntul Stelian
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...