Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Gradinita de vara din comuna Costesti, jud. Buzau

Publicat: / Actualizat: /
Gradinita de vara din comuna Costesti, jud. Buzau
'Afiș articol "Gradinita de vara din comuna Costesti, jud. Buzau"
Costești, jud. Buzău - Grădinița de vară și-a deschis porțile pentru 25 de preșcolari din comună Centrul de Advocacy și Drepturile Omului – CADO, Ag...
Publicat: / Actualizat:
969 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Gradinita de vara din comuna Costesti, jud. Buzau” — Costești, jud. Buzău - Grădinița de vară și-a deschis porțile pentru 25 de preșcolari din comună Centrul de Advocacy și Drepturile Omului – CADO, Ag...

trimite

Costești, jud. Buzău - Grădinița de vară și-a deschis porțile pentru 25 de preșcolari din comună

Centrul de Advocacy și Drepturile Omului – CADO, Agenția de Dezvoltare Comunitară Buzău, Școala Gimnazială Costești și Instituția Prefectului Buzău au deschis Grădinița de vară din comuna Costești, jud. Buzău. Grădinița de vară va funcționa în perioada 7 august – 7 septembrie 2015, oferind 25 de locuri pentru preșcolarii romi și neromi din comună.

Copiii selectați în cadrul Grădiniței de vară vor fi ghidați de educatoarea Daniela Barbu. Activitățile didactice ale grădiniței sunt programate timp de o lună, în fiecare zi de luni, marți, miercuri, joi și vineri, între orele 9:00 – 13:00. Preșcolarii participanți în program vor primi o gustare hrănitoare chiar în cadrul grădiniței, în fiecare zi în care sunt prezenți la activități.

Timp de patru săptămâni, educatoarea organizează cu preșcolarii selectați diferite jocuri și activități, prin care aceștia au ocazia să descopere mediul înconjurător, să își dezvolte vocabularul și abilitățile practice, să lucreze în echipă, să își descopere abilitățile artistice, matematice, civice și multe altele.

“Ne dorim să oferim copiilor din familiile cele mai vulnerabile din Costești ocazia să experimenteze pentru prima oară bucuria de a învăța împreună într-un mediu de studiu propice și atrăgător. Un copil pregătit în grădiniță este un copil cu șanse mai mari să facă față provocărilor din mediul școlar: prezența zilnică la orele de curs, pregătirea temelor, participarea la diferite activități, teste, dar și relaționarea cu colegii și cadrele didactice.”, a declarat Cerasela Bănică, președinta Centrului de Advocacy și Drepturile Omului.

Pentru informații detaliate, ne puteți contacta telefonic – 075.710.5926 sau pe e-mail – ana.ciutu@cado.org.ro...

Persoană de contact: Ana Ciutu, coordonator comunicare

Centru de Advocacy și Drepturile Omului – CADO - acționează pentru promovarea conceptului de advocacy și pentru creșterea capacității societății civile și a indivizilor de a preveni și combate cazurile de abuz și violare a drepturilor omului sau de discriminare de orice fel.

Mai puternici pentru Costești este un proiect educațional și de activare civică dedicat comunei Costești, jud. Buzău. Proiect derulat de Centrul de Advocacy și Drepturile Omului în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Comunitară Buzău, Școala Gimnazială Costești și Instituția Prefectului Buzău, în perioada aprilie 2015 – aprilie 2016. Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul fondului ONG în România cu suma de 73958 EUR.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Gradinita de vara din comuna Costesti, jud. Buzau
Articol - Gradinita de vara din comuna Costesti, jud. Buzau
Costești jud Buzău - Grădinița de vară și-a deschis porțile pentru 25 de preșcolari din comună Centrul de Advocacy și Drepturile Omului CADO Ag
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...