Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

INSPECTIA MUNCII CERCETEAZA CAUZELE INCENDIULUI DE LA NAVODARI

Publicat: / Actualizat: /
INSPECTIA MUNCII CERCETEAZA CAUZELE INCENDIULUI DE LA NAVODARI
'Afiș articol "INSPECTIA MUNCII CERCETEAZA CAUZELE INCENDIULUI DE LA NAVODARI"
Conducerea Inspecţiei Muncii a instituit o comisie, din care fac parte inspectori de specialitate, pentru a cerceta împrejurările și cauzele producerii ince...
Publicat: / Actualizat:
564 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “INSPECTIA MUNCII CERCETEAZA CAUZELE INCENDIULUI DE LA NAVODARI” — Conducerea Inspecţiei Muncii a instituit o comisie, din care fac parte inspectori de specialitate, pentru a cerceta împrejurările și cauzele producerii ince...

trimite

Conducerea Inspecţiei Muncii a instituit o comisie, din care fac parte inspectori de specialitate, pentru a cerceta împrejurările și cauzele producerii incendiului de pe 22 august care a avut loc la instalaţia Hidrofinare a S.C. Rompetrol Rafinare S.A., punctul de lucru din Năvodari.

Aceștia vor verifica dacă au fost încălcate reglementările legale, vor stabili cine poartă răspunderea pentru producerea accidentului, măsurile care se impun în vederea prevenirii altor situații similare și, de asemenea, au sarcina de a determina caracterul accidentului, în conformitate cu prevederile Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr 19/2006, aprobate prin H.G. nr 425/2006, cu modificările şi completările ulterioare.

Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa s-au deplasat la fața locului imediat după producerea accidentului de la Năvodari, când, în jurul orei 18.00, la instalaţia Hidrofinare a S.C. Rompetrol Rafinare S.A. a izbucnit un incendiu.

În urma acestuia, au fost rănite patru persoane, angajați ai S.C. Rominserv S.R.L. Bucureşti, societate care asigură mentenanţa în cadrul S.C Rompetrol Rafinare S.A. Cei patru au fost transportaţi de urgență la două spitale din București - Spitalul de Arşi şi Spitalul Bagdasar Arseni - cu arsuri pe 20-90% din suprafaţa corpului.

În incendiu au mai fost afectate două persoane. Este vorba despre doi angajați ai S.C. Global Security Sistem S.R.L., care asigurau serviciul de pompieri civili, aflați în prezent sub observație medicală.

Din informațiile pe care le deținem, una dintre victime, B.I., în vârstă de 48 ani, a decedat.
Pentru prevenirea unor accidente similare, Inspecţia Muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară.

Numele tau: Adresa de e-mail:
INSPECTIA MUNCII CERCETEAZA CAUZELE INCENDIULUI DE LA NAVODARI
Articol - INSPECTIA MUNCII CERCETEAZA CAUZELE INCENDIULUI DE LA NAVODARI
Conducerea Inspecţiei Muncii a instituit o comisie din care fac parte inspectori de specialitate pentru a cerceta împrejurările și cauzele producerii ince
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...