Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Cultura

INTEGRAREA PERSOANELOR CU DIZABILITATI PRIN DANS

Publicat: / Actualizat: /
INTEGRAREA PERSOANELOR CU DIZABILITATI PRIN DANS
'Afiș articol "INTEGRAREA PERSOANELOR CU DIZABILITATI PRIN DANS"
Introducerea unui program de dans dedicat persoanelor cu nevoi speciale este clar o oportunitate și, în același timp, o nouă șansă de integrare a acestor ...
Publicat: / Actualizat:
1.996 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “INTEGRAREA PERSOANELOR CU DIZABILITATI PRIN DANS” — Introducerea unui program de dans dedicat persoanelor cu nevoi speciale este clar o oportunitate și, în același timp, o nouă șansă de integrare a acestor ...

trimite

Introducerea unui program de dans dedicat persoanelor cu nevoi speciale este clar o oportunitate și, în același timp, o nouă șansă de integrare a acestor persoane printre cele care nu au nicio problemă.

Ideea ingenioasă a venit din partea managerilor unei săli de dans ,,Media Arts’’ care au drept scop integrarea absolută  și o nouă șansă la plăcerile vieții a persoanelor cu o anumită dizabilitate.

Pȃnă acum, au îndrăznit să-și schimbe rutina zilnică în plăcerea dansului persoane imobilizate în scaun rulant și se simt foarte bine, mai ales că programul de schimbare a rutinei cotidiene a venit ca o șansă la un nou început.

,,Cȃnd am aflat de programul de dans și, mai ales de integrarea socială a oamenilor imobilizați în fotoliu rulant, am fost sceptică la început, dar am îndrăznit să vin la o singură sedință, iar acum, trebuie să recunosc că era tot ce îmi lipsea. E foarte important ca persoana cu dizabilități să te decizi să îți schimbi viața. Nici pentru mine nu a fost ușor să-mi modific comoditatea, dar a meritat și mă simt un alt om. Prin dans, ori prin altă activitate care  te scoate din zona de confort, începi să observi că viața nu e așa de grea. Noi, cu mintea noastră, ne complicăm viața. Totul e să vrei acel lucru’’, mărturisește Hannah Harkness.

În programul dedicat integrării în societate a persoanelor cu un anumit handicap, oamenii cu nevoi speciale sunt ajutați să danseze după anumite coregrafii.

Prin faptul de sus menționat, programul le oferă o nouă oportunitate persoanelor cu dizabilități să-și modifice stilul de viață, să se bucure de fiecare moment al existenței , indiferent de problema pe care o au.


Numele tau: Adresa de e-mail:
INTEGRAREA PERSOANELOR CU DIZABILITATI PRIN DANS
Articol - INTEGRAREA PERSOANELOR CU DIZABILITATI PRIN DANS
Introducerea unui program de dans dedicat persoanelor cu nevoi speciale este clar o oportunitate și în același timp o nouă șansă de integrare a acestor
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...