Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

In sectorul 6 se distribuie ajutoarele alimentare de la UE

Publicat: / Actualizat: /
In sectorul 6 se distribuie ajutoarele alimentare de la UE
'Afiș articol "In sectorul 6 se distribuie ajutoarele alimentare de la UE"
Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană aşteaptă să fie ridicate de către beneficiarii îndreptăţiţi, cu domiciliul în Sectorul 6. Direcţia Gene...
Publicat: / Actualizat:
1.127 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “In sectorul 6 se distribuie ajutoarele alimentare de la UE” — Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană aşteaptă să fie ridicate de către beneficiarii îndreptăţiţi, cu domiciliul în Sectorul 6. Direcţia Gene...

trimite

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană aşteaptă să fie ridicate de către beneficiarii îndreptăţiţi, cu domiciliul în Sectorul 6.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 anunţă persoanele îndreptăţite să ridice ajutoarele alimentare din partea Uniunii Europene că procesul de distribuire continuă în cele patru locaţii puse la dispoziţia comunităţii.

Pentru a intra în posesia pachetelor cu alimente, persoanele beneficiare, conform H.G. nr 99/2014 şi H.G. nr 27/2015, sunt rugate să apeleze numerele de telefon:  0725.600.783  şi  0725.600.839  pentru a verifica dacă se regăsesc pe liste.

În urma verificărilor, cetăţenii sunt aşteptaţi în următoarele puncte de distribuire, alocate conform numelui de familie, în ordine alfabetică:

•    de la litera A la litera F: Aleea Istru nr
•    de la litera G la litera O: Bd. Uverturii nr 1
•    de la litera P la litera T: Drumul Sării nr
•    de la litera Ţ la litera Z: Bd. Iuliu Maniu nr 01

POAD 2015/2016 a început în data de 28 iunie 2016, iar până în prezent 8.175 cetaţeni cu domiciliul pe raza Sectorului 6 au primit 16.370 de cutii cu alimente, după ce, în prealabil, au verificat dacă se află pe listele beneficiarilor de ajutoare alimentare şi la ce sediu sunt arondaţi.

Persoanele care aparţin grupurilor ţintă, persoane cu handicap grav şi accentuat (gr. I şi II), veterani, pensionari, persoane singure cu venituri mici (până în 450 lei/lunar) sunt invitate în continuare să ridice ajutoarele alimentare.

În cadrul programului, se distribuie câte două cutii sigilate cu următorul conţinut: făină albă (2 kg), mălai (4 kg), paste făinoase (800 g), ulei (4 l), zahăr (2 kg), conservă carne de vită (600 g), conservă pateu de ficat de porc (400 g), orez (2 kg), conservă paste de tomate (800 g), fasole boabe (1 kg).


Numele tau: Adresa de e-mail:
In sectorul 6 se distribuie ajutoarele alimentare de la UE
Articol - In sectorul 6 se distribuie ajutoarele alimentare de la UE
Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană aşteaptă să fie ridicate de către beneficiarii îndreptăţiţi cu domiciliul în Sectorul 6 Direcţia Gene
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...