Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Sport

JOCURILE NATIONALE SPECIAL OLYMPICS ROMANIA 2016 IAU STARTUL LA ARAD

Publicat: / Actualizat: /
JOCURILE NATIONALE SPECIAL OLYMPICS ROMANIA 2016 IAU STARTUL LA ARAD
'Afiș articol "JOCURILE NATIONALE SPECIAL OLYMPICS ROMANIA 2016 IAU STARTUL LA ARAD"
Fundația Special Olympics din Romȃnia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean Arad organizează, în perioada 27 - 29 mai, cel...
Publicat: / Actualizat:
1.076 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “JOCURILE NATIONALE SPECIAL OLYMPICS ROMANIA 2016 IAU STARTUL LA ARAD” — Fundația Special Olympics din Romȃnia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean Arad organizează, în perioada 27 - 29 mai, cel...

trimite

Fundația Special Olympics din Romȃnia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean Arad organizează, în perioada 27 - 29 mai, cel mai mare eveniment sportiv anual din Romȃnia pentru persoanele cu dizabilități intelectuale - Jocurile Naționale Special Olympics Romȃnia.


La eveniment și-au anunțat prezenta 300 de sportivi cu dizabilități intelectuale de la asociații, organizații și școli speciale din toată țara, un total de 62 de delegații din Romȃnia și din Ungaria. Sportivii vor concura la atletism, badminton, bocce și inot.

Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Naționale Special Olympics Romȃnia va avea loc la Sala Polivalentă din Arad, sȃmbătă, 28 mai, de la ora 19:00.

Alergarea cu Flacăra Speranței (echivalentul Torței Olimpice), Jurămȃntul Special Olympics, defilarea delegațiilor sportive, arborarea Steagului Special Olympics și spectacolul bucuriei de a participa și al dorinței de a cȃștiga sunt doar cȃteva dintre momentele Jocurilor Naționale Special Olympics.

Flacăra Speranței va fi aprinsă de către reprezentanți ai autorităților județene și locale, urmȃnd a fi purtată începȃnd cu ora 18:00 și de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, Unitatea Militară Arad, sportivi de performanță din județ și sportivi Special Olympics. Traseul flacării ește din fața Primăriei Arad, continuă pe Bulevardul Revoluției -  Podgoria -Calea Iuliu Maniu - Sala Polivalentă.

Pe lȃngă competițiile sportive care se desfășoară pe parcursul celor trei zile de concurs, zilele de 27 și 28 mai vor fi  dedicate și evaluărilor medicale gratuite pentru sportivii Special Olympics, oferite de către medici specialiști voluntari și studenți ai Facultății de Medicină de la Universitatea „Vasile Goldiș" din Arad. În cele două zile vor avea loc evaluări medicale la 6 discipline ale proiectului „Sportivi Sănătoși": Special Smiles, Opening Eyes, Healthy Hearing, FitFeet, Health Promotion și FUNfitness. Cu sprijinul partenerilor, sportivii vor primi o varietate de servicii medicale de calitate, în urma cărora vor beneficia de recomandări medicale în vederea îmbunătățirii funcțiilor restante.

Evenimentul are ca parteneri  Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad, Asociația Integră din Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș", Universitatea  „Aurel Vlaicu" Arad, Universitatea Nationala pentru Educatie Fizica si Sport Bucuresti, Colegiul National „ Preparandia - Dimitrie  Tichindeal", Inspectoratul Școlar Județean Arad, Asociația „Cetatea Voluntarilor" Arad,  Centrul Municipal de Cultură Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, CSM Arad, Colegiul Național „Vasile Gloldiș", Liceul Teologic Penticostal Arad, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară, Colegiul „Csiky Gergely", Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn" Arad și Club Sportiv Special Olympics Romȃnia.

Jocurile Naționale Special Olympics Romȃnia sunt organizate cu sprijinul Hervis Sports and Fashion Romȃnia - Partener Tehnic Special Olympics Romȃnia, Lions, Safilo, Essilor, Golisano, Astra Vagoane Arad, Real, Aqua Carpatica, Herbalife, Tarom , Fan Courier - Curierul Oficial Special Olympics Romȃnia, Colgate, Optimed, Otomed, Sonorom, Miraflex, Alpin57 Lux și SC Prodlacta SRL.

Parteneri media: Agerpres, TVR Timișoara, Radio Romȃnia Timișoara, Cohn and Jansen JWT, Adrenallina Media și George Bufan Photography.

 

Special Olympics Romȃnia
Fundația Special Olympics din Romȃnia a fost înființata în noiembrie 2003, ca parte integrantă a mișcării sportive internaționale Special Olympics. FSOR contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilități intelectuale, oferindu-le șansa de a-și descoperi și dezvolta potențialul și calitățile sportive prin intermediul programelor de pregătire și al evenimentelor competiționale, organizate pe tot parcursul anului. Astfel, sportivii au șansa de a deveni membri activi ai familiei și ai comunității din care fac parte.


Mai multe informații sunt disponibile pe specialolympics.ro și

Numele tau: Adresa de e-mail:
JOCURILE NATIONALE SPECIAL OLYMPICS ROMANIA 2016 IAU STARTUL LA ARAD
Articol - JOCURILE NATIONALE SPECIAL OLYMPICS ROMANIA 2016 IAU STARTUL LA ARAD
Fundația Special Olympics din Romȃnia în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean Arad organizează în perioada 27 - 29 mai cel
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...