Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

LISTA SPORURILOR INCASATE DE ANGAJATII ANPD

Publicat: / Actualizat: /
LISTA SPORURILOR INCASATE DE ANGAJATII ANPD
'Afiș articol "LISTA SPORURILOR INCASATE DE ANGAJATII ANPD"
Ministerul Muncii a comunicat în exclusivitate pentru ECONOMICA.NET lista sporurilor şi tuturor drepturilor, altele decât salariul de bază, încasate de ang...
Publicat: / Actualizat:
1.119 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “LISTA SPORURILOR INCASATE DE ANGAJATII ANPD” — Ministerul Muncii a comunicat în exclusivitate pentru ECONOMICA.NET lista sporurilor şi tuturor drepturilor, altele decât salariul de bază, încasate de ang...

trimite

Ministerul Muncii a comunicat în exclusivitate pentru ECONOMICA.NET lista sporurilor şi tuturor drepturilor, altele decât salariul de bază, încasate de angajaţii din cadrul Ministerului de resort, dar şi din instituţiile subordonate şi cele aflate sub autoritatea sa: Inspecţia Muncii, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Casa Naţională de Pensii, Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Autoritatea pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi, Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi.

Salariaţii Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi primesc cele mai multe, dar şi cele mai mari sporuri dintre toţi angajaţii instituţiilor din subordinea şi din autoritatea Ministerului Muncii. De altfel, sunt singurii angajaţi de sub cupola Ministerului Muncii care primesc stimulente!

Concret, 59 de salariaţi ai Autorităţii încasează stimulente cuprinse între 475 lei şi 3.700 lei brut lunar per beneficiar. 
Şase angajaţi ai Autorităţii primesc lunar indemnizaţie de conducere, cuprinsă între 20% şi 45% din salariul de încadrare. 
Printre sporurile acordate de Autoritate salariaţilor săi se numără şi sporul de audit, sporul de control financiar preventiv şi sporul de vechime.

Salariaţii Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi primesc cele mai multe, dar şi cele mai consistente sporuri dintre toţi angajaţii instituţiilor din subordinea şi din autoritatea Ministerului Muncii.

Iată punctual ce sporuri încasează lunar:
Indemnizaţie de conducere;
    •    I se acordă lunar directorul general al instituţiei, în cuantum de 45% din salariul de încadrare.
    •    Cinci şefi de serviciu primesc acest drept, în cuantum de 20% din salariul de încadrare. Stimulent mediu brut, acordat lunar şi inclus în salariul de bază. Iată cine şi cât primeşte:
    •    Un secretar general încasează, în medie, stimulente de 3.700 lei lei brut pe lună;
    •    Un director general primeşte, în medie, stimulente 3.317 lei lei brut lunar;
    •    Trei consilieri personali din cadrul instituţiei beneficiază de stimulente care ajung, în medie, la 3.190 lei brut lunar per beneficiar;
    •    Cinci şefi de serviciu primesc stimulente; fiecare dintre ei ia, în medie, 2.240 lei brut lunar;
    •    Un manager public asistent încasează, în medie, stimulente de 1.499 lei brut lunar;
    •    Doi auditori superiori primesc, în medie, stimulente de câte 1.398 lei brut lunar;
    •    27 de consilieri, consilieri juridici, inspectori superiori din cadrul instituţiei iau, în medie, stimulente de câte 1.229 lei brut lunar.
    •    Stimulente medii brute de 1.085 lei pentru fiecare dintre cei doi şoferi ai instituţiei cărora li se acordă acest drept;
    •    Stimulente medii de 949 lei brut lunar pentru fiecare dintre cei doi consilieri gradul I A, beneficiari ai acestui drept;
    •    Opt consilieri principali încasează, în medie, stimulente de câte 817 lei brut lunar per beneficiar;
    •    Doi referenţi superiori iau stimulente al căror cuantum ajunge, în medie, la 635 lei brut lunar per beneficiar;
    •    Patru consilieri asistenţi încasează, în medie, stimulente de 548 lei brut lunar;
    •    Un consilier gradul II încasează stimulente care ajung, în medie, la 475 lei brut lunar; Spor control financiar preventiv, de 10% din salariul de încadrare;
    •    Doi salariaţi beneficiază de acest spor. Spor de audit, de 10% din salariul de încadrare;
    •    Doi salariaţi îl primesc. Spor de vechime în cuantum de la 2.5% până la 7.5% din salariul de încadrare, astfel:
    •    Un salariat are spor de vechime de 7.5%;
    •    15 salariaţi au spor de vechime de 5%;
    •    43 salariaţi au spor de vechime de 2.5%.
Indemnizaţie zilnică pentru deplasări interne şi externe;
 Decontarea cheltuielilor de cazare, transport pentru deplasări interne şi externe.

Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi, instituţie în subordinea Ministerului Muncii, are atribuţii în domeniul protecţiei şi promovării drepturilor persoanelor cu dizabilităţi.

Instituţia are circa 60 de posturi. 
Cel mai important program lansat de această instituţie vizează înfiinţarea de servicii sociale de tip centre de zi şi locuinţe protejate pentru dezinstituţionalizare persoanelor cu dizabilităţi, aflate în instituţii de tip vechi, şi pentru prevenirea instituţionalizării persoanelor cu dizabilităţi din comunitate. Programul îşi propune dezinstituţionalizarea prin finanţare naţională a unui număr de 784 de persoane cu dizabilităţi.

Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi are circa 60 de posturi în organigramă.
 
Precizări

Sporul pentru condiţii vătămătoare sau periculoase pe care îl primesc unii dintre angajaţii Ministerului Muncii este acordat în baza articolului 16 din OG nr /2007 şi articolului 14 din Ordonanţa nr 0/2008 privind nivelul salariilor de bază şi al altor drepturi ale personalului bugetar salarizat.

Începând din 1 ianuarie 2011, personalul din autorităţile administraţiei publice centrale, din structurile din subordinea autorităţilor administraţiei publice centrale şi din instituţiile publice locale, nominalizat în echipele de proiecte finanţate din fonduri comunitare nerambursabile postaderare, precum şi din împrumuturi externe contractate sau garantate de stat rambursabile sau nerambursabile, beneficiază de o majorare de până la 25 de clase de salarizare suplimentare aplicată la salariul de bază lunar, proporţional cu timpul efectiv alocat realizării activităţilor pentru fiecare proiect, indiferent de numărul de proiecte în care este implicat.
Majorarea salarială de până la 25 clase de salarizare suplimentare aplicată la salariul de bază lunar reprezintă o creştere a salariului de bază cu până la 62.5%. Creşterea salarială se acordă proporţional cu timpul efectiv alocat realizării activităţilor în fiecare proiect şi doar pe perioada proiectului.

Stimulentul mediu brut care se acordă lunar pentru fiecare funcţie publică şi contractuală din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi a fost introdus în salariul de bază, în temeiul articolului 14 din Legea 285/2010.Numele tau: Adresa de e-mail:
LISTA SPORURILOR INCASATE DE ANGAJATII ANPD
Articol - LISTA SPORURILOR INCASATE DE ANGAJATII ANPD
Ministerul Muncii a comunicat în exclusivitate pentru ECONOMICANET lista sporurilor şi tuturor drepturilor altele decât salariul de bază încasate de ang
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...