Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

MISS & MISTER DEAF STARS

Publicat: / Actualizat: /
MISS & MISTER DEAF STARS
'Afiș articol "MISS & MISTER DEAF STARS"
„Şi tu poţi fi o stea!” – acesta este mesajul pe care îl vor transmite cele 100 de persoane cu deficienţe de auz din peste 40 ţări, care vor partici...
Publicat: / Actualizat:
650 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “MISS & MISTER DEAF STARS” — „Şi tu poţi fi o stea!” – acesta este mesajul pe care îl vor transmite cele 100 de persoane cu deficienţe de auz din peste 40 ţări, care vor partici...

trimite

„Şi tu poţi fi o stea!” – acesta este mesajul pe care îl vor transmite cele 100 de persoane cu deficienţe de auz din peste 40 ţări, care vor participa la Concursul internaţional de frumuseţe „Miss & Mister Deaf Stars”, un concurs care valorifică frumuseţea şi talentul tinerilor surzi din întreaga lume.

Primul eveniment internaţional de acest gen este organizat în România de către Asociaţia „Deaf Stars” din Germania, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Surzilor din România. Concursul este unul extrem de important în comunitatea persoanelor surde din întreaga lume, motiv pentru care presa şi televiziunea din Germania, Rusia, Ungaria, Franţa şi Mongolia vor fi prezente şi vor oferi imagini şi interviuri cu marii câştigători.

În data de 9 septembrie, începând cu ora 15:30, la Piaţeta Perla din Mamaia, tinerii cu deficienţe de auz vor prezenta costumele şi creaţiile realizate de către faimoşi designeri surzi şi vor încânta publicul din România, promovând astfel valorile culturale ale fiecărei ţări participante (Mongolia, Coreea de Sud, Japonia, China, Rusia, Kazakstan, Lithuania, Austria, Spania, Slovacia, Danemarca, Germania, Anglia, Franţa, Arabia, Croaţia, Ucraina, Ungaria, Bulgaria şi, desigur, România).

Marea finală a Concursului de frumuseţe se va desfăşura în data de 10 septembrie, începând cu ora  16:00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Juriul va aprecia talentul, frumuseţea şi perspicacitatea concurenţilor care vor face un adevărat schimb de experienţă cu deficienţii de auz din România şi se vor întrece în cadrul probelor specifice unui concurs de frumuseţe de talie internaţională.
  
Vă aşteptăm cu drag, pentru a alege împreună purtătorii coroanei, cei care vor fi „vocea persoanelor surde”, la nivel mondial, o voce de care acestia au atata nevoie!
Persoană de contact: Savin Andreea
0768 05 04.
ansr.revista@yahoo.ro...

Partener media: Consiliul Naţional al Dizabilităţii  din România prin vehiculul .observatorul.ro
Agerpres


Numele tau: Adresa de e-mail:
MISS & MISTER DEAF STARS
Articol - MISS & MISTER DEAF STARS
Şi tu poţi fi o stea acesta este mesajul pe care îl vor transmite cele 100 de persoane cu deficienţe de auz din peste 40 ţări care vor partici
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...